Bunn Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, DevilWish каза: Ми то аз преди малко и трудно се сетих, че "Дай ми свобода" и "Много ми е луд" са от 2015. На първо време се сетих за "Чалга пеперудки". Имах предвид, че пак не беше съвсем без хит. Макар и много под "Най боли ме", "Автогол" беше по-добре например от "Гонка" за тая година. Тя миналата година пусна само "Гонка" и "Масура" нали? Имаше ли друго, че пак не мога да се сетя. Автогол и на мен повече ми харесва от Гонка. Гонка така и не успях да я изслушам цялата, все стигам до средата и се отказвам. 🤣Миналата година пусна Масура, Автогол и дуетът с Доника. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: Малко преди това да излезе Теда беше написала във фейса си, че щяла да пусне "хита на лятото", естествено тук всички й се смяхме. Накрая на годината това беше най-гледаната песен в канала на Планета с над 3,5 милиона гледания, даже получи награда за най-гледан клип в тубата. Десет години по-късно все още се чудя откъде ги е намерила тия в клипа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 минути, Bunn каза: Автогол и на мен повече ми харесва от Гонка. Гонка така и не успях да я изслушам цялата, все стигам до средата и се отказвам. 🤣Миналата година пусна Масура, Автогол и дуетът с Доника. А, тая с Доника ми беше супер любима ❤️ Защо така не стана хит? Тая Доника да няма някаква черна прокоба, вече не знам. :X Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Това хале е прокълнато - Ванеса, Кали, Пресис, Джулия, Симона Заглорчева, сега и Андри - никой снимал там не е успял да направи хит от песента си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 6 минути, Fast каза: Десет години по-късно все още се чудя откъде ги е намерила тия в клипа. Cmamyc y feúca. 😅 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 7 минути, Fast каза: Десет години по-късно все още се чудя откъде ги е намерила тия в клипа. Един от тях дори ме сваляше през 2016-та. ☠️ Добър вкус, но шанс - нулев. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Алооооооооооооооооооо! Искам да ти кажа само едно! Не се занимавай с това ЛАЙНО! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Кой помни тази хитачка на Юнона? А за клипа на Камелия Ти ела, това не са ли същите модели от на Глория Намери си майстора? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 минути, Illyria каза: Кой помни тази хитачка на Юнона? А за клипа на Камелия Ти ела, това не са ли същите модели от на Глория Намери си майстора? Спомням си че около клипа имаше скандал. Преправяха го и го качваха наново. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 58 минути, BobiTo каза: ДесиСлава с нова песен утре! @SG Какво е лятото без един горещ ромале кючек от Деси Слава? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Ох, горкото Тоти! Милото, горкичкото, Пепси прекратил договорът си. И : Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 15 минути, SG каза: Какво е лятото без един горещ ромале кючек от Деси Слава? Това заслужаваше видео тип "Пей, сърце"! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 21 минути, BobiTo каза: Това заслужаваше видео тип "Пей, сърце"! Някой ден може и да получи. Десислава е показвала, че държи на песните, които наистина докосват душата й. 🤪 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 6 часа , DevilWish каза: Ох, горкото Тоти! Милото, горкичкото, Пепси прекратил договорът си. И : Samsung също, канала му свалиха, в повечето групи във фб го правят на кайма. Нещастни времена настъпиха за него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 400K for 24h? преди 7 часа , Bunn каза: Автогол и на мен повече ми харесва от Гонка. Гонка така и не успях да я изслушам цялата, все стигам до средата и се отказвам. 🤣Миналата година пусна Масура, Автогол и дуетът с Доника. И този мегахитов мегахит: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Samsung също, канала му свалиха, в повечето групи във фб го правят на кайма. Нещастни времена настъпиха за него. Проклятията на старата Гюрюлтю винаги застигат получателя им. Да се готви феКали. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 Тая новата на Лидия не става. А това Докторе, докторе, помислих, че е някаква пародия на Антонина - Да се проверим или там както се казваше 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 33 минути, meleto каза: Тая новата на Лидия не става. А това Докторе, докторе, помислих, че е някаква пародия на Антонина - Да се проверим или там както се казваше Spoiler 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 11 часа , DevilWish каза: Ох, горкото Тоти! Милото, горкичкото, Пепси прекратил договорът си. И : Айде, тука признаваме само едно Тоти! Мамаситата на всички южни софийски квартали! Серящия по фитнесите прилеп не заслужава да бъде сравняван или бъркан с тоа боклук малкия пиш. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 24 минути, Lelqtian каза: Айде, тука признаваме само едно Тоти! Мамаситата на всички южни софийски квартали! Серящия по фитнесите прилеп не заслужава да бъде сравняван или бъркан с тоа боклук малкия пиш. Това ми е любомото ТОТИ! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Евала на Глория за нещата които казва! Gloria Yana Dimitrova Как може да останеш безразличен към такова нещо , нали всички искаме спокойствие и хубав живот ! Не ми е все едно в каква държава живея ! Gloria Йовка Тенева Разбира се , искаме нашите деца да живеят спокойно , без страх и насилие ! България - “свобода или смърт “ ???!! Любим лозунг години наред , а сега да нараниш или убиеш човек е “ нормално явление “?! Не , категорично отказвам да живея в държава без закони и морал и всеки връзкар да се измъква между капките и да се прави на безсмъртен ! До кога ще продължава това безумие ??! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 5 минути, DevilWish каза: Не , категорично отказвам да живея в държава без закони и морал и всеки връзкар да се измъква между капките и да се прави на безсмъртен ! Ape, Maxaú ce Haú-cemHe, Ma! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 15 минути, DevilWish каза: Евала на Глория за нещата които казва! Gloria Yana Dimitrova Как може да останеш безразличен към такова нещо , нали всички искаме спокойствие и хубав живот ! Не ми е все едно в каква държава живея ! Gloria Йовка Тенева Разбира се , искаме нашите деца да живеят спокойно , без страх и насилие ! България - “свобода или смърт “ ???!! Любим лозунг години наред , а сега да нараниш или убиеш човек е “ нормално явление “?! Не , категорично отказвам да живея в държава без закони и морал и всеки връзкар да се измъква между капките и да се прави на безсмъртен ! До кога ще продължава това безумие ??! И аз така ще попитам като Джина ни Стоева докога наистина Гюрулту смята само да ни плаши с хубаво прекарване и спре да лишава гръцката хотелска или фермерска индустрия от талантите си? Докога ще продължава това безумие? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 От 4.08.2023 г. от 0:32, Andrew Cunanan. каза: Нищо, ние им отдаваме нужното внимание, за да може и те да се чувстват значими с нещо, освен с титлата "Мис Северозападналост". Дебора е и с титлата "Мис Алкохолизирана истеричка" от конкурса Вип Брадър. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 1 час, DevilWish каза: Gloria Не , категорично отказвам да живея в държава без закони и морал Най-после са ѝ прочели CV-то в някое немско кафене 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари