SG Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 16 минути, DevilWish каза: На каква визия? На Клоун ли, както вече има статия? Прилична си й беше визията според мен. Като изключим, че не беше за фолклорен концерт. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 минута, SG каза: Прилична си й беше визията според мен. Като изключим, че не беше за фолклорен концерт. Трябваше да изпее това В мислите ти е жена, в мислите ти е жена С ЕВТИНА ЦЕНА!!! Не мога сълзи да редя, а мога да даря! И знай дарявам само аз! Ах! Само страст! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 37 минути, Emanuela.Carey каза: А Спри Ме на Галена защо я няма в платформите? Да не е била крадена Правата са изтекли като минаха 10 години от премиерата. Сега са ги подновили. Пише си музика Фивос. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 33 минути, DevilWish каза: Аз слушам много малко сръбско и то напоследък, последните албуми на Александра и Милица Павлович. Иначе Карлеуша я следя някъде от 2008-ма, но като музика, такива разправии и лични неща техни не са ме интересували до сега. От теб научавам, че не се харесват и от това което казва Галин се подразбира. Мнение?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 минута, Willy каза: Мнение?! Улучи любимата ми песен от албума Омега! ❤️ И на теб ли ти хареса най-много? След нея веднага ми се нареждат Абу Даби и XY. Снощи ми казаха, че Ла Бомба е трябвало да е дует с някакъв изпълнител, но така и не разбрах кой? Била изтекла предварително версията преди две-три години? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Тийм Цеца сме официално 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Много ми е яко че кариерата й е стартирала в една година с Глория, двете другата година правят 30 години на сцена и докато Карлеуша модернизира целия фолк в Сърбия, другата в Бг е забила в 90-те. Сравнения между последните им проекти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 @Emanuela.Carey Vaya RA (@vaya_ramusicofficial) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 155 likes, 2 comments - vaya_ramusicofficial on August 30, 2023: "Предложиха ми брак, но казах НЕ 😂" 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 2 минути, DevilWish каза: Улучи любимата ми песен от албума Омега! ❤️ И на теб ли ти хареса най-много? След нея веднага ми се нареждат Абу Даби и XY. Снощи ми казаха, че Ла Бомба е трябвало да е дует с някакъв изпълнител, но така и не разбрах кой? Била изтекла предварително версията преди две-три години? С драг кралицата Пабло Витар имаше демо дуетна версия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Току що, Willy каза: С драг кралицата Пабло Витар имаше демо дуетна версия. Да, с него, но явно дует няма да има по някаква неизвестна причина. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 15 минути, Willy каза: Много ми е яко че кариерата й е стартирала в една година с Глория, двете другата година правят 30 години на сцена и докато Карлеуша модернизира целия фолк в Сърбия, другата в Бг е забила в 90-те. Сравнения между последните им проекти. Ако Гло си беше показала пуканката навреме можеше и тя сега да е една Karly Bitch 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Ако Гло си беше показала пуканката навреме можеше и тя сега да е една Karly Bitch Ахахахахаха къде си сложил главата на Глория! Наистина стана "Пийе сок от пичка на она"! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Ако Гло си беше показала пуканката навреме можеше и тя сега да е една Karly Bitch Какво да покаже като е хванала паяжина вече?! 🥲 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Този хит имаше ли го на бг? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Ако Гло си беше показала пуканката навреме можеше и тя сега да е една Karly Bitch На тая пък й отрязали пишката и веднага побързала да се похвали. Очаквам скоро включване и от Дион 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 3 минути, Willy каза: Този хит имаше ли го на бг? Имаше ПЛАГИАТСТВО на този хит: Ивана - Недей [hq] WWW.VBOX7.COM Ивана - Недей - Новият и хит ! Още такива клипчета в Профила Ми ! Ивана - Недей, но в youtube имаше само ремикса. Намерих го, но не е с видеото: Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Ако Гло си беше показала пуканката навреме можеше и тя сега да е една Karly Bitch Тя си я показа на Планета Мура Мега. Нямаше дълготраен ефект. