DevilWish Публикувано на Юли 20 Report Share Публикувано на Юли 20 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Не е моята песен. Предпочитам да прави песни като "Няма драма". Анелия е по-добра в самостоятелните си песни, но иначе не е лошо, идва ми по-депресираща. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 На мене ми хареса. На Коце му отиват такъв тип песни. По-скоро звученето е ново за Анелия. Добре се е получило. Бих я слушала отново и отново. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Става. Много става. Най-после Анелия уцели хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Най-после Константин да пусне нормална песен, не знам от кога не му се беше случвало. От пуснатото днес ми харесва най-много. И на Анелия и отиват повече такива проекти. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Топ хитов хит! ❤️❤️❤️ Ивонче стара снимка с Коко носи и ме пита: "Мамо, кой е този"? ❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Анка отдавна е бита карта,не знам защо продължава да се мъчи. Нулев шанс за хит като предишния им дует. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Мале, много вият и двамата, за мен е неслушаемо. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Cynep nee AH4e, Ho mBipge MHoo mekcm. HamoBapux ce oko/\o npuneBa Heūge 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Не мога да повярвам, че ще го напиша, но това е най-силната премиера от тези дни и въобще една от най-силните песни този сезон. Определено Анелия прави песента. Константин вече съвсем е останал без глас, което е жалко всъщност. Браво Анче. След онази предната какафония, това е брутално. А и тази година стават точно 10 от “Твърде късно е”. Препратката със снимката е уау. Това е поп-фолк. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Хит!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 14 минути, GSA каза: Не мога да повярвам, че ще го напиша, но това е най-силната премиера от тези дни и въобще една от най-силните песни този сезон. Определено Анелия прави песента. Константин вече съвсем е останал без глас, което е жалко всъщност. Браво Анче. След онази предната какафония, това е брутално. А и тази година стават точно 10 от “Твърде късно е”. Препратката със снимката е уау. Това е поп-фолк. Да, това със снимката ме просълзи! Помня го все едно беше вчера, излезе в неделя вечерта и избухна. ❤❤❤ Изненадан съм, че Анелия пусна още една песен за лятото, още не мога да си обясня защо в канала на Пашев. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Песента е хубава, харесва ми. Анелия звучи добре. След последната и шитня, това е класа. Браво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ана да не се е върнала при Пашката, песента им в канала му Това май Пашката сам си го е мастерирал или Йовков, личи си когато Драганински не им ги мастерира. Звучи леко кофти смесването и мастера. Иначе цигулката придава хубаво звучене, няма мазни отсвири. Песента ми напомня на Лидия - Да мога да обичам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 часа , xroflx9 каза: Анка отдавна е бита карта,не знам защо продължава да се мъчи. Нулев шанс за хит като предишния им дует. Наистина песента им от 2013 не беше никакъв хит. Това също няма да бъде, както почти всичко нейно от 2019та насам. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Значи може частта на Кокаин да е AI. Или е по-преработена с аутотюн от снимка на Андюш в инстаграм. Абсурд е да може да изпее толкова висока песен за неговия така или иначе никакъв глас. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Колкото и да търсите кусури на тази песен, няма такива. Наистина се радвам, че тези двамката дадоха началото на нещо стойностно и слушаемо. Не ми се беше случвало скоро така да се захласна по някоя песен. Значи работата е свършена както трябва. Хит!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Много е добра. Харесва ми. Най накрая нещо слушаемо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 7 часа , Bunn каза: Наистина песента им от 2013 не беше никакъв хит. Това също няма да бъде, както почти всичко нейно от 2019та насам. “Твърде късно е” беше тотален хит през 2013 година. Имаше рекордни гледния също за 24 часа. Как ще кажеш, че не е била хит? преди 2 часа , i810 каза: Колкото и да търсите кусури на тази песен, няма такива. Наистина се радвам, че тези двамката дадоха началото на нещо стойностно и слушаемо. Не ми се беше случвало скоро така да се захласна по някоя песен. Значи работата е свършена както трябва. Хит!!! Стоя и си мисля, ако това го бяха направили с Райна, без съмнение, щеше да е хита и сензацията на годината. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 4 часа , GSA каза: “Твърде късно е” беше тотален хит през 2013 година. Имаше рекордни гледния също за 24 часа. Как ще кажеш, че не е била хит? Стоя и си мисля, ако това го бяха направили с Райна, без съмнение, щеше да е хита и сензацията на годината. “Кой” беше тоталният хит на 2013. “Момче без сърце” беше по-голям хит от това на Анелия. Рекордните гледания нямат никакво значение, ако липсва развитие във времето. “Кой” не тръгна с рекордни гледания, но сега има почти 40 милиона, “Твърде късно е” тръгна с рекордни, а сега няма и 20 милиона 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Такива песни се очакват от Анелия! ТОПА 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Обаче Кокаин тотално е останал без глас. То пищи, крещи, мъкааа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 3 часа , Bunn каза: “Кой” беше тоталният хит на 2013. “Момче без сърце” беше по-голям хит от това на Анелия. Рекордните гледания нямат никакво значение, ако липсва развитие във времето. “Кой” не тръгна с рекордни гледания, но сега има почти 40 милиона, “Твърде късно е” тръгна с рекордни, а сега няма и 20 милиона Къде съм казал, че “Твърде късно е” е била по-голям хит от “Кой”? Въпреки че тук се прие много по-добре и от “Кой” и от това на Галин, което едва ли някой помни към днешна дата. Айде малко по-сериозно. Дай Боже всекиму такъв не хит. 😂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Криза, криза! Поредна боза от Анелия. А какви хитове вадеше преди години. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Една от най-силните песни тази година. Превръща се в голям хит. Евала на Анелия, Коцето и Даймънд❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.