lucellent Публикувано на Юли 27 Report Share Публикувано на Юли 27 Music: Costi Arrangement: Costi Rec|Mix|Master: DG Production Video: Viktor Antonov - Rikk Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Тази година се е активизирала да си върне позициите, Кости този път не си е измил ръцете с претоплена манджа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Кости аранжира, Ганев записва, миксира и мастерира За нонтакти 2.0 Ася верно се е активизирала тая година нещо, глад за повече участия и още финанси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Мария, ис дат ю? За мен е претоплена манджа, нищо ново от Кости като звучене... припевът е крайно незапеваем и не влиза в главата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Вашите любимки живи ли са още? Ася ги прекрати. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Не е зле. Свежо ми идва, въпреки приликата със “За контакти” като песен и клип, и Мара като визия от “Червеният картон”. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Обожавам тази Алисия! ❤️ Страхотна! Тази година "Телефона" ми е любима, а това си беше изненада и направо в 10-ката! Песента е ЖЕСТОКА, ЛЯТНА, ЯКА! Това исках от нея! ❤️ Супер е! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 После на Анелия била тъпа песента, тая е двойно по-зле... Кости не се старае особено явно, освен за Галена и Янева. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 12 минути, BobiTo каза: После на Анелия била тъпа песента, тая е двойно по-зле... Кости не се старае особено явно, освен за Галена и Янева. И защо да е зле песента? Много си е хубава, не виждам къде не се е постарал? Кости винаги се старае, за Анелия също се постара, но при нейната песен проблемът е друг. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Песента прилича на "За контакти" и в музика и в клип, особено с infinity басейна само, че тук е по залез ли е или е монтирано все тая. Особено накрая отсвира, директно да станеш и да почнеш "Хайде близо близо, чакам те допри мее"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Ckyka 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Свежа,лятна, браво на Алисия. Нека прави повече такива леки неангажиращи песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 3 часа , BobiTo каза: После на Анелия била тъпа песента, тая е двойно по-зле... Кости не се старае особено явно, освен за Галена и Янева. Костьо е силно материален типаж и обича яката каовица и тогава пуска от таланта си, като му платят дефолт сумички не се старае особено 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Нищо ново под сънцето не е тази песен... Рециклира ли са песента на Андреа - Хайде Опа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 19 часа , pacho каза: Мария, ис дат ю? За мен е претоплена манджа, нищо ново от Кости като звучене... припевът е крайно незапеваем и не влиза в главата. А ми не е Нюанси сиво 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тая хит това лято няма да види, ми да спре да се пъне само. Ще пусне поне още две до септември. Жадна е за хит, видно е! Дано случи - до момента не се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 часа , Сцената обичам лудо каза: Тая хит това лято няма да види, ми да спре да се пъне само. Ще пусне поне още две до септември. Жадна е за хит, видно е! Дано случи - до момента не се получава. Жадна? Пуснала е един дует и една самостоятелна. Баладата е от 1 май. Много ми харесва колко е продуктивна, нарежда топ проект до топ проект❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 14 часа , Сцената обичам лудо каза: Тая хит това лято няма да види, ми да спре да се пъне само. Ще пусне поне още две до септември. Жадна е за хит, видно е! Дано случи - до момента не се получава. Телефона беше хит. Нека е продуктивна, преди пускаше само дуети или една песен в годината. Добре й се отразява продуктивността. Всичките й песни са яки. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 Зарибява след няколко слушания, лека и лятна песен. Като за първа от Кости е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.