Emanuela.Carey Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 32 минути, Just_Me каза: Загоровка миналата седмица е била на Теа Таирович в Слънчев бряг. Току виж почне и тя да врътка снага 😄 Само няма хитове за това де 🤔 Така и не каза какво ще пуска леля Василка и с кой ще бъде 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Така и не каза какво ще пуска леля Василка и с кой ще бъде na cuGypHo c Megu. Ha/\u bqxa ka3a/\u 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 От 19.08.2023 г. от 13:49, Just_Me каза: Няма да е солово и няма да е авторско парче 😃 С кого ли имаше снимка на същия ден! 😇 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 12 часа , RumyanaFen каза: Гърмеж!!!💣💣🤣 На първо четене помислих, че е Елена от Париж това. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: На първо четене помислих, че е Елена от Париж това. Липсва ми този лабораторно създаден хибрид от всички актуални Пайнерки за времето 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Липсва ми този лабораторно създаден хибрид от всички актуални Пайнерки за времето Най-големият й МЕГА ХИТ! Любимата ми нейна песен! ❤️ 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 3 часа , Willy каза: С кого ли имаше снимка на същия ден! 😇 Еее той цяло лято виси по Слънчев...Софка, Сторарови, Емануела, Антонио, ДесиСлава, Галена, Меди, Ариа и тн, с всички си се среща 😄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Елена Day ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 38 минути, DevilWish каза: Най-големият й МЕГА ХИТ! Любимата ми нейна песен! ❤️ Тупалката със Живия Комикс е по яка! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Lelqtian каза: Тупалката със Живия Комикс е по яка! И на мен ми е любима. Точно постнах и нея. Тая също я обожавам! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 7 минути, DevilWish каза: Елена Day ❤️ Елена няма толкоз песни кат за цял ден. Или за половин час дори, топа вече го минахме а за други освен тия двете и следващата честно казано ми е трудно да се сетя 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Lelqtian каза: Елена няма толкоз песни кат за цял ден. Или за половин час дори, топа вече го минахме а за други освен тия двете и следващата честно казано ми е трудно да се сетя Една брутална песен! Възпя насилието и го предсказа още преди 16 години, клипът е вече на 15! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 20 минути, DevilWish каза: Елена Day ❤️ Ok Елена - Луда нощ(tv version) - By Planetcho VBOX7.COM Елена - Луда нощ(tv version) 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час, Just_Me каза: Еее той цяло лято виси по Слънчев...Софка, Сторарови, Емануела, Антонио, ДесиСлава, Галена, Меди, Ариа и тн, с всички си се среща 😄 Снимката с Ганев със сигурност е правена преди месеци, защото освен че Азис не е мърдал от морето, Ганев и Сиана също от известно време са там. преди 27 минути, DevilWish каза: Елена Day ❤️ Поп хит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Тази песен заслужава много повече от 182к: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 https://youtu.be/R1OJ09QYu2k 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 😂😂😂 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Стил и класа! Дуета на 2010! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 24 минути, THE IIconic каза: 😂😂😂 Когато КоцеБоце, Дорис Бали и Велизар не са на близо да помогнат с белия ... сос. Иначе щеше да иска испитана рецепта за само за кюфтетата 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Lelqtian каза: Когато КоцеБоце, Дорис Бали и Велизар не са на близо да помогнат с белия ... сос. Иначе щеше да иска испитана рецепта за само за кюфтетата иСпитана рецепта! Таня, не разбира се Боева! В подходящ ден избрах Елена Day, рецептата е: Специално за нашето зайче! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Уважаеми съграждани от град Дългопол , поради здравословни причини Галена няма да участва в празничната ни програма, но за доброто ни настроение ще се погрижи Преслава, която очакваме с нетърпение.. 🤓 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 9 минути, DevilWish каза: иСпитана рецепта! Таня, не разбира се Боева! В подходящ ден избрах Елена Day, рецептата е: Специално за нашето зайче! ❤️ Ако е за нашто Туци, рецептата трябва да е испитана за пълнен ... с бял сос заек 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Тайната на кюфтетата за Зайка е в белия сос, тя много го обича .. ням ням ням 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Lelqtian каза: Ако е за нашто Туци, рецептата трябва да е испитана за пълнен ... с бял сос заек Въпросът само е Чеснов ли ще е соса? Майонеза само, Бешамел или Тартар? Кой е най-подходящ? Ако си испитал рИцепта, кажи? zai4eto е ПОД ПРИКРИТИЕ, кажи да го хвана ли сега за тебе? ❤️ 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, hohster каза: Уважаеми съграждани от град Дългопол , поради здравословни причини Галена няма да участва в празничната ни програма, но за доброто ни настроение ще се погрижи Преслава, която очакваме с нетърпение.. 🤓 Явно не се е затъжила да си ходи до Смядово, или дори да припарва наблизо, и затова 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари