WindWalkerMonk Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, Emanuela.Carey каза: Хейта им обаче наистина ѝ вдигна акциите, дори след Кенеф Гейт пак беше фаворитка. После на последния All Stars също още от влизането всички искаха тя да спечели, особено след като насра Златка и Цецо Андреев. Това ако беше друга чалга певица щеше да седи и да се усмихва докато хранят чалгата - като Рени и Преслава например. Втората не знам с кой акъл приемаше комплименти че била “единствената която става за нещо” вместо да защити колежките си, с които после трябва да работи. Голям фал за Преслава наистина, по предавания и Емануела, и Глория дори, която принципно е доста дипломатична в това отношение и Ивана са си казвали твърда позиция. Емануела например се скъса да защитава Преслава, а оная й сра в устата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 ...Путката ли?... 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 19 минути, DevilWish каза: За фолк легендата Максим няма правила - Signal.bg SIGNAL.BG Максим посрещна лятото с нов сингъл - “Няма правила”. Видеоклипът направи премиера в онлайн канала Hit Mix Music, както и в ефира на музикалната медия. Така е! Няма правила! Може да изяде 10 пици, 17 буркана Нутела и 23 опаковки чипс с 10 купички леща и топъл бял хляб! А вие да ядете лайна за статиите които пишете! Изроди! На майка ви... За толкова ядене как не е получил масивен инфаркт Пракси не знам 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, FolkEmpire каза: За толкова ядене как не е получил масивен инфаркт Пракси не знам Това му е диетата даже. Много е здравословно, като добавим и пържените картофки и свинското с ориз и зеле.... Чиста диета си е. С по 12 литра натурални сокове на ден. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 3 минути, DevilWish каза: Това му е диетата даже. Много е здравословно, като добавим и пържените картофки и свинското с ориз и зеле.... Чиста диета си е. С по 12 литра натурални сокове на ден. То направо все едно пие водичка само А сладоледите къде ги забрави? Сигурно яде по 50 кутии на ден? Представям си колко му трае оригнята 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, FolkEmpire каза: То направо все едно пие водичка само Трябва да поддържа топ форма Максим - т.е. МАКСИМУМ Оф, онзи ден ме бяха поздравили с негова песен "Не целувай друг".... Ами.... лично на мен не ми допада като изпълнител.... Аз не го и знаех, той Слави Трифонов му бил откривател и на него? Ама тогава е изглеждал различно. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 4 минути, DevilWish каза: Трябва да поддържа топ форма Максим - т.е. МАКСИМУМ Оф, онзи ден ме бяха поздравили с негова песен "Не целувай друг".... Ами.... лично на мен не ми допада като изпълнител.... Аз не го и знаех, той Слави Трифонов му бил откривател и на него? Ама тогава е изглеждал различно. Единствената му песен която знам от едно време е То само като чуеш кларинета се сещаш за Сашо Роман, Слави и всички от БМК-то Иначе да и на мен не ми е приятен. Особено като пее в новите си песни, то се чуват едни храчки подсмърчания двикания със зъбите Абе все едно слушам порки да пее Той и тогава си е бил сложен, като му гледам ръцете какви бутове са 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 I’m back bitches, let us start Asya Night with my 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Единствената му песен която знам от едно време е То само като чуеш кларинета се сещаш за Сашо Роман, Слави и всички от БМК-то И аз съм чувал само за тази песен. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 6 минути, DevilWish каза: И аз съм чувал само за тази песен. И едно кавърче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Аз оглеждайки се наоколо 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Yasha, Asyo! Yosmo makaBa 🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 44 минути, FolkEmpire каза: Аз оглеждайки се наоколо Hi! Asl, pls? Mnogo si sexy skupa , iskash li da se blizkame ? 😘 Eto ti moi pic 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 6 минути, DevilWish каза: Hi! Asl, pls? Mnogo si sexy skupa , iskash li da se blizkame ? 😘 Eto ti moi pic Прочетох като "a ili p si?" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 @Kriminal new hit! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Айви пита @asylum Коя е думата? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, Andrew Cunanan. каза: Айви пита @asylum Коя е думата? 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Прочетох като "a ili p si?" Universalna sum skypa 😘 Hajde, oblizhi me 😘 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Айви пита @asylum Коя е думата? Емилия го каза ПУТ.. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 22 часа , pacho каза: Нито съм агент, нито съм Възраждане! И да, много думи в българския са турски заемки. История, какво да правиш.... Повече ме притесняваш ти, не Украйна. Джанум специално е от персийски произход. Думи, които си мислите, че са турцизми са си с арабски, персийски, тюркски, арамейски, та дори и влашки, старобългарски и дори и гръцки произход. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Сръбска певица взе най-големия хит на Рени, трупа хиляди гледания/ ВИДЕО - Signal.bg SIGNAL.BG Най-емблематичният хит на Рени - "Slobodna sam kao ptica", сръбския еквивалент на “Като птица съм свободна”, влезе в репертоара на дебютираща сръбска певица, Рена ше изперка, тая злобна кикимора. Нека, колко ще и тича да плиска легена. Или да пере килими или нещо от сорта в близкото дере или какъвто там водоем се намира под ръка. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: Айви пита @asylum Коя е думата? ? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 минути, Lelqtian каза: ? Не, не, не може да е друго. ПУТ - е отпред. Но не ПУТин. Завършва на КА. Любимата дума на Счетоводителката! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 минути, Lelqtian каза: ? 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Най-легендарния момент в българската телевизия Пощата на номинираните - отговаря Емануела WWW.VBOX7.COM Пощата на номинираните - отговаря Емануела 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари