DevilWish Публикувано на Август 3 Report Share Публикувано на Август 3 Музика: Damir Cekic и Теодора Аранжимент: Damir Cekic Текст: Йордан Гергов 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 @asylum е в оргазъм. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: @asylum е в оргазъм. И аз също! От голямото завръщане след "Самолет", тази е и е най-яката! Много ме кефи! Супер парцал! ❤️ Самолет и Хвърляй стотачката са тотални избухвации! ❤️ СЕКСИ ХИТ! ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Браво на Теодора страхотна песен е направила но пак ми се струва познат мелодията има нещо кавърдисано. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Най-накрая един готин аранжимент с хубав запис и микс в тая фирма. Добре, че е Damir Cekic! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 YHukyM ca Tega u My3u4kama, Ho nak HqMa ga e xum 3apagu ckanaHuq mekcm… 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Много посредствено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Питах се през цялото време, какъв е смисълът от тая песен? Звучи постно. Опит за оригиналност, но банално. Пак тузарско, бля-бля. Самолет си беше добре, оттам дори не са слушаеми нещата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Хитачка. Пускаме ме я на риплея с максимално газ газ газ ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Като музика и пеене си остава от най-добрите, но тези текстове не ѝ пасват вече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Браво, поредната и яка песен. Старае се много и видимо и се получава. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Много яка музика и клип. Текста ми е безсмислен. “Направо нов” ми е любима. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Не е лоша песничката! Само текстът можеше да е по-ок 😃 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Comment please, @Blueberry😘 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Точно 2010 вайб ми дава тази песен и в недобрия смисъл, ако изобщо има добър. Музиката не е лоша (кавър?), но текстът е мега зле. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.