stereoto_ Публикувано на Юли 13 Report Share Публикувано на Юли 13 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Набързо го преслушах, имала е по-силни песни. Харесва ми "Милион" и "Лав". С този албум и с тази реализация ме съмнява да направи нов концерт. Не ми се струва да има много потенциал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Малееееееее, Posle tebe е жестока песен! Сега ще изслушам албума! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Флоп Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Posle, tebe, Milion & Havarija ми харесаха, но най-вече Posle tebe Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 Албума отива да е flop. А беше фактор и на върха, жалко. След Джала и Буба не се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.