DevilWish Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 27 минути, FolkEmpire каза: Кофти пиянде е ... Но и без алкохол не си контролира нервите. Така и не видяхме да съди Луна Като ти сритам два шута в ГЪЗЪ ще ми станеш на индианка - алкохоличка! Дебора: Като те ЛИСНА с тая вода... Луна: Я ме ЛИВНИ, я ме ЛИВНИ , я ме ЛИВНИ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 28 минути, DevilWish каза: Като ти сритам два шута в ГЪЗЪ ще ми станеш на индианка - алкохоличка! Дебора: Като те ЛИСНА с тая вода... Луна: Я ме ЛИВНИ, я ме ЛИВНИ , я ме ЛИВНИ Дебора: Сбъркала е северозападна Българияяя сЪЪЪЪС тая кААдет ше и носи кафееее, обаче няма да и донесе никво КАФЕЕЕ! Пхффф xD "Счупи ми се цветето! Хвърлям и тва тукЪ!" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Незабравими са скандалите с Луна! Евала! Пускам си ги редовно 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 жесток хит от леля ви лиляна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Цял месец тема, мисля че е време да става първа класа щото сме си хай 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 8 часа , FolkEmpire каза: Дебора: Сбъркала е северозападна Българияяя сЪЪЪЪС тая кААдет ше и носи кафееее, обаче няма да и донесе никво КАФЕЕЕ! Пхффф xD "Счупи ми се цветето! Хвърлям и тва тукЪ!" Направо ми иде да й шибна..... да й изхвръкне главата отвън! Луна като индианка: Кът ти шибна два ШЪМАРА! Ей, как смеят да крадат от Глория? Нали ще види това и навън ще им шибне по три шамара и ще забравят и за пола си и за конските опашки, а ДеборЪ бързо ще изтрезнее! преди 1 час, hohster каза: Незабравими са скандалите с Луна! Евала! Пускам си ги редовно И аз! Обожавам я! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 пикът на предаването беше този момент! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Gaz gaz 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза: пикът на предаването беше този момент! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 13 минути, asylum каза: ОБОЖАВАМ ЛУНААААА! ❤️ Какво направи на Людмила, че не разбрах ? То нищо не се вижда? А оная май я ЛИВНА с вода? Лу-лу-луно ле, ти си луно-ле, лу-лу-лудо ле, ти си лудо-ле! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Това без купени гледания дали щеше да има и 600к. Голямо наливане на пари, саботиране на другите в Алфа и накрая пак нищо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: Това без купени гледания дали щеше да има и 600к. Голямо наливане на пари, саботиране на другите в Алфа и накрая пак нищо. А дори не е толкова зле, музиката и аранжимента са много добри. Просто това показва колко да се отблъснали хората от Галин вече. Дори това новото с Адам е флоп отново. Само дуетите с Емилия що годе са популярни, всичко останало флоп до флоп 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 След време ще мине абрата!! ПРЕДАТЕЛ ТАКЪВ💅 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 И това е хубаво парче, просто е имало още много работа преди това да е крайния продукт, особено как свършва припева. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 единствената Рейхана, която @Willy станва: фразата "алелей пак" > творчеството на бг пХОЕтите. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Току що, Andrew Cunanan. каза: единствената Рейхана, която @Willy станва: фразата "алелей пак" > творчеството на бг пХОЕтите. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 4 минути, Willy каза: И това е хубаво парче, просто е имало още много работа преди това да е крайния продукт, особено как свършва припева. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 @Andrew Cunanan. и единствената Шакира която слушаме в тази къща! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 минути, Willy каза: ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, Willy каза: @Andrew Cunanan. и единствената Шакира която слушаме в тази къща! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Баба Гло през 2010-та й се е искало да изглежда така и да има такъв хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 7 минути, Willy каза: Баба Гло през 2010-та й се е искало да изглежда така и да има такъв хит! Tq gopu makaB HeMa: 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Малина преди 10 години нулира фсички от старата генерация с мегахитове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Пресис наложи тенденцията - давам 20 хилядарки на Коста, за да ми направи флоп и да ми се прекрати кариерата! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Пресис наложи тенденцията - давам 20 хилядарки на Коста, за да ми направи флоп и да ми се прекрати кариерата! jokes on her - някои кариери са прекратили много преди Кости!! 1 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари