Emanuela.Carey Публикувано на Юли 4 Report Share Публикувано на Юли 4 Музика: Деян Асенов Текст: Татяна и Мариета Ангелова Аранжимент: Деян Асенов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Не е абсолютно отвратително, има някаква слушаемост. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 В стилът на "Балканско за разкош", такава тематика. Песента е яка. Мисля, че ще се слуша , но времето ще покаже. Видеото е супер..... смешно. Селянията е на максимум. А къде са козете, овцете , кравите? Разбирам, че е пред НДК ама можеше да се постарае повече за шоуто. Искам в следващия клип да я видя как дои козе и събира мляко. ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Ивана от 2009-та, ти ли си? Мазно и селско! След рекламата в Сървайвър да пуснеш подобна шитня... трябва да си много изобретателен. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Това саундтрака на последния Сървайвър ли трябва да е? Това "Ден нощ" бие на онзи Алпай оная песен дето пее "Бум бам амааан" На Тенекията само баса му става тука, всичко друго траш както обикновенно за него. https://www.youtube.com/watch?v=H5xaljND-9M Поредната скучна песничка, която ще я чуя само като я пусна първия път 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Гювеч от клишета... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Широка лъка, радвай се! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 12 часа , FolkEmpire каза: Това саундтрака на последния Сървайвър ли трябва да е? Това "Ден нощ" бие на онзи Алпай оная песен дето пее "Бум бам амааан" На Тенекията само баса му става тука, всичко друго траш както обикновенно за него. https://www.youtube.com/watch?v=H5xaljND-9M Поредната скучна песничка, която ще я чуя само като я пусна първия път Първите пет секунди са добре, но после ..... Аз лично едвам я изтърпях до средата, евала че си стигнал до края. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Жалко за всички участници в клипа. С друга песен щеше да е поносимо. Тотя просто не става и това е. Има 6 слушаеми песни за цялата си 20г кариера. Остани, Ти моя съдба, Сбогом моя любом, Биди фер, До три, Да сме квит и може би На морето (ако имаше такава песен въобше) 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Песента е горе доло добра мисля че до сега Татяна не е работила с Деян Асенов а може и да се бъркам. Не мисля че ще се слуша но пък в момента тренда е такъв че трабва да има мазнотия и кючек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 часа , meleto каза: Жалко за всички участници в клипа. С друга песен щеше да е поносимо. Тотя просто не става и това е. Има 6 слушаеми песни за цялата си 20г кариера. Остани, Ти моя съдба, Сбогом моя любом, Биди фер, До три, Да сме квит и може би На морето (ако имаше такава песен въобше) южните софийски квартали не харесват това! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 7 часа , Marin каза: Песента е горе доло добра мисля че до сега Татяна не е работила с Деян Асенов а може и да се бъркам. Не мисля че ще се слуша но пък в момента тренда е такъв че трабва да има мазнотия и кючек. Тази е на Асенов мисля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Bece/\ k/\un, koftu neceH 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 От 5.07.2023 г. от 12:41, meleto каза: Жалко за всички участници в клипа. С друга песен щеше да е поносимо. Тотя просто не става и това е. Има 6 слушаеми песни за цялата си 20г кариера. Остани, Ти моя съдба, Сбогом моя любом, Биди фер, До три, Да сме квит и може би На морето (ако имаше такава песен въобше) Забравяш за ХИЛЯДИ СЪЛЗИ, Страст в очите ти, За големите мъже, А уж не бях такава и Допинг! И една която е стара , но златна! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 (редактирано) ТАТЯлния хит на лятото. Неочакван микс от ексклузивен саунд, интригуващ текст, великолепна видеореализация и славеят на Съединение! Редактирано Август 13 от Thecranfan 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 @Blueberry🎁 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ок, след Тв версията в Приказките ми гроуна - тотален мегахит! ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От 5.07.2023 г. от 12:41, meleto каза: Жалко за всички участници в клипа. С друга песен щеше да е поносимо. Тотя просто не става и това е. Има 6 слушаеми песни за цялата си 20г кариера. Остани, Ти моя съдба, Сбогом моя любом, Биди фер, До три, Да сме квит и може би На морето (ако имаше такава песен въобше) Пропускаш тези жестоки тракове: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Но най-вече пропускате хита на южните софийски квартали! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 От 19.01.2024 г. от 22:46, Andrew Cunanan. каза: Ок, след Тв версията в Приказките ми гроуна - тотален мегахит! ❤️ Нали? Лятото и аз я слушах много Хит е, тече даже от казана на тоалетната!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.