borisslav1 Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Всички по-големи имена имат покана от него, но според мен Преслава не иска да минава през стари клипове и да отнася коментари за носа си. Защото това ще е главната тема за дискутиране под видеото. Рано или късно ще я навие, щом успя Галена да навие, дето много рядко се появява. Анелия, Джена, Камелия и други пак не се съгласяват на всеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 17 минути, Willy каза: @DevilWish Алпер според теб още няма клип с Преслава? Тя ли отказва или... И аз това се чудя. Сигурен съм, че я е поканил. Реално нямам отговор, но мисля, че не й се занимава към този момент. Може би ще дойде и нейният ред. На мен ми е интересно Гергана дали ще им гостува? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 30 минути, DevilWish каза: И аз това се чудя. Сигурен съм, че я е поканил. Реално нямам отговор, но мисля, че не й се занимава към този момент. Може би ще дойде и нейният ред. На мен ми е интересно Гергана дали ще им гостува? Гергана във всяко негово видео събира най-много коментари, така че няма как да не я е поканил. Просто е отказала. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, Willy каза: ❤️ 17:27 🤣 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 10 часа , Lelqtian каза: В Гърция може всеки, тая не иска да остане по назад! Поне знае какво може, какво се търси и какво да предлага! Нея едва ли някой търси. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Транс хит на 2020! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Лесбо клип с танцуващи педерасти! Деси е иновативна! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 10 минути, DevilWish каза: Лесбо клип с танцуващи педерасти! Деси е иновативна! ❤️ Соня Немска вече го е правила 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 3 часа , Willy каза: ❤️ Тоз кръстил рубриката "От слава към безкрайност", за да не обиди половината, дето още се мъчат безуспешно 😂 Повечето баш са си за рубриката "От слава към неизвестност" 🤷♀️ 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: Соня Немска вече го е правила Ама при Деса всичко е комбинация. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Днес се навършват точно 10 години от излизането на ПЪРВИЯ СТРИЙМИНГ ХИТ в канала на ПАЙНЕР, завъртял точно над 1 100 000 за месец. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 5 часа , pacho каза: ХААААЙ! Весо Фена и негова почитателка? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 14 минути, Just_Me каза: Тоз кръстил рубриката "От слава към безкрайност", за да не обиди половината, дето още се мъчат безуспешно 😂 Повечето баш са си за рубриката "От слава към неизвестност" 🤷♀️ При Рени го смениха от Неизвестност в Безкрайност Имала е Гинестови изисквания 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Весо Фена и негова почитателка? Леля ти Верка. Личи си Весо колко е трогнат, че се снимат с него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 2 минути, pacho каза: Леля ти Верка. Личи си Весо колко е трогнат, че се снимат с него. нали сега е кугър, кукър мейкър и плат-чивашка? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: нали сега е кугър, кукър мейкър и плат-чивашка? Закри си фризьорския салон, за дрехи нз прави ли все още. Има сладкарница и ресторант 😅 Посреща и ВИП гости 😂 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 2 минути, Just_Me каза: Закри си фризьорския салон, за дрехи нз прави ли все още. Има сладкарница и ресторант 😅 Посреща и ВИП гости 😂 От га тази жителка на Филиповци е ВИП? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Въртите ли този хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: От га тази жителка на Филиповци е ВИП? ВИП - Въпросната Има Пари. Ама Верка и тя се е набухала у фейса с нещо, ще се спука, не може да се усмихне. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Любимата ми песен на Теди Александрова. 😭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 10 минути, meleto каза: Въртите ли този хит? За 10 дни - 1,6 милиона - не хит, а флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 24 минути, meleto каза: Въртите ли този хит? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: Любимата ми песен на Теди Александрова. 😭 Най-любимата ми песен на Диона! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари