Emanuela.Carey Публикувано на Август 21 Report Share Публикувано на Август 21 Музика и аранжимент: L Padr3 Текст: Анастасия Мавродиева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 Самата песен не е нищо особено, но гласът и ми е най-любим от новите в чалгата, така че само заради това ще я въртя сигурно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Отсвира малко като от тук: Тая има гласа като на Александра която беше в Диапазон. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Момичето има глас, но липсата на хит и нюхът за хитове са й основните минуси. Първата й песен "Почерпи се" много ми хареса. А това как очаква, че ще бъде хит? Песен от преди сто години! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Добре дошла, ние ще те посрещнем в София с добро ... засега ... и стига да си с предварителна резервация за плочка пред Министерство на земеделието, че не останаха! преди 2 часа , DevilWish каза: Момичето има глас, но липсата на хит и нюхът за хитове са й основните минуси. Първата й песен "Почерпи се" много ми хареса. А това как очаква, че ще бъде хит? Песен от преди сто години! А да бе, тая имала други песни, че даже си ги чувал и помниш? Надявам се да се отчита добре момата за такива промоционни материали, друго отказвам да приема, 100% дори роднините не се вълнуват от творческите и напъни 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.