DevilWish Публикувано на Юли 12 Report Share Публикувано на Юли 12 Music by: Irkenc Hyka Lyrics by: Krisko Гост музикант: Деян Асенов 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 12 Author Report Share Публикувано Юли 12 От къде ми е познат припевът на Константин? И това е откраднато от някъде. Иначе - боза, даже дуета със Софи Маринова беше по-добра. А това "Цяла нощ пиян, НАПУШЕН" - точно така за Коцето е писана. Много добре изпято. Тоя май опитва да повтори "Ти си само осми клас", песни с такава тематика ама няма да се получи с претоплени манджи. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, DevilWish каза: От къде ми е познат припевът на Константин? И това е откраднато от някъде. Иначе - боза, даже дуета със Софи Маринова беше по-добра. А това "Цяла нощ пиян, НАПУШЕН" - точно така за Коцето е писана. Много добре изпято. Тоя май опитва да повтори "Ти си само осми клас", песни с такава тематика ама няма да се получи с претоплени манджи. От 00:19 ми звучи като частта на Florin в Турболенция на припева 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 12 Author Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: От 00:19 ми звучи като частта на Florin в Турболенция на припева Мисля, че да... има нещо такова. Ама тая песен на Коцето и Криско е много тъпа. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 💩3a Bac 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 1 час, asylum каза: 💩3a Bac 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 2 часа , asylum каза: 💩3a Bac 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Този явно няма да спре да бълва помия след помия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Гаден и ненужен бълвоч. Двойки и за двамата! Вече са двойкаджии и в музиката. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Само частта на Коцьо ми хареса, тоя Дрискю е тотално излишен, песента е някакъв кавър албански май според инфото музиката е на: Irkenc Hyka, ей тая Тенекия пак довтасала и тук Гост музикант: Деян Асенов Гост музикант вика тая Тенекия е гост тенджера Новия химн на дрогираните и напушените, Евала! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 6 часа , FolkEmpire каза: Гост музикант вика тая Тенекия е гост тенджера 🤣🤣 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 И тука има нещо рециклирано но пенента е боза... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Впечатляващо, че направиха цели 100к за денонощие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Слушам песнта на Коцето и на Криско и макар да е рециклирана етого и оригинала който е на Zafeiris Melas - Bibelo mou Почти е едно към едно песента им с на Zafeiris Melas Но с нов предаботен аражимент. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 триумф на посредствеността и низките страсти. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 31 минути, Marin каза: Слушам песнта на Коцето и на Криско и макар да е рециклирана етого и оригинала който е на Zafeiris Melas - Bibelo mou Почти е едно към едно песента им с на Zafeiris Melas Но с нов предаботен аражимент. Оооо аранжимента е светлинни години над нашия.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Не ми хареса... Константин трябва вече да направи една балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 47 минути, i810 каза: Не ми хареса... Константин трябва вече да направи една балада. Константин трябва да не се покаже изобщо, а се занимава с фитнес залата си, че уредите му са за смяна :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Тази песен е направена просто за албума на Криско., не е изобщо на Коце песента. Просто е приел да пее в песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.