WindWalkerMonk Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 1 час , asylum каза: A3 ciM maM, ge 🤣🤣🤣 Ma u y BG-mo bex nonoHaú🙈 И аз ще ходя там, надявам се да не ми пее тази песен Палома. Но ще бъде догодина живот и здраве най - вероятно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 14 минути, WindWalkerMonk каза: И аз ще ходя там, надявам се да не ми пее тази песен Палома. Но ще бъде догодина живот и здраве най - вероятно. 4akaM me ga bpiM4uM! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 Мен, мен, мен - искат ме сто мъже! Казах не, не, не - айде, отпусни се, де!!! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 💨💨💨💨💨💨💨💩 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 От 8.07.2023 г. от 20:58, Kriminal каза: Пак хит от Палома! На всички, които твърдят обратното – никога няма да сте на нивото ѝ и да живеете луксозно в Дубай!!! #SorryUrPoor💋 Ти си Данчо Полиция на форума хахах Поредната песен, която и да се завърти ще е заради тъпотията в жанра. Забива се в ушите, но само ако се престрашиш да си я пуснеш повече от половин път. При мен нямаше успех Паломита. Винаги съм се чудил като пишат 3ма текстописци - искам да знам кой коя част е опропастил. Но в случая, няма сполучливи фрази. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 7 часа , meleto каза: Ти си Данчо Полиция на форума хахах Поредната песен, която и да се завърти ще е заради тъпотията в жанра. Забива се в ушите, но само ако се престрашиш да си я пуснеш повече от половин път. При мен нямаше успех Паломита. Винаги съм се чудил като пишат 3ма текстописци - искам да знам кой коя част е опропастил. Но в случая, няма сполучливи фрази. Не знам кой е това, но е със селски прякор. Който не харесва Палома живее в миризлив апартамент в квартал без канализация! Това е ФАКТ! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 От 12.08.2023 г. от 0:11, Kriminal каза: Не знам кой е това, но е със селски прякор. Който не харесва Палома живее в миризлив апартамент в квартал без канализация! Това е ФАКТ! И е факт, че песента е брутално яка!!! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.