asylum Публикувано на Август 21 Report Share Публикувано на Август 21 2 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Тоз и той да не види от брат си мангалска песничка и той да пусне... Вокалите му на мучащо магаре фъфлещо едва се чуват заглушени... Оолеле какъв манаф... Кво се случва wtfffff?!?!? Да бяха си направили снимка тримата Стружки, поне да знаем на кой е канала, нали сам си изкарваш всичко бре цървул, що баща ти е на аватара на канала ти 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 🤡 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Емрах никога не е имал по-тъпа песен и клип! Е, това вече е под дъното! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Thecranfan Публикувано Август 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 22 Време е цялата продукция на фамилия Стораро да се качва в един канал - канализационния. 7 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час , Thecranfan каза: Време е цялата продукция на фамилия Стораро да се качва в един канал - канализационния. Slay! Ама не се ли опасяваш, че и него могат да задръстят и цяла София да заплуваме в лайна буквално. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: Slay! Ама не се ли опасяваш, че и него могат да задръстят и цяла София да заплуваме в лайна буквално. Краката ще ги измием, ама ушите все още не са измислили как да ги сменим. А толкова ми харесва идеята за нов комплект след като си причиних това, та имам нужда, ето признавах си. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Песента не става и тука има нещо кавърдисано... Много ми прилича на песента на - Ерик леко, леко и на още две три други... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Сега като купи 10 милиона гледания и tova shte e hita na godinata 🤩 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ох, като щурец ми е 😆 и как се мисли за секси.. 🤣🤣🤣 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 За два дни не може да върже 200К гледания, пълен смях ... Страшно тъпа песен. Циганиите на брат му са в пъти по-слушаеми от това. А правеше песни като "Един на милион", "Предишното момче", "Няма ме" ... Жалко! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Турбо отпадък. Не става нит за слушане, нит за гледане. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 3 часа , Stela каза: За два дни не може да върже 200К гледания, пълен смях ... Страшно тъпа песен. Циганиите на брат му са в пъти по-слушаеми от това. А правеше песни като "Един на милион", "Предишното момче", "Няма ме" ... Жалко! 2/3 от споменатите песни са писани от Александрова 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: 2/3 от споменатите песни са писани от Александрова Няма значение. Факт е, че са класи над новата му песен. Не винаги с цигания може да ти се получават нещата. Ако той го осъзнаваше, може да има готина песен и без Теда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Цялата фамилия са за специалист УНГ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 преди 3 часа , pacho каза: Цялата фамилия са за специалист УНГ! He u Fuku! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Нищо не ми харесва, какво да признавам?! 🙅♂️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Author Report Share Публикувано Август 25 Kefu Me Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Някой да дава линк и това - не е лоша песента ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 УТРЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 14 часа , ribaton каза: УТРЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Author Report Share Публикувано Октомври 7 @Blueberry, xapecBa mu, npu3Haū😅😘 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 О, не, 30 секунди трудно издържах, ушният ми лекар е в отпуска и не мога да си позволя да рискувам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 2 минути, Blueberry каза: О, не, 30 секунди трудно издържах, ушният ми лекар е в отпуска и не мога да си позволя да рискувам. Липсваше ни, скъпа ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.