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Дали Карлеуша знае за версията на Insomnia на Ивана, че и ремикс си има? Явно за това е бил свален оригинала от youtube @Willy как ще коментираш песента на Ивана? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 8 минути, DevilWish каза: Дали Карлеуша знае за версията на Insomnia на Ивана, че и ремикс си има? Явно за това е бил свален оригинала от youtube @Willy как ще коментираш песента на Ивана? Според интернет песента на Карлеуша не е оригинал - оригинала е индийски. Вдъхновила се е от Антигерой на Азо. И в Спотифай има само лайв версия така че явно и тя не е с уредени права. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 21 минути, DevilWish каза: Дали Карлеуша знае за версията на Insomnia на Ивана, че и ремикс си има? Явно за това е бил свален оригинала от youtube @Willy как ще коментираш песента на Ивана? За първи път я чувам. Начало на флоп ерата? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 10 минути, Willy каза: За първи път я чувам. Начало на флоп ерата? 2009 година.... Тогава Андреа беше във вихърът си с няколко клипа в месеца! Иначе начало на флоп ерата на Ивана? Не знам дали не е и преди това..... някъде от 2008 при нея се получи. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Според интернет песента на Карлеуша не е оригинал - оригинала е индийски. Вдъхновила се е от Антигерой на Азо. И в Спотифай има само лайв версия така че явно и тя не е с уредени права. Не ми прилича на Антигерой? Тя за това ли има дует с Азис? Реванш ? Това беше мега хит, но "Инсомния" си е направо 1:1 с Недей на Ивана. Мисля , че 2008 година излезе на Карлеуша нали? Когато Ивана пусна "Недей" веднага се коментираше как песента е точно като на Йелена. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 54 минути, Emanuela.Carey каза: Ако Гло си беше показала пуканката навреме можеше и тя сега да е една Karly Bitch преди 1 час, Willy каза: Много ми е яко че кариерата й е стартирала в една година с Глория, двете другата година правят 30 години на сцена и докато Карлеуша модернизира целия фолк в Сърбия, другата в Бг е забила в 90-те. Сравнения между последните им проекти. Мале за момент си представих Глория в същия клип на Кралеуша, с тази визия и голота̀. Какъв е този клип, то зърната са и на показ, Андреа пасти да яде пред нея! Иначе каква е тая Карлеуша? Нали на времето с Камелия си имаше дразги? Не е много красива обаче. Изобщо даже. Много агресивна визия и муцка има. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 2 минути, Illyria каза: Нали на времето с Камелия си имаше дразги? Сега и с Камелия ли? Накрая ще се окаже, че с цял свят. Преди малко наистина прочетох, че е имала с Цеца и са се съдили, но Цеца е спечелила. В уикипедията пишеше. Още била обвинявала Бионсе, Лейди Гага и Кардашиян, че я копират или нещо такова и това някъде го прочетох. Jelena Karleuša - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG През 2010 г. сръбската певица Светлана "Цеца" Ражнатович започна съдебно дело срещу Карлеуша за клевета , след като тя се обърна към Ражнатович в отворено писмо чрез Facebook , обвинявайки я, че поддържа близки връзки със Земунския клан чрез връзки от покойния си съпруг, Желко Ражнатович , и за участие в убийството през 1999 г. на тогавашния приятел на Карлеуша, Зоран Давидович, който също беше свързан с престъпността. [77] Освен това тя се обърна към слуховете, че Цеца целенасочено създава лоша реклама на Карлеуша чрез своите познати в медиите и шоубизнеса. [77]През февруари 2017 г. Цеца спечели над Карлеуша, която беше глобена с 650 евро и осъдена да покрие съдебните разноски на Цеца в размер на 900 евро. [78] 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 час , DevilWish каза: Не ми прилича на Антигерой? Тя за това ли има дует с Азис? Реванш ? Това беше мега хит, но "Инсомния" си е направо 1:1 с Недей на Ивана. Мисля , че 2008 година излезе на Карлеуша нали? Когато Ивана пусна "Недей" веднага се коментираше как песента е точно като на Йелена. Напротив. На Ивана излезе преди Инсомния. И се коментираше, че един път да откраднат от Ваня. Оригиналът иначе е индийски 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари