DarkChild Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 17 минути, pacho каза: По-гнусни неща се случват у нас ежедневно. Гнусни и крайно неморални. Да, като рашистката агресия срещу Украйна, но тя не те притеснява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 5 минути, DarkChild каза: Ето и сръбският агент скочи. 20-30% турски думи може да е сръбският, а не българският. И, да, какво грешно е казала? Уж си Възраждане, пък това не ти прави впечатление. Нито съм агент, нито съм Възраждане! И да, много думи в българския са турски заемки. История, какво да правиш.... Повече ме притесняваш ти, не Украйна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 2 минути, DarkChild каза: Да, като рашистката агресия срещу Украйна, но тя не те притеснява. Тя е Путинова агресия, да сме по-точни, а как намираш американската зависимост на сегашния кабинет - готина ли е? Че днес някой е дошъл и го посрещат, все едно Бог е слязъл, страхотна дипломация. Малко оффтопик, но ми стана интересно. Андреа е най-малкият проблем на държавата в момента. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Андреа да ходи да се лекува, крайно време е! Ама явно на хората около нея грам на им дреме какво се случва.. Иначе и на мен ми е интересно дали Рут Колева бе наказана по някакъв начин, след чекненето й на мемориала в Перущица 🤔🤷♀️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Андреа със съдбата на Путин, най-лошата на цялата земя.... ама нали трябва да се кланяме все на някого...така сме си свикнали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 8 минути, Just_Me каза: Андреа да ходи да се лекува, крайно време е! Ама явно на хората около нея грам на им дреме какво се случва.. Иначе и на мен ми е интересно дали Рут Колева бе наказана по някакъв начин, след чекненето й на мемориала в Перущица 🤔🤷♀️ Андреа беше от това поколение, което направи и реална, и интернет слава, яко гледания и чудесии, международни успехи... и изведнъж чалгата почна да се пропуква, те загубиха почва под краката... изчезнаха фирми, продуценти, дойдоха пандемии... и ето ти го резултатът. Тя в десетки сторита припомняше само стари успехи, а още е толкова млад човек! Дори Рени след Израел животът ѝ би 200 шамара и се усети и почна по кръчмите пак. Андреа обаче прави мега изцепки по участия, кара се със собственици и управители и си реже пътеките навсякъде. Заля я една носталгия по живота преди Кубрат - тя явно е много свързана със семейството, но нека някой ѝ обясни, че животът, макар и тегав, продължава. Мисля, че е добър човек, но системата я е бъгнала, та направо е станала антисистемна. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 8 минути, pacho каза: Нито съм агент, нито съм Възраждане! И да, много думи в българския са турски заемки. История, какво да правиш.... Повече ме притесняваш ти, не Украйна. Джанъм е чуждица, а не заемка. Иначе притесненията ти не ме изненадват. Липсата на емпатия, заедно с баламосване е присъща на твоя вид. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Подкрепа за императрицата. Нека да я спасим от кръста. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 6 минути, pacho каза: Андреа със съдбата на Путин, най-лошата на цялата земя.... ама нали трябва да се кланяме все на някого...така сме си свикнали. 🤣 За щастие, не всички се кланяме на Путин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Ако дядо Вазова беше жив, щеше да й тегли патката. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 час, DarkChild каза: Защо са на маймуница? Кой е техния таргет? Жителите на Чужбината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 17 минути, adorable каза: Тя е Путинова агресия, да сме по-точни, а как намираш американската зависимост на сегашния кабинет - готина ли е? Че днес някой е дошъл и го посрещат, все едно Бог е слязъл, страхотна дипломация. Малко оффтопик, но ми стана интересно. Андреа е най-малкият проблем на държавата в момента. Да, Андреа е най-малкият проблем. Най-големият проблем е дълбоковкорененото гъзолизане на една дивашка сатрапия от най-ниските прослойки в обществото. А дали правителство е зависимо от Америка не знам, но интересно, когато са зависими от Русия, както е било с всички правителства досега - проблем няма. Явно в Русия е много хубаво и искаме да сме като тях. Посрещнахме лидер, който се бори за свободата на родината си и същевременно НАСРА нашия руски слуга. Браво! А агресията не е путинова. С него или без него имперските амбиции на тази държава няма да спрат. От създаването си са агресор и окупатор. И са единствената държава с колонии и до днес. Обаче не знаех, че е бъкано с комунета тук. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Първо раздаде учебници и книги, после образова децата кой аджеба е Вазов. ЦЕЛИЯТ МОН се крепи на крехките й плещи!!!! Андреа: Кой е достоен да раздава книги за първия учебен ден? - Жълта шпионка - woman.bg WOMAN.BG В първия учебен ден Андреа и Валери Божинов изпратиха първолачетата в 138 СОУ в София - Жълта шпионка 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Ти май верно си мислиш, че харесвам Путин и комунетата у нас? Какво ли съм писал в политическите теми тук, нямам си и на идея. А тия, които не харесваме САЩ веднага ни вкарвате в графата "Възраждане" много оригинално - така ви научиха партиите у нас за 30 години, или си от сините, или от червените. Тази вечер ще се кланям само на Андреа, заради геройството й да се разгащи над нечий гроб. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 час, pacho каза: Вижте го този какви ги дроби. Ще изяде малко бой май. И колко е неграмотен само, а работи в телевизия. Потрес. Тони Димитрова също се оплака от Владислав Славов (РЕПОРТАЖ) GOSPODARI.COM Тони Димитрова също се оплака от продуцента, забранил на Силвия Кацарова да пее песните си Владислав Славов. Повече гледайте във видеото! Я, Тончо Димитров още бил жив. Аз мислех, че сме му ръсили вече светената вода и сме вкусили от парастаса. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 час, pacho каза: "Това е меко казано кощунствено социално неприличие да включиш гроба на нашия национален писател в един такъв ЧАЛГА ПРОДУКТ"..... лелката веднага се включи с квалификациите, щото много разбира от чалга. Добре че беше Андреа, та да научат младите къде изобщо е гробът на Вазов. А журналистката е тотал щета "сръбска песен с ТУРСКО име".... то и БТВ е изписано на латиница, ама някой така ли го отчита. Не е турско името, а думата е турска заемка, както 20-30% от думите в езика ни. Елементарни са. Антонина - Табу WWW.VBOX7.COM Поздрав за лелката-коментатор 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Коментарката отвръща с 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 час, pacho каза: Ама аз ли само не виждам проблема. Андреа дори не е толкова съблечена, а и да е разгащена какво от това? Песента е бавна и тъжна. Да не би лелката-музейна уредничка да се е родила с гащи? Каква е тая стигма у нас около разголеното тяло, сякаш е нещо свръх срамно.... От едното идваме, от другото излизаме, от третото се храним докато сме бебета... тия са ненормални, честно. Куп корумпирани и неморални политици ходят на гроба му на Вазов и си правят PR, ама полегналата Андреа ни е най-черната... Родила се е с килоти и видимо още не ги е изула от двата декара задник, който притежава. След като отричаме голотата, предлагам да закрием цялото древногръцко изкуство, базирано именно на нея. 11/10 коментар, Пачо! Току що, DarkChild каза: Коментарката отвръща с Няма как, тя такова нещо не е виждала. Дори нейната собствена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 13 минути, DarkChild каза: Да, Андреа е най-малкият проблем. Най-големият проблем е дълбоковкорененото гъзолизане на една дивашка сатрапия от най-ниските прослойки в обществото. А дали правителство е зависимо от Америка не знам, но интересно, когато са зависими от Русия, както е било с всички правителства досега - проблем няма. Явно в Русия е много хубаво и искаме да сме като тях. А агресията не е путинова. С него или без него имперските амбиции на тази държава няма да спрат. От създаването си са агресор и окупатор. И са единствената държава с колонии и до днес. Колкото е опасна зависимостта от Русия, толкова и от Америка. С разликата, че и Америка, докъдето и да са се докоснали - Близък изток, бивша Югославия, Европа, всичко са окепазили, щото те винаги искат да отслабят другите. Русия е имала грешки и преди Путин, но нека не я разглеждаме само в контекста на войни или диктатори... Ние си имаме някаква наднационална връзка с тази държава, първо, и второ - за България е добре да заема неутралитет спрямо военни конфликти или войни (щото днес цял ден спорят конфликт или война е). Те затова днес само дето гениталиите не му целунаха - всичко е свързано и със САЩ, и с НАТО. Разбира се, и Радев е за трепане. Още повече, че той е архитектът на тая ситуация - той издигна Кирчо и Кокорчо, после се отрече от тях, после мота мандати с месеци... и накрая евроатлантиците се прегърнаха. Всичко е геополитически интереси, но Русия е желателно да не я дърпаме за опашката. Въпреки всичко Путин мисля, че няма да ни закача нас. Да си припомним славните времена: Това в коя ера е било? Андра е отвлечена. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 5 минути, pacho каза: Ти май верно си мислиш, че харесвам Путин и комунетата у нас? Какво ли съм писал в политическите теми тук, нямам си и на идея. А тия, които не харесваме САЩ веднага ни вкарвате в графата "Възраждане" много оригинално - така ви научиха партиите у нас за 30 години, или си от сините, или от червените. Това е като фамозния неутралитет на русофилите и възгласите им за независима България. Кьорфишеци за наивници. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Оф, аман от фенове на мухлясали сръбски кранти + Гюра. Влече си ги Евразия и толкова. После нямало връзка между музика, морал и интелект. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 36 минути, DarkChild каза: Ето и сръбският агент скочи. 20-30% турски думи може да е сръбският, а не българският. И, да, какво грешно е казала? Уж си Възраждане, пък това не ти прави впечатление. В Сърбия имат и музика, и музикална индустрия. В България всичко е заемки от някъде, ние наше собствено успешно музикално течение нямаме. Фолклорът не се слуша масово по обясними причини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 минута, DarkChild каза: Оф, аман от фенове на мухлясали сръбски кранти + Гюра. Влече си ги Евразия и толкова. После нямало връзка между музика, морал и интелект. Тази не е мухлясала, почерпи се: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 2 минути, DarkChild каза: Оф, аман от фенове на мухлясали сръбски кранти + Гюра. Влече си ги Евразия и толкова. После нямало връзка между музика, морал и интелект. Моралът е имагинерно понятие за поддържане на хората под контрол. Музиката - в Бг такава нашенска на ниво няма, а спрямо останалите европейски държави българите са на дъното по интелект :* 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 22 минути, DarkChild каза: 🤣 За щастие, не всички се кланяме на Путин. Съдейки по коментарите ти неосъзнато си му фен, защото на всяко второ изречение извън контекста го споменаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари