DevilWish Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 музика: Деян Асенов текст: Зори Андреева и Анастасия Мавродиева аранжимент: Деян Асенов Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Защо така на това момиче за дуетни партньори му дават все такива? Няма да се получи. Да опита със самостоятелна песен! Иначе е симпатична. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Поредната боза от Асенов. Зори Андреева има визия справяне с пеенето и не мяука като онази трол - Палома А този герой Ники 💩 не знам как да го коментирам - нито може да пее нито има визия но след песента му кемал сойдере - която гръмна с голяма сила и се слуша на всякъде сега го канят в всяка песен сигурно за престиж което за мен лично нее окй... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Айде цицорииии пусни тенекиятаааа!! Лелелеле колко тъпо вие таяяя... Блести само с две кълба силикон... Тоя Ники май пееше тук: Това май е Завърти колана 2, Тенекията и той изпърдява след няколко микса В аранжимента има неща като от този на Ваня - Психарка само, че с по-бързо темпо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Тая що ми е противна, мяза ми на питбул в лицето... и в предната и песен кучето е от картинката беше по-симаптичнo... Голямо пищене тая, да се отказва. С Тина песента е по-готина. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.