Sunlight Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 (редактирано) А пък аз бях на концерт на Никос Вертис. Беше нещо уникално и незабравимо, което ще помня. Също и на участия на Коце в различни градове това лято и срещите бяха уникални. Коце го върнаха и по Планета вече. Въртят го с всичките му клипове. Редактирано Август 5 от Sunlight 2 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 4 минути, Sunlight каза: А пък аз бях на концерт на Никос Вертис. Беше нещо уникално и незабравимо, което ще помня. Също и на участия на Коце в различни градове това лято и срещите бяха уникални. Коце го върнаха и по Планета вече. Въртят го с всичките му клипове. 3gpacmu 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Господин "Тото" отдавна се е показал като лицемер и агресивен тип с малка, мъничка п*шчица и голямо самочувствие. Във Вип Брадър го видяхме не само как едва не налетя на бой (разбрал - не разбрал), а през останалото време говреше само, че бил милионер, какви пари имал в сметките си, какви пари изкарвал от "участия" и т.н., плю по колеги и още повече - по поп-фолка. Малумник. Обиколи всякакви предавания, този чвек за няколкото години "кариера" има повече интервюта от изпълнители с 20 години на сцената, то нямаше по едно време сутрешен блок, обедно или вечерно в което да не е намърдан, видно не му стигна и не успя да разбере, че трябва да ограничи медийните си изяви до поне 100 на седмица и си направи "подкаст", понеже нали всички това правят. В който "подкаст" си кърка уиски все едно гледаш Константин в Плаза. Ало, гледат те малки деца! Неспиращ да се вре в медиите и публичното пространство лицемер, който сега тръгнал да се извинява. Какво се извиняваш, бе...? Замълчи си, свърши тя. Тити Папазов е другия боклук. Човек, чиято всяка медийна изява е свързана с реване , циврене, съчувствие и т.н. - те бебетата не са ревали колкото този гологлав чичко. Във "Виб Брадър" пак по същия начин рева (той навсякъде , по всяко предаване това прави) а в същото време изтече клип как е паркирал нагло на някакво инвалидно място ли беше, тротоар ли не се сещам вече и се държи грубо с хората, които му правят забележка. В медиите ревлив, на живо - заядлив. То е ясно, че един човек, който 15 години не е спрял да реве (буквално) с повод и без повод по медиите за да търси съчувствие и "подкрепа" е тотален лицемер. То няма как нон-стоп да ревеш. Това просто бие вече на търсене на съчувствие и нищо повече. На тези двамата лицемери - ревльото, стрижещ жена и малкоп*шковеца дето ляга и става с медиите трябва да им бъдат забранени всякакви публични изяви. Стига толкова! 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Няма как. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Бизоноксана кво се прави, че все едно тия са й подарили видеото, всички знаем че е дала 100-200 лева за това Че и неграмотна като оная Сашка СандраМанда Благодаря Ви от сърце, че направихте празника на сина ми незабравим и... WWW.FACEBOOK.COM Благодаря Ви от сърце, че направихте празника на сина ми незабравим и толкова вълнуващ! Пожелавам ви да постигнете върхове, за които не сте и метали!... Какви са тия върхова за които не сме и меТАЛИ? 3 дни няма кой да й редактира поста на тоя бизон 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 2 часа , DevilWish каза: Евала на Глория за нещата които казва! Gloria Yana Dimitrova Как може да останеш безразличен към такова нещо , нали всички искаме спокойствие и хубав живот ! Не ми е все едно в каква държава живея ! Gloria Йовка Тенева Разбира се , искаме нашите деца да живеят спокойно , без страх и насилие ! България - “свобода или смърт “ ???!! Любим лозунг години наред , а сега да нараниш или убиеш човек е “ нормално явление “?! Не , категорично отказвам да живея в държава без закони и морал и всеки връзкар да се измъква между капките и да се прави на безсмъртен ! До кога ще продължава това безумие ??! Не се ли ебеше тя с куп мутри, които тормозеха и упражнява ха насилие над куп хора? Или сега не е проблем, щото вече никой със сенчест бизнес не ще да й почеше дъртия катеричок? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 6 часа , DarkChild каза: Проклятията на старата Гюрюлтю винаги застигат получателя им. Да се готви феКали. Тя феКали е бита карта така или иначе. Какво друго да я застигне? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 @Andrew Cunanan. това е хита на Теди през 2018: Като цяло и коледната с 24 милки гърмеше през 2018, защото излезе края на 2017. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 5 минути, Willy каза: @Andrew Cunanan. това е хита на Теди през 2018: Като цяло и коледната с 24 милки гърмеше през 2018, защото излезе края на 2017. Tyú ca ú gaje egHu om Haú-Go/\eMume xumoBe, Makap ga He ú Gu apecBaM ocobeHo Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Топ 5 соло за годината, а някои го изкарваха флоп Просто каквото и да пусне й се получава 🥰 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Маман ѝ е скучно и ръчка в кошера. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Маман ѝ е скучно и ръчка в кошера. Какво пък иска сега тази мадама?! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Супер стрейт хетеро хитс! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 13 минути, Willy каза: Супер стрейт хетеро хитс! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Топ 10 в ютуб за 2023 засега: 1. Еспаньола бейби - 14.7М 2. Ергенът - 12.9М 3. Живей си мило мое - 11.2М 4. Драскай клечката - 8.6М 5. Малката беля - 7.9М 6. Трилогия - 7.7М 7. Абракадабра - 7.3М 8. Горчиво - 6.9М 9. Ела, хабиби - 6.6М 10. Името ти - 6М Ако пропускам нещо, добавете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Кастингът на Невена Цонева, за който в момента хейтят Глория в Тик ток ми излезе и на мен. Явно аз нещо съм позабравил, но този гаден фасон на Гло ми направи много лошо впечатление. Нищо чудно, че точно в онези години кариерата й тръгна надолу, егати поведението... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 52 минути, Willy каза: Топ 10 в ютуб за 2023 засега: 1. Еспаньола бейби - 14.7М 2. Ергенът - 12.9М 3. Живей си мило мое - 11.2М 4. Драскай клечката - 8.6М 5. Малката беля - 7.9М 6. Трилогия - 7.7М 7. Абракадабра - 7.3М 8. Горчиво - 6.9М 9. Ела, хабиби - 6.6М 10. Името ти - 6М Ако пропускам нещо, добавете. На първите 2 места половината гледания са купени, на Гейлин песните и те... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 1 час, Willy каза: Топ 10 в ютуб за 2023 засега: 1. Еспаньола бейби - 14.7М 2. Ергенът - 12.9М 3. Живей си мило мое - 11.2М 4. Драскай клечката - 8.6М 5. Малката беля - 7.9М 6. Трилогия - 7.7М 7. Абракадабра - 7.3М 8. Горчиво - 6.9М 9. Ела, хабиби - 6.6М 10. Името ти - 6М Ако пропускам нещо, добавете. Банкомат кючек - 13М Ергенът (оригинал) - 7.2М (не съм им смятал топиците) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Банкомат кючек - 13М Ергенът (оригинал) - 7.2М (не съм им смятал топиците) Извод (за пореден път) - няма смисъл повече да смятаме цифри, защото жанрът вече е на малцинствата и не отразява масовите позиции в държавата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Деса е станала рекламно лице на ПРОФОН/Мюзикаутор 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 32 минути, SG каза: Извод (за пореден път) - няма смисъл повече да смятаме цифри, защото жанрът вече е на малцинствата и не отразява масовите позиции в държавата. Остави менте циганите и коментирай хита на Арабската кралица 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Лидичка смаза с хит 💓 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Саша Рико ? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Остави менте циганите и коментирай хита на Арабската кралица Направо не е за вярване, но... ме изкефи. Можело значи да е свежа и вървежна без да гони дъното. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Фолк Звездата Ваня Великова обожава Еклери с ванилов крем 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари