DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Като ще дискутирате Гло, ето ви клип на Гло младша как вие в дискотека: Покажи скрито съдържание Висока й е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Това сигурно има 1/4 от бюджета на песните на големите имена в чалгата това лято, а е 100 пъти по-креативно и добро. Лично за мен - не е моето. Целия вайб на тази Мила ми е доста фалшив. Иначе да по-креативни проекти вади защото екипа ѝ е не е сътворен от инстаграм гейки с филъри в устата които копират от световните звезди - Пижов, Добромир, Питкасас и тн. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Лично за мен - не е моето. Целия вайб на тази Мила ми е доста фалшив. Иначе да по-креативни проекти вади защото екипа ѝ е не е сътворен от инстаграм гейки с филъри в устата които копират от световните звезди - Пижов, Добромир, Питкасас и тн. Прея също прави по-добри видеа от чалгарките. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Прея също прави по-добри видеа от чалгарките. Ако трябва да избирам между хубави видеа и скучна имитация на западна музика или клип за 2 лева на мега друс друс кючек - избирам второто! Аз клипове не гледам и без това 😪 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 48 минути, Andrew Cunanan. каза: Това сигурно има 1/4 от бюджета на песните на големите имена в чалгата това лято, а е 100 пъти по-креативно и добро. Супер противна е Мила Роберт като личност, но това тук, като проект, е супер добро. Пълен пакет. Но не знам дали масовия зрител ще успее да обработи всичко в клипа. Определено е топ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 13 минути, meleto каза: Супер противна е Мила Роберт като личност, но това тук, като проект, е супер добро. Пълен пакет. Но не знам дали масовия зрител ще успее да обработи всичко в клипа. Определено е топ. Мен пък много ме кефи. Различно е момичето, не е в матрицата. Гледах и интервюто при Мон Дьо и ми направи супер впечатление. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Яшаааа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час , GSA каза: Мен пък много ме кефи. Различно е момичето, не е в матрицата. Гледах и интервюто при Мон Дьо и ми направи супер впечатление. На мен пък точно там ми се стори супер фейк и най-вече - лигава. Не знам. Глезената, гледаната - ти по такива си падаш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Джобнооооооо, джобно гаджеееееееееееееееееееееее е бонбонче за мильончееее ❤️ 😘 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Лично за мен - не е моето. Целия вайб на тази Мила ми е доста фалшив. Иначе да по-креативни проекти вади защото екипа ѝ е не е сътворен от инстаграм гейки с филъри в устата които копират от световните звезди - Пижов, Добромир, Питкасас и тн. А вайбовете в чалга клиповете са много естествени. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 4 минути, DarkChild каза: А вайбовете в чалга клиповете са много естествени. Че има ли нещо по-естествено от тази снимка? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Следващата песен на Тита щяла да бъде R&B/поп поради големия интерес на феновете ѝ. Май се усети че с чалга няма да стане. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Слушате ли хитове? 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Че има ли нещо по-естествено от тази снимка? Искам актуална версия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: Че има ли нещо по-естествено от тази снимка? 3 рандъм мангалки????? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 19 минути, DarkChild каза: Искам актуална версия. Ето ги бе същите са си 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Ето ги бе същите са си Галин с негърска прическа (rofl) 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 От 13.07.2023 г. от 17:36, DarkChild каза: Тодора Андрееску! За по-кратко - пияното Пиги. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Циглето обърна палачинката, от нараняващия стана наранения педи хахах Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 Глория е фенка на Кобилкина 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Циглето обърна палачинката, от нараняващия стана наранения педи хахах Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Песните за рязане на вени се харчат по-добре от другите. Особено когато са изпяти от Меди ❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 32 минути, FolkEmpire каза: Циглето обърна палачинката, от нараняващия стана наранения педи хахах Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Май си флюбен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 31 минути, Stela каза: Глория е фенка на Кобилкина Проста жена като нея сигурно възприема Кобилкина като Ницше и Шопенхауер. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 15 минути, DarkChild каза: Май си флюбен. Не съм влюбен споко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 16 часа , Andrew Cunanan. каза: Това сигурно има 1/4 от бюджета на песните на големите имена в чалгата това лято, а е 100 пъти по-креативно и добро. Ама пък няма реклама на топени сирена.... Чалгарките просто искат всичко е лъскаво, марково, на пайети, с яка светлина, с много грим, коси, вятър и да е джиджано. И всички тези неща да се съберат в едно видео и да сА шляпат като джапанка в асфалт. Колкото повече се шляпат, толкова по-джиджано. Няма да ти снимат като Мила пукани люти чушки... що за селяния? Да не съм тииии, да не съм тии.... от село да не съм ти!? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари