DevilWish Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 4 минути, Bunn каза: Не разбирам защо всичко, което пусна след Ферарито, не генерира много гледания? А песните са си добри… Да - Топ любовник, Таратайка, Съвършенство и Дръж ме много ме кефят, най-вече Любовника и последната песен. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Яница беше толкова влиятелна, че спаси кариерата на Мегъзи, ползвайки една от нейните перучки. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 3 минути, DevilWish каза: Да - Топ любовник, Таратайка, Съвършенство и Дръж ме много ме кефят, най-вече Любовника и последната песен. Проблемът е канала на Минета, където забива всички, дето още пускат там. Съвършенство си беше хит. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Току що, Andrew Cunanan. каза: Проблемът е канала на Минета, където забива всички, дето още пускат там. Съвършенство си беше хит. Е, Съвършенство се превърна в най-отличителната й песен след Ферарито на началото 2020та... А след Съвършенство са Купидон и Дръж се, които отново са флопове, ако съдим по гледанията. Не разбирам къде е проблемът - към нея ли вече няма такъв интерес или в канала на Пайнер? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 18 минути, Bunn каза: Не разбирам защо всичко, което пусна след Ферарито, не генерира много гледания? А песните са си добри… Защото 1.качени са в канала на Планета 2. Яница никога не е правила много гледания. Дори най-големите й хитове от Оцковия период нямат и 10 милиона. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Всички в коментарите: Хит!; Разбива!; Кралица! Гледанията - 10 дни и още няма и 200 К! по ирония на съдбата това е първата песен на Дион от 2 години насам, която слушам от-до, че ме и кефи нафсичкуту отгори. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Аз съм потресен, че Диамантите все още имат участия, въпреки че не са пускали песни от миналото лято (самостоятелни). 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Аз съм потресен, че Диамантите все още имат участия, въпреки че не са пускали песни от миналото лято (самостоятелни). Когато Ванеса ме кефеше и вадеше яки песни! Макар и копие на "Най-добрата" на Андреа, това за мен е една от най-яките й песни! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 2 минути, DevilWish каза: Когато Ванеса ме кефеше и вадеше яки песни! Макар и копие на "Най-добрата" на Андреа, това за мен е една от най-яките й песни! Като ще крадат - поне да го правят с класа и вкус. Оригиналният клип е вселени над този бълвоч, сътворен в БГ. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Току що, Andrew Cunanan. каза: Като ще крадат - поне да го правят с класа и вкус. Оригиналният клип е вселени над този бълвоч, сътворен в БГ. Поне песента е яка и тук изглежда добре. Хич не ме кефи тоя псевдоним Малката. Ванеса звучеше много яко! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Току що, DevilWish каза: Поне песента е яка и тук изглежда добре. Хич не ме кефи тоя псевдоним Малката. Ванеса звучеше много яко! От Фен ТВ обаче са го патентовали (както беше случаят с Деси Слава през 2003-та) и тя не може да го ползва. Няма как да ползва и реалното си име - вече имаме една Ваня и една Вана. Анна беше любимка на чалгарките. Андреа оттук взе клипа на "Най-добрата": 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Току що, Andrew Cunanan. каза: От Фен ТВ обаче са го патентовали (както беше случаят с Деси Слава през 2003-та) и тя не може да го ползва. Няма как да ползва и реалното си име - вече имаме една Ваня и една Вана. За огромно съжаление. Обаче има и нещо друго. Тя преди това беше в компанията на Китаеца под псевдоним ВАНЕСА! Ара съвсем не са го измислили. Преди да направи дебютната й песен в Ара - "До стената", има тази: Vanessa - Три думи ( Cd - Rip ) WWW.VBOX7.COM НОВИТЕ ХИТОВЕ ПЪРВИ ТУК - http://www.facebook.com/new.popfolk.hits Понеже не я видях в youtube, даже я имам песента на mp3 файл. Така, че още преди да започне в Ара от 2012 година, година преди това пробва при Китаеца, заедно с Ани Хоанг. Не знам от къде на къде те ще й взимат името? Нелепо!!! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 QHka - obeguHume/\kama Ha fopyMa! Ca/\ mq e xapecBaHa om Bcu4ku! 4 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Заглавието само как ме описва като характер 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 На коя от двете снимки Дрейк е по-секси, котенца? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 @Emanuela.Carey💩ga e, Mumko ga e! Емануела чете поздрави | By Меринджей | Facebook FB.WATCH Емануела чете поздрави 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз съм потресен, че Диамантите все още имат участия, въпреки че не са пускали песни от миналото лято (самостоятелни). Имат много голяма фен база и тримата. Може би ако продължават да пускат толкова летаргично ще се размие във времето, но засега все още е там за да им посещава участията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Честита трета поредна победа на Анелия и Коце за " Нямаш мене" в 50'- те най на Сигнал. бг. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Емилия Бейшур след един час пуска нейна версия на ''Tvoj pogled''. Лично според мен много странно решение. Щеше да е по-интересно да я запише с български текст! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Тая песен направо ни порасна на пъпа... първо Глория я пее от над 15 години, второ Сузана й снима клип преди 1 месец, сега и Емилия да ни я натресе... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Emilia 14 ч. Имам изненада за всички,които обожават като мен старите хитове.”Tvoj pogled” - един вечен хит. Горда съм,че вече го имам в репертоара си. Утре в 12:00 часа само в моят YouTube emilia.online Сигурна съм,че ще избухваме на тази песен. Hristo Welichkow Да видим... Че напоследък кавърите които правите са.. Големааа боза .. Дано сте запазили и оригиналното звучене. Emilia Hristo Welichkow понеже са ГОЛЕМА БОЗА най-големия хит в момента все още е “Ела, Хабиби” 5 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Тя Емилия го подкара на дуети и ретро кавъри, машъпи... Остана ли наш и чужд ретро хит, на който да не е направила своя версия? Направо периодът с "Да бях от гадните", "Ето ме" и т.н. ми е все едно в друг живот. Абе, всички са на автопилот, бе. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 39 минути, adorable каза: Тя Емилия го подкара на дуети и ретро кавъри, машъпи... Остана ли наш и чужд ретро хит, на който да не е направила своя версия? Направо периодът с "Да бях от гадните", "Ето ме" и т.н. ми е все едно в друг живот. Абе, всички са на автопилот, бе. Трябва й почивка в офиса. Счетоводителката може до септември да изкара с "Ела, хабиби", а не да ни представя песни които е пяла 1000 пъти. Да направи самостоятелна песен, но дали не се съмнява че ще стане хит, та се лепна като удавник за сламка за Галин, който поне пуска самостоятелни песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 48 минути, DevilWish каза: Emilia понеже са ГОЛЕМА БОЗА най-големия хит в момента все още е “Ела, Хабиби” Кой ще ѝ каже че Джордан и Цура Янева я бият в земята 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Кой ще ѝ каже че Джордан и Цура Янева я бият в земята Да, но за нея това е най-големият хит. Един от големите хитове на лятото е, но не най-големият. Да слезе малко на земята или Глория да приспи счетоводителката си с един шЪмар! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари