DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 5 минути, asylum каза: Ha MeH u ma3u И тази ми е страшно любима и до днес 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час, Stela каза: Не спря да се излага по сторита с простотиите си ... Хич не подбира какво пуска. Какво цели сега с това? Да се изтъкне или просто си е тъпо парче? 😂😂😂 Айде, айде, ПУТКА, ХУЙ, КУ Р ВА са най-употребяваните думи в речника на нацията. Моралните за манастира. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час, Stela каза: Дали младото и гадже мисли същото? Сравнение с нейните 270 години може и да е младо, ама с нас - свежи, недефлорирани, розови дупки - си е направо дърт пръч, миришещ на прокиш и спарено. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Нито една от песните на Тоци от предната страница не ми се показва. Каква е тази прокоба? 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Нито една от песните на Тоци от предната страница не ми се показва. Каква е тази прокоба? Някои от песните са от албума й, повечето които пускахме не са популярни или да имат клипове. И аз не мога да си обясня? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 10 минути, DevilWish каза: И тази ми е страшно любима и до днес първата инфлуенсърка в чалгата, тук рекламира ефективността на течния прах за пране "Персил" върху бял спален комплект с логото на Планета, раздаван на труженичките като коледен подарък вместо парична премия за отработените с устните ( и не само тези на лицето) часове с клиентела от дебели и дебеловрати чичковци, цигани и други екцентрици. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: първата инфлуенсърка в чалгата, тук рекламира ефективността на течния прах за пране "Персил" върху бял спален комплект с логото на Планета, раздаван на труженичките като коледен подарък вместо парична премия за отработените с устните ( и не само тези на лицето) часове с клиентела от дебели и дебеловрати чичковци, цигани и други екцентрици. А ти забелязали ли, че некадърниците в клипът са написали ДоНинг , а не Допинг На официалния клип, който пуснах, не с чаршафа. 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Нашата любима АНДРЕА с клип от там където й бяха снимали..... сещате се! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Нито една от песните на Тоци от предната страница не ми се показва. Каква е тази прокоба? Разбрала е, че не си пробвал фитнес прочистване и затова. 🤭 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, Stela каза: Разбрала е, че не си пробвал фитнес прочистване и затова. 🤭 Не посещавам фитнеси и не си правя клизми - затова не ме харесва. 😔 Татяна Страст В Очите WWW.VBOX7.COM 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не посещавам фитнеси и не си правя клизми - затова не ме харесва. 😔 Татяна Страст В Очите WWW.VBOX7.COM А с краварството как си? Това ти е другия шанс да те хареса. 🐄 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не посещавам фитнеси и не си правя клизми - затова не ме харесва. 😔 Татяна Страст В Очите WWW.VBOX7.COM Може да е разочарована, че нямаме нужда от нейните чайове и метаболизма ни е бърз.... 2 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, Stela каза: А с краварството как си? Това ти е другия шанс да те хареса. 🐄 Ние много се разкарвахме из Пловдивско, но като минахме от нейния град.... В Съединение от където е когато минавахме с колата, аз много пъти го разказвам ама.... като видях едни козе ли бяха или овце... май овце и такъв смях ме напуши... Чак слезнахме да си берем джанки. Да се похваля, поне на хубави джанки се наядох в Съединение! Препоръчвам на тези които обичат или правят сладко от джанки! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 5 минути, Stela каза: А с краварството как си? Това ти е другия шанс да те хареса. 🐄 Едно време Ивана ми беше любимка и още обожавам Андруши, мисля, че това доказва, че не съм кравофоб. ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, Andrew Cunanan. каза: Едно време Ивана ми беше любимка и още обожавам Андруши, мисля, че това доказва, че не съм кравофоб. ❤️ Наистина ли Ивана ти е била любима певица? На мен преди наша Преслава да се появи - Глория като малък, после Анелия и Райна. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, DevilWish каза: Наистина ли Ивана ти е била любима певица? На мен преди наша Преслава да се появи - Глория като малък, после Анелия и Райна. С Анелия почнах, после Ивана, Глория -> Преслава -> Цуци Я. Вдигал съм нивото и качеството с годините. Бях разлепил диска на Доза любов от слушане. Дяволско желание я мразех тогава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 Факти за Татяна: 1. Фитнес клизмаджийка 2. Метаболитна чайница 3. Краварка 4. Сървайвърско плашилище 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, Andrew Cunanan. каза: С Анелия почнах, после Ивана, Глория -> Преслава -> Цуци Я. Вдигал съм нивото и качеството с годините. Бях разлепил диска на Доза любов от слушане. Дяволско желание я мразех тогава. Ами аз като малък само Глория, 2003 прослушах но само Анелия "Обичай ме", това е песента която ме накара пак да прослушам, тя беше лятото на 2003. Иначе до тогава признавах само Глория. И вече 2004 и Райна с "Хиляди жени".... та така ми се редуваха и някъде от 2006-2007 официално Преслава, а Глория, Анелия и Райна си останаха плътно зад нея. Все пак това са песните които и аз съм слушал непрекъснато - тяхните. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 минути, Stela каза: Факти за Татяна: 1. Фитнес клизмаджийка 2. Метаболитна чайница 3. Краварка 4. Сървайвърско плашилище Топ е на тези снимки. Изобщо не е страшна. ❤️ 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Топ е на тези снимки. Изобщо не е страшна. ❤️ От толкова клизми и чай за детокс се е обезводнила и набръчкала като мумията на ТутанКАМИОН. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 17 минути, Stela каза: От толкова клизми и чай за детокс се е обезводнила и набръчкала като мумията на ТутанКАМИОН. И на тоци ли са й извадили мозъка със сламка и се увива в тоалетна хартия нощем? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Топ е Тодорка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Как изглеждам аз, знаейки, че с клип за 2.50 лева съм в праймтайма на всички възможни медии и съм създала полемика по-голяма от за и против мерките срещу Ковид. --------------------------------------- Гответе се, поп-фолк хита на годината идва: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 @WindWalkerMonkkoGa 4e npauM JEGA B gybaú, 4e cu e cmyg! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час , DevilWish каза: А ти забелязали ли, че некадърниците в клипът са написали ДоНинг , а не Допинг На официалния клип, който пуснах, не с чаршафа. A3 Go Hanucax! преди 1 час, Stela каза: Факти за Татяна: 1. Фитнес клизмаджийка 2. Метаболитна чайница 3. Краварка 4. Сървайвърско плашилище ToBa e 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари