SG Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Ави Бенеди явно се мъчи да е по-canceled и от Тото. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 38 минути, SG каза: Ави Бенеди явно се мъчи да е по-canceled и от Тото. 1-Bo mpqbBa ga Go 3Haqm, 3a ga Go ompekam 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Много е бесен нещо 🤣😂😅😁 | By Светът на Г-н Юсуф | Facebook FB.WATCH Много е бесен нещо 🤣😂😅😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Тоя Ави защо си мисли, че някакъв фактор и ни занимава с присъствието си.. Много противно същество. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 35 минути, asylum каза: 1-Bo mpqbBa ga Go 3Haqm, 3a ga Go ompekam Не е роден в правилното време просто. Но има някои предложения, които са много добри и заслужили да им се обърне внимание. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 4 минути, Stela каза: Тоя Ави защо си мисли, че някакъв фактор и ни занимава с присъствието си.. Много противно същество. “uMa MHoGo /\o6u xopa B BG, Ho gobpe, 4e ca Ma/\ko” 🤣🤣🤣 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 ПресЛена много бързо се сдобриха, очаквам ЕмаЛисия да спретнат някоя селска свада в подобен стил 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 1 час , Stela каза: Тоя Ави защо си мисли, че някакъв фактор и ни занимава с присъствието си.. Много противно същество. Изобщо какво прави у нас? Няма да се изненадам, ако е шпионин. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 44 минути, DarkChild каза: Изобщо какво прави у нас? Няма да се изненадам, ако е шпионин. Не знам дали е шпионин, но явно в Израел не го искат и се е хванал да се прави на българин. Тук има поле за изява да плюе и клюкари, а също и повече любовници явно. В Израел да са го убили с камъни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Може да е флоп, но е любим Лидов флоп. ❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 1 час, Stela каза: Не знам дали е шпионин, но явно в Израел не го искат и се е хванал да се прави на българин. Тук има поле за изява да плюе и клюкари, а също и повече любовници явно. В Израел да са го убили с камъни. Е, глупости. Израел е една от най-либералните в гейско отношение страни. Тел Авив е като някаква хомо столица. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 12 часа , SG каза: Ави Бенеди явно се мъчи да е по-canceled и от Тото. Той: а) никога не е бил приет, за да го канселираме; б) няма хит като "Чужди усмивки" в кариерата си и няма да има; в) Тото има малка чурка, а Ави - клитор. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 11 часа , SG каза: Не е роден в правилното време просто. Но има някои предложения, които са много добри и заслужили да им се обърне внимание. Освен "Кой ще му каже" другото не заслужава нашето внимание! Един хит и то със СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 57 минути, Andrew Cunanan. каза: Той: а) никога не е бил приет, за да го канселираме; б) няма хит като "Чужди усмивки" в кариерата си и няма да има; в) Тото има малка чурка, а Ави - клитор. “Tu goúge om u3pae/\, Ho Hue He me npuexMe” 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 2 минути, asylum каза: “Tu goúge om u3pae/\, Ho Hue He me npuexMe” "Ti dojde ot Izrael само да замърсяваш държавата с пластмасовата си съшност и още по-пластмасовото си поведение!" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 6 минути, asylum каза: “Tu goúge om u3pae/\, Ho Hue He me npuexMe” За пръв път чувам Айварията, Жив Комикс или другите му Тройници да са от Израел ... Но поне ме присети че скоро не бях пускал въпросната! Време е! Пускаме бийта! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 XumoB xum 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 10 часа , DarkChild каза: Изобщо какво прави у нас? Няма да се изненадам, ако е шпионин. Аз бих се изненадал много. Шпионите няма да се бутат сами между шЪмарите, дори да страдат от остеопороза. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Рени ще го върне обратно в Израел. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 час , DevilWish каза: Освен "Кой ще му каже" другото не заслужава нашето внимание! Един хит и то със СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА! Един хит ама по онова време съвсем сериозно Бенеди се зачиташе за новата голяма надежда сред композиторите на жанра. Не знам какво се обърка, може би това че реши да залага на своя певческа кариера, вместо да продължи да прави хитове на вече утвърдените имена, но си е похвално, че като цяло работи сам над песните си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Току що, SG каза: Един хит ама по онова време съвсем сериозно Бенеди се зачиташе за новата голяма надежда сред композиторите на жанра. Не знам какво се обърка, може би това че реши да залага на своя певческа кариера, вместо да продължи да прави хитове на вече утвърдените имена, но си е похвално, че като цяло работи сам над песните си. това е най-големият виц за този месец, мерси. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Ави Бенеди е дива версията на Веско Маринов. Change my mind. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 33 минути, SG каза: Един хит ама по онова време съвсем сериозно Бенеди се зачиташе за новата голяма надежда сред композиторите на жанра. Не знам какво се обърка, може би това че реши да залага на своя певческа кариера, вместо да продължи да прави хитове на вече утвърдените имена, но си е похвално, че като цяло работи сам над песните си. necHume ca xybaBu, Ho He 3a Ha6uq na3ap 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 39 минути, asylum каза: necHume ca xybaBu, Ho He 3a Ha6uq na3ap Дали са хубави е отделна тема, но определено на нашия пазар песни няма как да се котират. Дреме им на маманите за музиката, важното е основния бизнеса да върви! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари