Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 минута, xroflx9 каза: Песните на Сими тази година са от тъпи по-тъпи. Явно ще трябва да я сменям.Предложете ми нова любимка Новите лидерки са в Ра 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 минути, xroflx9 каза: Песните на Сими тази година са от тъпи по-тъпи. Явно ще трябва да я сменям.Предложете ми нова любимка На мен пък “Броя до три” ми е мега любима. Мисля, че е единствената песен от Алфа, за тази година, която си слушам с кеф. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 преди 4 минути, xroflx9 каза: Песните на Сими тази година са от тъпи по-тъпи. Явно ще трябва да я сменям.Предложете ми нова любимка Е МИ ЛИ Я 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 52 минути, meleto каза: Еми тя Ивана се е заинатила и си прави естрадните шансони. Гло пък е забила с нейните шитни. Трябва и постоянство. Всяка втора песен на Деса е кючек или мазна чалгия. И пак е по-добре от Ивана и Гло. Даже и от Камелия. Впрочем какво става с Кама. Толкова е тихо при нея, че имам чувството, че се е отказала. Говориш за Камелия сякаш е никоя, а миналата година държеше един от топ хитовете на годината - ПЛАН Б, с над 10 мил. сумарно гледания, на 25-тата година от кариерата си. През 2021-ва пък дуета с Робов й беше хит. Много по-добре от ГИД. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 минута, GSA каза: На мен пък “Броя до три” ми е мега любима. Мисля, че е единствената песен от Алфа, за тази година, която си слушам с кеф. И на мен! Постоянно си я слушам. "Гледай ме щастлива" на Лиди също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 2 минути, GSA каза: На мен пък “Броя до три” ми е мега любима. Мисля, че е единствената песен от Алфа, за тази година, която си слушам с кеф. Коментирай! Мъжът, който плати 650лв за пържоли на морето хвърля пачки по... FB.WATCH 😮Мъжът, който плати 650лв за пържоли на морето хвърля пачки по стотачки на Фолк Звездата Райна и нейният балет.🔥 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 57 минути, meleto каза: И пак е по-добре от Ивана и Гло. Даже и от Камелия. Впрочем какво става с Кама. Толкова е тихо при нея, че имам чувството, че се е отказала. Е да, и аз това казвам - че е странно каква маса си е изградила ДС, та да я слушат дори когато тотално се е издънила. Камелия се отчете миналата година с повечко песни, а сега си гледа детето и ходи по участия. Така е може би по-добре, отколкото да се мъчи като други свои peer-ки с флоп излагации като Най-добрите и Нотариално заверен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 минути, xroflx9 каза: Коментирай! Мъжът, който плати 650лв за пържоли на морето хвърля пачки по... FB.WATCH 😮Мъжът, който плати 650лв за пържоли на морето хвърля пачки по стотачки на Фолк Звездата Райна и нейният балет.🔥 Не жали пари за крави. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 11 минути, xroflx9 каза: Песните на Сими тази година са от тъпи по-тъпи. Явно ще трябва да я сменям.Предложете ми нова любимка nak cuMu Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 12 минути, xroflx9 каза: Песните на Сими тази година са от тъпи по-тъпи. Явно ще трябва да я сменям.Предложете ми нова любимка Идвай при мен и @Andrew Cunanan. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 минути, SG каза: Е да, и аз това казвам - че е странно каква маса си е изградила ДС, та да я слушат дори когато тотално се е издънила. Камелия се отчете миналата година с повечко песни, а сега си гледа детето и ходи по участия. Така е може би по-добре, отколкото да се мъчи като други свои peer-ки с флоп излагации като Най-добрите и Нотариално заверен. Дори не мога да се сетя нито една. Последно помня с Робов. Хм.. това с ТОрино и Пашата не го броя - проектът не беше в нейния канал. То май правиха и втори, но него съвсем не помня. Аз пък предпочитам да пуска продукция. Поне създава усещането, че е активна певица. Сега ми е нещо като Еми Стамболова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 Току що, asylum каза: nak cuMu Тъкмо щях да я предложа щото @xroflx9 ми се ядоса заради Ема. 😹 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Това тук ме зариби. Гласът й и вокалите са един път. Набиват се на ухо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Току що, Stela каза: Тъкмо щях да я предложа щото @xroflx9 ми се ядоса заради Ема. 😹 KapMa! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Лидъл подготвя хит, песента на Сими и Бионсето е било саботаж, за да ги закопае и да остане само тя Алфа кралица 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 2 минути, meleto каза: Дори не мога да се сетя нито една. Последно помня с Робов. Хм.. това с ТОрино и Пашата не го броя - проектът не беше в нейния канал. То май правиха и втори, но него съвсем не помня. Аз пък предпочитам да пуска продукция. Поне създава усещането, че е активна певица. Сега ми е нещо като Еми Стамболова. KBo 3Ha4eHue uMa B 4uū kaHa/\ e, Ha/\u y4acmBa… MuHa/\ama GoguHa be6e Hemunu4Ho npogykmuBHa, cq Ha/\ e no Maū4uHcmBo. Ckopo 6me nycka, ka3a. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 6 минути, SG каза: Идвай при мен и @Andrew Cunanan. На този транс и пари да ми дават няма как да му симпатизирам. Вие оставете Кама,къде е Фокси? Дори не изкоментира раждането на Камунда 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Лидъл подготвя хит, песента на Сими и Бионсето е било саботаж, за да ги закопае и да остане само тя Алфа кралица Защо е Ива Екимова на снимката? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 18 минути, meleto каза: Дори не мога да се сетя нито една. Последно помня с Робов. Хм.. това с ТОрино и Пашата не го броя - проектът не беше в нейния канал. То май правиха и втори, но него съвсем не помня. Аз пък предпочитам да пуска продукция. Поне създава усещането, че е активна певица. Сега ми е нещо като Еми Стамболова. В План Б нейната част е най-известната. Включително и това, че е ползван семпъл от Луда по тебе. Другата им колаборация обаче е тотален провал, също както за жалост двете соло песни на Камс в нейния канал. преди 11 минути, xroflx9 каза: На този транс и пари да ми дават няма как да му симпатизирам. Вие оставете Кама,къде е Фокси? Дори не изкоментира раждането на Камунда Без бъзик ама мен Мила наистина ме кефи. В интервюто й при Мон Дьо се забеляза, че иска да е нестандартна, включително и във визията, а също и да експериментира със смесици между стиловете. Звучи доста в стил отминалите години на някои пропаднали към днешна дата ангелски гласове. Ама къде е вярно Фокси да прочете и коментира как говоря за Певицата на 2002? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 Нашите звезди 🙂….. | By Avi Benedi - Facebook FB.WATCH Нашите звезди 🙂….. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 2 минути, Stela каза: Нашите звезди 🙂….. | By Avi Benedi - Facebook FB.WATCH Нашите звезди 🙂….. Тоя кво завижда че една Дион пуска по-големи хитове от него 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Току що, Emanuela.Carey каза: Тоя кво завижда че една Дион пуска по-големи хитове от него 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 4 минути, asylum каза: Закопа го дъртия пастир 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 час, xroflx9 каза: Коментирай! Мъжът, който плати 650лв за пържоли на морето хвърля пачки по... FB.WATCH 😮Мъжът, който плати 650лв за пържоли на морето хвърля пачки по стотачки на Фолк Звездата Райна и нейният балет.🔥 Така се прави. Кака знае как да накара клиентелата да я замерят с пари, не със салфетки като някои треторазрядни с уж 30 участия в месеца. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари