Emanuela.Carey Публикувано на Юли 21 Report Share Публикувано на Юли 21 Музика и Текст: Симона Загорова и Andro Аранжимент: Andro 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 21 Author Report Share Публикувано Юли 21 Изумително е как може да изпее всичко по най-равния и безличен начин. Аранжимента тупца тупца - вокалите заспали. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Останалите треперят от новата лидерка - Мона Заглорова. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 ObojaBaM Frau Müller! ❤️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Доспа ми се..... Лека нощ! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 5 минути, DevilWish каза: Досpa ми се..... 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 "Тази вечер ставам луда, кво си мислиш, дали ми пука?". То освен тъпо, звучи и смотано..... Симона за музика е ок, ама за текстове... не. 3 песни изкара за половин година и нито една не става. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 6 минути, pacho каза: "Тази вечер ставам луда, кво си мислиш, дали ми пука?". То освен тъпо, звучи и смотано..... Симона за музика е ок, ама за текстове... не. 3 песни изкара за половин година и нито една не става. Mepu cu Go c HexumoBama cu Makq 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Симона явно иска да се конкурира с леля Данче за това коя да се прави на по-млада. Не й отива да се преструва на ковра. Криндж е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ин дъ Шилдееен! ПедеАндроооо!! С тия гадни високи не става! Пак боза... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Пореден траш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Тотален бълвоч. И какъв е този травестит, който пее със Симона? Тя вместо да изплува с нещо свеястно, продължава да се забива в земята и да копае дъното. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Това момиче няма ли да разбере, че трябва да заложи на други автори, особено за текстовете. Музиката не е зле, раздвижена е, но текста е тъпотия и пародия. Изпяването отново не съвпада с мелодията, никакво раздвижване няма, пак си пее умерено и равно. Движенията от клипа са същите, като от предния. Стойките, муцуните, мимиките, чупките - същите. Никакво настроение не вкарва с присъствието си и с изпяването. Съсипана мелодия и пореден флоп. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
a.a.g Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 14 часа , i810 каза: Тотален бълвоч. И какъв е този травестит, който пее със Симона? Тя вместо да изплува с нещо свеястно, продължава да се забива в земята и да копае дъното. Първо си погледнете правописа.Допускате грешки.Майка ви е травестит и е родила по-голям травестит.Защо съдите хората без дори да ги познавате?Защо е тази омраза?Нямате ли семейство и приятели?Ако нещо не ви харесва,защо просто не го подминете?Да имате право на глас,но бъдете човек! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 50 минути, a.a.g каза: Първо си погледнете правописа.Допускате грешки.Майка ви е травестит и е родила по-голям травестит.Защо съдите хората без дори да ги познавате?Защо е тази омраза?Нямате ли семейство и приятели?Ако нещо не ви харесва,защо просто не го подминете?Да имате право на глас,но бъдете човек! Я да изчезваш от тука. Бъдете човек, пък обиждаш майка й. Тва си сигурно тоя траверс от бозата. И кво да подмине, коментира по темата, че тая няма пукнат хит и е направила дует с тоя абоминейшън, ака. с теб. То всъщност са два траверса в дует. 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
a.a.g Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Защо да изчезвам от тука?Този коментар не е ли обида за майката на Инна,че е наречена "травестит"от човек който не я познава. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
a.a.g Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Я да изчезваш от тука. Бъдете човек, пък обиждаш майка й. Тва си сигурно тоя траверс от бозата. И кво да подмине, коментира по темата, че тая няма пукнат хит и е направила дует с тоя абоминейшън, ака. с теб. То всъщност са два траверса в дует. Защо да изчезвам от тука?Този коментар не е ли обида за майката на Инна,че е наречена "травестит"от човек който не я познава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 5 часа , a.a.g каза: Първо си погледнете правописа.Допускате грешки.Майка ви е травестит и е родила по-голям травестит.Защо съдите хората без дори да ги познавате?Защо е тази омраза?Нямате ли семейство и приятели?Ако нещо не ви харесва,защо просто не го подминете?Да имате право на глас,но бъдете човек! Къде са ми грешките в правописа, че нещо не мога да ги видя?1🤣 Сигурно ти си майката, която видимо се е почувствала засегната. 🤣Никой не съдя, дори не ме интересуват тези хора. Не е дори омраза. Имам и семейство и приятели, както и право на глас. Като нещо не ми харесва, не го подминавам, а направо си го казвам. Аз, за разлика от теб, твоите писаници не си ги слагам на сърце. Пиши си, каквото пожелаеш, но това не променя мнението ми. И понеже много ти знае плямпалото, да онова нещо до Симона е чист траверс. Айде, не ме занимавай повече с болните ти амбици, само и само да прочетеш нещо мило за себе си. 🤣 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 7 часа , a.a.g каза: Първо си погледнете правописа.Допускате грешки.Майка ви е травестит и е родила по-голям травестит.Защо съдите хората без дори да ги познавате?Защо е тази омраза?Нямате ли семейство и приятели?Ако нещо не ви харесва,защо просто не го подминете?Да имате право на глас,но бъдете човек! Glo, HqMa /\u ga 3an/\a6u6 nak c HanyckaHe Ha cmpaHama? ako cu uHHa, cnoko - xapecBaM me 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 8 часа , a.a.g каза: Първо си погледнете правописа.Допускате грешки.Майка ви е травестит и е родила по-голям травестит.Защо съдите хората без дори да ги познавате?Защо е тази омраза?Нямате ли семейство и приятели?Ако нещо не ви харесва,защо просто не го подминете?Да имате право на глас,но бъдете човек! За такава обида, не просто ти давам точка! А 3 дни наказание да не пишеш във форума! Никой няма право да обижда друг потребител и майката на потребители във форума! Това е прекалено! Всеки който нападне и обиди друг потребител по този начин ще бъде наказван! Ако искате вечен БАН, продължавайте!!!!!!!!!!! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Comment please, @Blueberry😘 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Инна Мюлер е клонинг-хибрид между Енджи Касабие и певицата Теодора? Тъпа песен, сори. Знам, че Симона е на 25-26, ама цялостното ми усещане за тоя проект е: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.