Jump to content

Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали

Препоръчани коментари

От 10.12.2023 г. от 18:56, SG каза:

Песента постоянно ми излиза в Тик-ток с лайфове от какви ли не места, на които ходи да я пее. Алгоритъмът е хванал, че я харесвам. Наистина е хит, успехът е особено забележителен за певица, която е на сцена от 60 години.

Сега екипа на Селена поне вече има основни насоки колко сериозно трябва да се захванат с истинския първи сингъл. А Майли може и да не пуска песни известно време и после да се завърне пак с гръм и трясък, това да държи два хита за година не е било отдавна.

Expand  

Абсолютно. Шер си изигра прекрасно картите и мисля, че песента ще продължава да расте и да расте. След някоя друга година мисля, че ще е класика като Snowman на Сиа (от новите коледни песни).

Нито песента на Майли нито на Селена са хитове. Като стрийминг, продажби и т.н. вървят ръка за ръка (зле). Разликата е, че Колумбия вкара много радио при Майли и това я бута високо в класациите. Не може песен която не е в топ 20 нито на itunes, нито spotify, нито apple music да има естествни 60 милиона audience в радио. 

При Майли наистина много ме изненада защото след Flowers мислех, че идва да размаже, но тя дори не успя да направи друг хит в албума. Знам, че Flowers едва ли не засенчи всички други песни, но при Абел и Хари този проблем го нямаше.

Селена.... След поредния breakdown уж обяви, че албума излиза февруари. Очаквам скоро lead (най-вероятно януари), но сега яде много хейт заради връзката с Бени Бланко.

Оника пусна един доста приятен албум, но според мен избра много грешен период. Самото промо също за мен не беше никак на ниво, нейните фенове промотираха повече в туитър отколкото тя самата. Разбираемо дебютира доста зле в спотифай а на следващия ден почти всичко е аут от топ 200. Поне в apple music е окей. Интересно sample на GJWHF.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

От 10.12.2023 г. от 19:05, -A. каза:

При Майли наистина много ме изненада защото след Flowers мислех, че идва да размаже, но тя дори не успя да направи друг хит в албума. Знам, че Flowers едва ли не засенчи всички други песни, но при Абел и Хари този проблем го нямаше.

Expand  

Това се случи и при Адел с последните 2 албума - огромен лийд сингъл и разни там други песнички, дето я стигнат топ 20, я - не.

Сподели в други сайтове

От 10.12.2023 г. от 19:05, -A. каза:

Нито песента на Майли нито на Селена са хитове. Като стрийминг, продажби и т.н. вървят ръка за ръка (зле). Разликата е, че Колумбия вкара много радио при Майли и това я бута високо в класациите. Не може песен която не е в топ 20 нито на itunes, нито spotify, нито apple music да има естествни 60 милиона audience в радио. 

Селена.... След поредния breakdown уж обяви, че албума излиза февруари. Очаквам скоро lead (най-вероятно януари), но сега яде много хейт заради връзката с Бени Бланко.

Expand  

Used to Be Young не е смаш от ранга на Flowers, но не може да се каже, че не е хит. Имаше приличен старт в повечето страни и получи голям отзвук, дори го зачитат за продължение на The Climb. Задържането му е завидно. За да е една песен хит не значи задължително да гръмне от раз в Хот 100 и този случай го показва.

Самата Майли като артист още не се е пречистила напълно от стария си имидж и не знам дали някога ще се пречисти. Затова няма как да очакваме от нея хората да й награбват продукцията с пълни шепи, въпреки което публиката й нсе пак оценява подобаващо някои проекти, особено в сравнение с проектите на нейните peer-ки.

Сподели в други сайтове

От 16.12.2023 г. от 5:41, i810 каза:

Другата седмица, Кралицата на Коледа застава отново под номер 1 в Хот 100!!! 

Expand  

Фенките на Бабишницата  Бренда тука ще бъдат много тихи, но ще си оскубят екстейшъните от шейн за 2.50 от яд. 😘 

• Love 1
Сподели в други сайтове

От 16.12.2023 г. от 15:44, Andrew Cunanan. каза:

Фенките на Бабишницата  Бренда тука ще бъдат много тихи, но ще си оскубят екстейшъните от шейн за 2.50 от яд. 😘 

Expand  

Тъжно е как феновете на Мара Крисмаса не можете да преживеете годината и да оставите бабишкерата да си направи рекорда, дори след като уан хит уондъра и призна успеха.

Сподели в други сайтове

Хора, моля помагайте, имам носталгия по една кратка, но вече отминала любов. Че даже няколко пъти късахме и се събирахме с нея. Искам да знам кои са били най-големите хитове у нас в попа през есента на 2019-та, началото на 2020-та докъм 2020 пролетта? Например октомври 2019 до юни 2020-та? И също миналата година април и май месец. Бяхме се събрали и много ми се иска да си пускам песни от времената, когато сме били заедно.

Сподели в други сайтове

От 18.12.2023 г. от 8:02, Lelqtian каза:

Тъжно е как феновете на Мара Крисмаса не можете да преживеете годината и да оставите бабишкерата да си направи рекорда, дори след като уан хит уондъра и призна успеха.

Expand  

Тук не сме бюро социално подпомагане, че да ни пука за изпадналите от борда бабишници. Марая просто аутсолдва с кариера, брой хитове и продажби дъртото чучало и с ОЧЕВИДНО ПО-ГОЛЕМИЯТ КОЛЕДЕН ХИТ!

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

От 18.12.2023 г. от 19:10, Tommy каза:

Хора, моля помагайте, имам носталгия по една кратка, но вече отминала любов. Че даже няколко пъти късахме и се събирахме с нея. Искам да знам кои са били най-големите хитове у нас в попа през есента на 2019-та, началото на 2020-та докъм 2020 пролетта? Например октомври 2019 до юни 2020-та? И също миналата година април и май месец. Бяхме се събрали и много ми се иска да си пускам песни от времената, когато сме били заедно.

Expand  

Всички песни чартвали в ПРОФОН за посочения от теб период.

Покажи скрито съдържание

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

Expand  

Всичко от Future Nostalgia, Midnight Sky, Say so, Savage, Rain on me, Blinding lights...

• Thanks 1

Сподели в други сайтове

Expand  

Не е нужно да изпадаш в депресии като слушаш песни, докато сте били заедно. Слушай това, и самичък можеш да си купуваш цветя :flowers1:

• Thanks 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 21.12.2023 г. от 21:10, Andrew Cunanan. каза:

много сте тихички напоследък 💋

411391705_10232202389424482_8102802561867820939_n.jpg

Expand  

Нейно величество пак чупи рекорди, за радост на едни и за нерадост на други... 😜

• Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish changed the title to Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали
  • DevilWish unpinned this Тема
  • Willy locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...