Sunlight Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 (редактирано) Най-добрата песен излизала след всички останали в последно време.!Дуета за мен не беше изненада. Музика, изпяване, текст- всичко е топ. Такава емоция има в тази песен още с първата фраза "Дъщеря ми". А на участия хората я пеят макар и да беше само на 5 дена песента. Още с първите акорди и всичко избухва, и пее. Още преди да излезе песента, като чух фразата "дъщеря ми" и така ми се запамети в главата,че нямах търпение да излезе цялата. Кой каза,че нямал глас Коце, така пее на участия акапелно, че такъв глас вади- и в Китен, и в Созопол, и в Слънчев бряг. Тотален хит е песента от самото начало! Редактирано Август 5 от Sunlight 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 1 час , Sunlight каза: Най-добрата песен излизала след всички останали в последно време.!Дуета за мен не беше изненада. Музика, изпяване, текст- всичко е топ. Такава емоция има в тази песен още с първата фраза "Дъщеря ми". А на участия хората я пеят макар и да беше само на 5 дена песента. Още с първите акорди и всичко избухва, и пее. Още преди да излезе песента, като чух фразата "дъщеря ми" и така ми се запамети в главата,че нямах търпение да излезе цялата. Кой каза,че нямал глас Коце, така пее на участия акапелно, че такъв глас вади- и в Китен, и в Созопол, и в Слънчев бряг. Тотален хит е песента от самото начало! 3gpacmu! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Коце го обожават хората. Спират го хора по улиците за снимки, поздравяват го, а той усмихнат, забавен ги поздравява и на никой не отказва снимка. На участия е същото. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 11 минути, Sunlight каза: Коце го обожават хората. Спират го хора по улиците за снимки, поздравяват го, а той усмихнат, забавен ги поздравява и на никой не отказва снимка. На участия е същото. Това Зайка ли е? 😭 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Пашев нали не правеше песни за други изпълнители, свърши кинтите ли? И зашо "диамантите" му нямат нищо за лятото? Какви песни пускаше лятото Малката, сега нищо. Да се разкарват от този нещастен човечец.... A конкретната песен - не ми харесва. Окадар. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 20 часа , Jouey каза: Това Зайка ли е? 😭 А дано, ама надали ... досега 6 поста, откоито нито един за Рики? Или Ники ... Или Ники ... Или Ники ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 20 часа , alisali1234 каза: Да се разкарват от този нещастен човечец.... 50 000 лева са неустойките при предсрочно прекратяване на договора. Най-печелившият им кадър - Денис не си разтрогна довора, мир на праха му, че останалите ли, дето не генерират такъв приход, ще го направят? Единици са такива като Джулз и Цуцолина Грахич с външна финансова помощ, за да направят тази стъпка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 21 часа , Sunlight каза: Коце го обожават хората. Спират го хора по улиците за снимки, поздравяват го, а той усмихнат, забавен ги поздравява и на никой не отказва снимка. На участия е същото. За да ни докажеш, че си зайченцето бяло - ни покажи хралупата, дето е собственост на Ники таксиджията, пицарчето и там другите господа. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 @Blueberry 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 Това нещо го слушам в последните 3 дни. ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.