Гальо Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Кво се случва с поп-фолка. Всеки почна да си надува цифрите, да купува трафик, и то супер очевидно и не им пука. Гери Никол набила 500К за ден, като тя за месец едва прави толкова, Фики последните песни се насра да купува, Емрах също. Меди се олива с купуване на лайкове, за гледания също имам съмнение. Алфа мюзик нямат идея на какво реално ниско ниво са, защото всичките им песни са с над 70% нереален трафик. Галин и Адам гонят милион на някаква скандално тъпа песен, Десита и Симона с 300К за ден. Саби и той 3М за по-малко от месец за незнайна песен. Всичко е станало някакво скандално надцакване, кой ще купи повече измислен трафик, лайкове, последователи. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 1 милион за около 60 часа! ❤️❤️❤️ ТЯ на него всичко му прощава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 22 минути, Гальо каза: Кво се случва с поп-фолка. Всеки почна да си надува цифрите, да купува трафик, и то супер очевидно и не им пука. Гери Никол набила 500К за ден, като тя за месец едва прави толкова, Фики последните песни се насра да купува, Емрах също. Меди се олива с купуване на лайкове, за гледания също имам съмнение. Алфа мюзик нямат идея на какво реално ниско ниво са, защото всичките им песни са с над 70% нереален трафик. Галин и Адам гонят милион на някаква скандално тъпа песен, Десита и Симона с 300К за ден. Саби и той 3М за по-малко от месец за незнайна песен. Всичко е станало някакво скандално надцакване, кой ще купи повече измислен трафик, лайкове, последователи. Защото тези които не купуват сега изглеждат като флопове и в наивната публика се насажда мнението че наистина кариерата им потъва. А реално ако и другите не купуваха щяха да имат идентични цифри като тях. Имат избор или да изчакат вълната с купуване да отмине (ако някога отмине) или и те да започнат с фалшивия трафик, за да поддържат “ниво”. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 А вие посещавате ли “санитарното помещение”? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Има го и избора да отстояват повече себе си и да правят истински хитове извън фалша. И после да ги докажат на голям концерт. Т.е към 2023 само Софи Маринова от чалгата е доказана звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Е, Софка направи 1 концерт и вие вече я сложихте на върха на пирамидата. Догодина ще видим Глория какво ще направи, според мен пусна цяла година по-рано билетите, защото ми се струва, че ако свършат с капацитета на зала 1, ще го премести на по-голямо място. Иначе... цяла 1 година по-рано да пуснеш билети за 1 концерт... това не знам дали се е случвало. За турне - ок, ама за 1 концерт...губи ми се логиката, освен ако не искаш да видиш, дали ще има повече желаещи. Цеца не може да продаде сносно билети в Бургас и се скъса да прави реклами, пакети и сега и интервю, на което отговаря с по 2 думи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 33 минути, SG каза: Т.е към 2023 само Софи Маринова от чалгата е доказана звезда. С последните ѝ колаборации ми е далече от звезда. преди 23 минути, pacho каза: Цеца не може да продаде сносно билети в Бургас и се скъса да прави реклами, пакети и сега и интервю, на което отговаря с по 2 думи... На морето трудно се правят концерти. Вчера The Black Eyed Peas имаха концерт в Бургас и ми се стори много умряло и сравнително празно. Всичко беше налетяло баровете и дискотеките. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 43 минути, Emanuela.Carey каза: Защото тези които не купуват сега изглеждат като флопове и в наивната публика се насажда мнението че наистина кариерата им потъва. А реално ако и другите не купуваха щяха да имат идентични цифри като тях. Имат избор или да изчакат вълната с купуване да отмине (ако някога отмине) или и те да започнат с фалшивия трафик, за да поддържат “ниво”. Именно, и това става въпрос и за Преслава, която си има два сезонни хита, просто не наду цифрите, макар че никой нямаше да се изненада ако беше надънила едни 7-8 млн. Цветелина Янева с ебаси хита още не е минала 8 млн, Галена с Горчиво също има само 6 млн, а реално това са най-слушаните песни тази година. Трендове са си, по класациите все още са супер напред, ама вече всяка втора излязла песен прави повече гледания от тях. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 час, Гальо каза: Кво се случва с поп-фолка. Всеки почна да си надува цифрите, да купува трафик, и то супер очевидно и не им пука. Гери Никол набила 500К за ден, като тя за месец едва прави толкова, Фики последните песни се насра да купува, Емрах също. Меди се олива с купуване на лайкове, за гледания също имам съмнение. Алфа мюзик нямат идея на какво реално ниско ниво са, защото всичките им песни са с над 70% нереален трафик. Галин и Адам гонят милион на някаква скандално тъпа песен, Десита и Симона с 300К за ден. Саби и той 3М за по-малко от месец за незнайна песен. Всичко е станало някакво скандално надцакване, кой ще купи повече измислен трафик, лайкове, последователи. Само П. не купува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 И тука не се знае колко са реалните гледания, излиза като реклама постоянно на почти всичко, което гледам. 😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 44 минути, pacho каза: Е, Софка направи 1 концерт и вие вече я сложихте на върха на пирамидата. Догодина ще видим Глория какво ще направи, според мен пусна цяла година по-рано билетите, защото ми се струва, че ако свършат с капацитета на зала 1, ще го премести на по-голямо място. Иначе... цяла 1 година по-рано да пуснеш билети за 1 концерт... това не знам дали се е случвало. За турне - ок, ама за 1 концерт...губи ми се логиката, освен ако не искаш да видиш, дали ще има повече желаещи. Цеца не може да продаде сносно билети в Бургас и се скъса да прави реклами, пакети и сега и интервю, на което отговаря с по 2 думи... Цаца да спре да се керкинизи по интервюта, а да пуска нов албум вече. Естествено, че няма да продаде билети, за 10-ти път ще пее същите песни, хората искат нещо ново от нея, а не старата претоплена манджа. преди 2 минути, Bunn каза: И тука не се знае колко са реалните гледания, излиза като реклама постоянно на почти всичко, което гледам. 😂 Кокаин отново спасява кариери. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 5 минути, Bunn каза: И тука не се знае колко са реалните гледания, излиза като реклама постоянно на почти всичко, което гледам. 😂 Анелия не си купува гледания, иначе "Лока, лока" да е минала 2 милиона вече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Току що, BobiTo каза: Анелия не си купува гледания, иначе "Лока, лока" да е минала 2 милиона вече. Аз не твърдя, че тя ги е купила, но според мен Пашев е напазарил доста. Да не говорим, че това, дето излиза постоянно като реклама, също се отчита за гледания. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: С последните ѝ колаборации ми е далече от звезда. На морето трудно се правят концерти. Вчера The Black Eyed Peas имаха концерт в Бургас и ми се стори много умряло и сравнително празно. Всичко беше налетяло баровете и дискотеките. Кой? Че те са по-овехтели и от Цеца Плескавицата. Особено пък без Фърги. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 час, BobiTo каза: 1 милион за около 60 часа! ❤️❤️❤️ ТЯ на него всичко му прощава! Защо пее в трето лице "тя на него", а не "тя на тебе", след като цялата песен е диалог. Много мразя такива нелогични неща. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 5 минути, Bunn каза: Аз не твърдя, че тя ги е купила, но според мен Пашев е напазарил доста. Да не говорим, че това, дето излиза постоянно като реклама, също се отчита за гледания. B pek/\aMume HqMa Hu6mo /\o60 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 8 минути, Bunn каза: Аз не твърдя, че тя ги е купила, но според мен Пашев е напазарил доста. Да не говорим, че това, дето излиза постоянно като реклама, също се отчита за гледания. Заради рекламите може да трупа по-скоро гледания, иначе не вярвам да са пазарували, та то на Пашев хит като "Дисниленд" още няма 6 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Новата песен на Фики. