DevilWish Публикувано на Август 11 Report Share Публикувано на Август 11 музика: Мартин Биолчев текст: Тони Дачева аранжимент: Мартин Биолчев 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Много яка музика от Биолчев, както винаги! ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Става за фон. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Н а 2:17 бяха забравили да разтегнат картината и го направиха на живо. Кой я облича тая жена, тотал щета.... Не ме кефи песента, ама като за след общата им с Глория е тамън. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 7 минути, pacho каза: Н а 2:17 бяха забравили да разтегнат картината и го направиха на живо. Кой я облича тая жена, тотал щета.... Не ме кефи песента, ама като за след общата им с Глория е тамън. Не е толкова стара, за да я облича друг. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Пак кофти мастер на Биолката, тоя пич нещо тотално се скапа... И вокалите на Дачева жужат гадно... Баса удря и трепти цялата линия на звука... А до скоро правеше супер звучащи аранжименти, то музиката, вокалите, семплите всичко се чуваше перфектно: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Хитов хит! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Първата песен от доста време насам, която си пускам 3 пъти подред. Кака Тони няма грешка. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Биолчев прави много хубави песни, и на мен ми напомни на "Вреден" и леко на "Лято,слънце,море" на Нелина която също е негова. Много мелодична песен иначе, определено ме накара да слушам Дачева отново. Браво и на нея за смелостта! Само Глория още си прави ония глупости от Калин ли от кой бяха... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Много ме кефи. Браво Тони. Радвам се, да я видя по-активна тази година. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Хубава е песента, но вече Тони се е състарила доста. Подобни тоалети не и отиват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Има минуси песента но на фона на всичките бози който се пускат тази песен става за слушане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Не е лоша, бе. Глория може да си мечтае за такава самостоятелна. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 @Blueberry🙏🏼 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.