Fast Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Чак сега ме зариби. Grower е. Жалко че не се очертава да бъде хит. 334к за два месеца. Според мен Мария не е готова за собствен канал. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Не знам дали сте го коментирали, но Андреа издава ПЛОЧА с най-големите си хитове. Най-накрая една чалгарка да е в тон с тенденциите, а не просто да пусне CD колкото да има там нещо. Само че цената е безумна за Бг винил. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 17 минути, Fast каза: Чак сега ме зариби. Grower е. Жалко че не се очертава да бъде хит. 334к за два месеца. Според мен Мария не е готова за собствен канал. Tq u B kypHuka mo/\koBa cu Moje6e преди 54 минути, xroflx9 каза: По-добрата Мата Хари! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, asylum каза: Tq u B kypHuka mo/\koBa cu Moje6e Уцелваше понякога. Най-тъпия кавър правен някога със 7млн гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 8 минути, SG каза: Не знам дали сте го коментирали, но Андреа издава ПЛОЧА с най-големите си хитове. Най-накрая една чалгарка да е в тон с тенденциите, а не просто да пусне CD колкото да има там нещо. Само че цената е безумна за Бг винил. Мисля че никога не са издавали чалга на плоча преди, може би защото чалгата има анти-соц вайб, и не искат да ги свързват с Балкантон и естрадажиите. Само фенове са си правили разни експерименти. Наистина е революционно. Тя винаги е залагала на неконвенционални решения. Аз пък искам Блурейка с всичките й клипове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 9 минути, Fast каза: Мисля че никога не са издавали чалга на плоча преди, може би защото чалгата има анти-соц вайб, и не искат да ги свързват с Балкантон и естрадажиите. Само фенове са си правили разни експерименти. Наистина е революционно. Тя винаги е залагала на неконвенционални решения. Аз пък искам Блурейка с всичките й клипове. Плочи не се издаваха вече 90-те. Сега го вадят за изгъзица. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 31 минути, SG каза: Не знам дали сте го коментирали, но Андреа издава ПЛОЧА с най-големите си хитове. Най-накрая една чалгарка да е в тон с тенденциите, а не просто да пусне CD колкото да има там нещо. Само че цената е безумна за Бг винил. В чужбина има тренд да си купуват грамофони и да слушат плочи - но най-вече поп и инди слушателите. Не знам някой фен на Андреа дали ще си го купи освен за колекционерска стойност. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 26 минути, Fast каза: Мисля че никога не са издавали чалга на плоча преди, може би защото чалгата има анти-соц вайб, и не искат да ги свързват с Балкантон и естрадажиите. Само фенове са си правили разни експерименти. Наистина е революционно. Тя винаги е залагала на неконвенционални решения. Аз пък искам Блурейка с всичките й клипове. То баш това, че си мислят, че винила е соц показва, че в чалгата почти никога не е имало изпълнители с усет и главно екипите им са ги правили това, което са били. Андреа действително е една от малкото, които като че имат поглед над нещата. Тя ако беше с всичкия си (ако близките й помогнеха да е с всичкия си) щеше вече да се е превърнала в егати звездата за България. И ако не се опитваха да я спъват толкова, де. преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: В чужбина има тренд да си купуват грамофони и да слушат плочи - но най-вече поп и инди слушателите. Не знам някой фен на Андреа дали ще си го купи освен за колекционерска стойност. Почти всичко в по-развитите страни вече се издава на плоча. И се купува. Този носител дори беше обявен за най-продаван. Не бива да се подценява чалга фена. Особено на по-старите имена. Ако Десислава издаде плоча, пък дори и пълна с днешните й пропадняшки песни- ще си я купя, стига да е на приемлива цена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 17 минути, SG каза: Ако Десислава издаде плоча, пък дори и пълна с днешните й пропадняшки песни- ще си я купя, стига да е на приемлива цена. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Аз като отворя инстаграма на Саби: 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 @DarkChild Е какво, кой нормален Десов не би си купил да послуша на грамофона LP с Брутален, Party Animals, Kemano Basal e Romenge и Нотариално заверен, с някаква ковренска обложка като бонус? Имам чувството, че този носител дори е създаден специално за такива песни, същинска наслада за душата. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 5 минути, Kriminal каза: 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 надувайте хита! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: надувайте хита! Аз пеейки хита "Сънувах те" на Деси Слава. И се питам - сънувах ли, че го обърнах така? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз пеейки хита "Сънувах те" на Деси Слава. И се питам - сънувах ли, че го обърнах така? На друг вид микрофон си пяла миличка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: На друг вид микрофон си пяла миличка! Приятелят ми когато е видял поста ти и ме е хванал! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 45 минути, Andrew Cunanan. каза: Аз като отворя инстаграма на Саби: Аз си мислех че си така,беб 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Колко според Вас ще има Андруши за 24 часа? Току що, xroflx9 каза: Аз си мислех че си така,беб 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Дайриди дайриди ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Андреа: Нападнаха ме, без дори да са чули за какво става въпрос - Signal.bg SIGNAL.BG Преди десетина дни певицата Андреа пусна кавър на сръбската песен Dzanum, в която се разказва за болката, която няма с кого да споделиш, и за самотата. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Утре - дуета на Адам и Галин Песента на Симона и Десита се отменя за след 21ви 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Йониту как захапа чалгата и Сиромахов с него голямо чоплене "Галин ги завзима" Не я харесва чалгата ама май си я следи яко тоя баламурник и им завижда, че изкарват повече от него 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Коментар че Юксел Кадриев взе хляба на Галин и Меди? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари