lucellent Публикувано на Юли 20 Report Share Публикувано на Юли 20 музика | Алиша Павлова текст | Росен Димитров аранжимент | Радомир Кишев режисьор | Людмил Иларионов - Люси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Дръъъж 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Мария не знам откога не е имала толкова яка песен след завръщането си.... Музиката е на непознато име? Интересна е. Наистина ли е авторска? Учудващо добре звучи. Мен ме кефи. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Този съпруг май е беден, преди Шамарче снимаше на Бали, Сен Тропе и къде ли не, а сега всеки клип в студио. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Отсвира като изпяването на Симона - Броя до три Тая Мара много мучи егати магарето. Как така няма "Аррр Кееййй" в песента преди 2 минути, BobiTo каза: Този съпруг май е беден, преди Шамарче снимаше на Бали, Сен Тропе и къде ли не, а сега всеки клип в студио. И си кавърдисваше всичко, което й хареса 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, FolkEmpire каза: И си кавърдисваше всичко, което й хареса А сега е длъжна да яде шамарите, за песни на Арр Кей и клипове в мазето на бял фон. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 11 минути, DevilWish каза: Мария не знам откога не е имала толкова яка песен след завръщането си.... Музиката е на непознато име? Интересна е. Наистина ли е авторска? Учудващо добре звучи. Мен ме кефи. В интерес на истината, Мара никога не е слизала от сцената. Тя е нямала година без песен и клип от 2000 до сега. 😂 Онова измислено “отказване” сигурно беше поръчка на някой от любовниците и. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Краят е много смешен, и са покрили дивана с найлон.... че иначе как ще изсъхне. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 19 минути, DevilWish каза: Мария не знам откога не е имала толкова яка песен след завръщането си.... Музиката е на непознато име? Интересна е. Наистина ли е авторска? Учудващо добре звучи. Мен ме кефи. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 11 часа , pacho каза: Краят е много смешен, и са покрили дивана с найлон.... че иначе как ще изсъхне. С тоя парцал дето се въргаля отгоре, даже трябва да е минимум двоен найлона. "Аз коя съм" - тая от толкова шамари получи амнезия. Сигурно така й викат преди да получи поредното кроше: Дръъъж! По принцип е доста добро парче, жалко че е попаднало при това бито мрънкало. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 И за мара нама дъно песента им не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Браво на Алиша! ХИТ!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Малко по-приемливо звучи тук. Предната беше по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Коя била ... Парцал? Боклук? Пача? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Мара откакто си сложи брекетите в устата и не може да говори, пък какво остава да пее. Не става... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Любимия ми период на тази е, когато се беше отказала от музиката. И тази песен, като и останалите и - не стават! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не става. Не бих си я пуснала втори път. Ужасно изпяване с нейното превземане. Имам чувството, че е погрозняла, не знам какво си е правила по лицето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 @Blueberry 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.