DevilWish Публикувано на Юли 28 Report Share Публикувано на Юли 28 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 С Дамян какво се случва WELCOME TO BULGARIA - над 22М AIRPORT - над 24М БАНКОМАТ КЮЧЕК - над 12М Сега това и със Софка, ХИТ ще е няма да се лъжем, ще гърми😀 Освен това “Португалия” в момента е някакъв тренд в тик ток, постоянно я чувам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Цигания или не, има шансове за хит! Яка е! Това си е стилът на Софка!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много ми е противен тоя. Всички негови песни напоследък са с тематика селски битовизъм и лъхат на скеч от Комиците. И Софка естествено приема ролята на “дива циганка” - нея за друго не я канят в песни. Песента по само себе си ми звучи като всички мазни цигании избълвани последните 2 години. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Предпочитам това пред поредната ода на курвите. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тоя гадния бас на Асенов ли е, че не пише кой е композитора.. Дива цигания за мангалите, които работят на без договор... Тоз зъбатия Яворчо голямо лансиране... Ей т'ва е да правиш песни за мангалите и да им пресъздаваш жалкия животец... П.С. Песента си е химна на дървената МАФИЯ... Бързо съответните органи да се самосезират... А чакай, то няма такива... Да възпяваш как се правят пари от дърветата... Ей за това после ще ревете що ми се наводниха къщите, ми спете си още... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тъпунгера минал и харесал всеки коментар без да ги чете преди 4 минути, FolkEmpire каза: Тоя гадния бас на Асенов ли е, че не пише кой е композитора.. Дива цигания за мангалите, които работят на без договор... Тоз зъбатия Яворчо голямо лансиране... Ей т'ва е да правиш песни за мангалите и да им пресъздаваш жалкия животец... На Асенов е - качил е на стори 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 💩 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Тъпунгера минал и харесал всеки коментар без да ги чете На Асенов е - качил е на стори "Най ми е добре да пускам сърца на всички" 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Само линк да излезе .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Дамян е яхнал кючек вълната 🤣 да видим докога ще минава тоя номер 🤷♀️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Сумати години търпяхме безличната му жена и като видя че нищо не става от нея, тоя реши пак да ни тормози. Както пее сладката Джен “спрете Земята искам да сляза” 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Софка е много активна таз година, да намали темпото, че вече става досадна. Приятна песен, но за две, три чувания и до там! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeBron Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Повърня след повърня. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.