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeBron Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 час , Гальо каза: Кво се случва с поп-фолка. Всеки почна да си надува цифрите, да купува трафик, и то супер очевидно и не им пука. Гери Никол набила 500К за ден, като тя за месец едва прави толкова, Фики последните песни се насра да купува, Емрах също. Меди се олива с купуване на лайкове, за гледания също имам съмнение. Алфа мюзик нямат идея на какво реално ниско ниво са, защото всичките им песни са с над 70% нереален трафик. Галин и Адам гонят милион на някаква скандално тъпа песен, Десита и Симона с 300К за ден. Саби и той 3М за по-малко от месец за незнайна песен. Всичко е станало някакво скандално надцакване, кой ще купи повече измислен трафик, лайкове, последователи. Абсурдни са! Аз дори вече не съм сигурен дали има хитове в чалгата. То изобщо има ли изпълнители, които не купуват? Преслава, Андреа, Камелия...? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 минута, BobiTo каза: Заради рекламите може да трупа по-скоро гледания, иначе не вярвам да са пазарували, та то на Пашев хит като "Дисниленд" още няма 6 милиона. Ама нали песента е с цел да си развие и рекламира канала. Логично е в началото да купи, за да покаже какъв голям интерес има и хората да започнат да цъкат на песента, като направиха Галин и Счета. А може и да е само заради рекламата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 часа , Гальо каза: Кво се случва с поп-фолка. Всеки почна да си надува цифрите, да купува трафик, и то супер очевидно и не им пука. Гери Никол набила 500К за ден, като тя за месец едва прави толкова, Фики последните песни се насра да купува, Емрах също. Меди се олива с купуване на лайкове, за гледания също имам съмнение. Алфа мюзик нямат идея на какво реално ниско ниво са, защото всичките им песни са с над 70% нереален трафик. Галин и Адам гонят милион на някаква скандално тъпа песен, Десита и Симона с 300К за ден. Саби и той 3М за по-малко от месец за незнайна песен. Всичко е станало някакво скандално надцакване, кой ще купи повече измислен трафик, лайкове, последователи. За Галена защо нищо не казвате, като и нейният трафик е мега съмнителен на повечето и песни? 3 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Току що, GSA каза: За Галена защо нищо не казвате, като и нейните трафик е мега съмнителен на повечето и песни? Ергенът е изцяло фалшив трафик според мен. Не си ме давай също. Главно дуетите и се помпат и то заради дуетните половинки и Сашка. Абракадабра според мен също нищо не се получи от нея като хит, но нямам и големи наблюдения. И ЧРД има някакви купени. Самостоятелните и винаги са ми били по-силни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeBron Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 3 минути, GSA каза: За Галена защо нищо не казвате, като и нейният трафик е мега съмнителен на повечето и песни? Защото е най-надутия балон. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Мен повече от купените гледания ме тревожат масовите плейбек участия на абсолютно цялата чалга, особено на т.нар. млади “звезди”. Как си заслужават хонорара тия хора като всичко им е или лайв записи, или пълен плейбек и кой въобще е толкова ненормален да им плаща? Особено и сега вече като няма големи концерти, всичко е леш. Тъжно е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeBron Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 3 минути, GSA каза: Мен повече от купените гледания ме тревожат масовите плейбек участия на абсолютно цялата чалга, особено на т.нар. млади “звезди”. Как си заслужават хонорара тия хора като всичко им е или лайв записи, или пълен плейбек и кой въобще е толкова ненормален да им плаща? Особено и сега вече като няма големи концерти, всичко е леш. Тъжно е. Така става като чалгата се контролира от мутреси. Цялата чалга в момента я контролира Галена. Не знам едно време кой беше троянския кон, но в момента е тя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари