RumyanaFen Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 5 часа , DarkChild каза: Това е в пъти по-добро от на Джена Интересно ми е с каква програма приправят гласовете? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Какво мислиш за това? Аз от вчера я слушам на рипийт, след "Мечката" това ме зариби. Да, готина е. Като цяло всичките й песни съм слушал на Роберт. Супер талантлива е. И участва в композирането. Реално има 3-4 песни дето ме кефят, но има много спам в годините. Но сега е в добра поредица: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 час, DevilWish каза: Тоя кво се обажда като си продаде задника да се прави на Меди и не знам още кого? Пя и с Анелия! Тома Здравков: Забранил съм чалгата и попфолка за децата ми - Signal.bg SIGNAL.BG Тома Здравков е един от най-талантливите изпълнители на родната музикална сцена. Той е сто процента отдаден на рок музиката, но успешно се справи и с другите ЗАБРАНИЛ. Да, за да имаш пет минути слава. Че кой го пита какво позволява или не на децата си, че и статии Сигнал публикуват. Що не им забраниш и рока, скъпи? Много интелигентна музика ли е това? Забраненият плод е най-сладък. Нещо колкото повече се забранява - толкова повече се търси. Не си прави добра услуга нито пред феновете, нито пред дечурлигата. Айде - у лево. Поздравявам го с една рок песен! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Нали Галин във вторник каза че дуета на Симона и Десита излизал “до два три дни”. Няма време от екскурзии да си менажира лейбъла. Направо да ги уволнява всички и да си остане сам в канала на Алфа да си пуска дуети с Емилия. Какви ли компромати държи Дриснита срещу него, че я бута така напреки в лицата ни последните месеци? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 20 минути, RumyanaFen каза: Интересно ми е с каква програма приправят гласовете? Истината е, че са я записали наистина, но за да не разярят Джена, казват, че е AI. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 минута, DarkChild каза: Истината е, че са я записали наистина, но за да не разярят Джена, казват, че е AI. Ox, aMaH, aMaH! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 От 14.07.2023 г. от 19:37, Emanuela.Carey каза: Следващата песен на Тита щяла да бъде R&B/поп поради големия интерес на феновете ѝ. Май се усети че с чалга няма да стане. Цица сега се прави на Туцето от Бургас ли? Щото туй е единствения начин да има "фенове"! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 ПопФолк Певица: “Попфолкът пълни хладилника! Аз съм царица на... FB.WATCH ПопФолк Певица: “Попфолкът пълни хладилника! Аз съм царица на народната музика” 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 2 минути, asylum каза: ПопФолк Певица: “Попфолкът пълни хладилника! Аз съм царица на... FB.WATCH ПопФолк Певица: “Попфолкът пълни хладилника! Аз съм царица на народната музика” Коя е тази?! Наистина, без ирония, за първи път я виждам! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Искам АИ версия с Преслава и Фикрет! Защо изневери ми? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: Коя е тази?! Наистина, без ирония, за първи път я виждам! Стоящата в тълковния речник срещу "никому неизвестна бедна самообявила се за певица жена от народа". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Коя е тази?! Наистина, без ирония, за първи път я виждам! Mq3a Mu Ha 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Нелина на какъв акцент говори тук? Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Петя Киронова смени Пресла с Яница 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 47 минути, DarkChild каза: Нелина на какъв акцент говори тук? Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Ha 4ynpeHcku. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 час, asylum каза: Mq3a Mu Ha Все още за първи път ги виждам или чувам и двете (или за втори), а на какво точно мяза/т ... на мен ми бие/ят на най-серящата дама. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Петя Киронова смени Пресла с Яница К*р*а преди 1 час, asylum каза: Ha 4ynpeHcku. Даже не знам къде се намира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Какво пее след :„С една редовно...“, не я разбирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 часа , Kriminal каза: Какво пее след :„С една редовно...“, не я разбирам И сто задочно* и ми е кеф, че не съм от тях Препратка към редовно и задочно следване в университет. Трябваше няколко пъти да го чуя, че не се разбира тази мънмънка. И само заради тебе си го пуснах това и искам компенсация за това мъчение. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 6 часа , Lelqtian каза: Все още за първи път ги виждам или чувам и двете (или за втори), а на какво точно мяза/т ... на мен ми бие/ят на най-серящата дама. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 nponycHá/\e cMe 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Симона: "Здравей, Крисия! Вече пораснала!"..... уникално чувство за хумор, като майкЕ си. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 9 часа , DarkChild каза: Нелина на какъв акцент говори тук? Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. същите вежди. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари