Fast Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 57 минути, Andrew Cunanan. каза: Към 8 700 бяха, най-слабо продаваният концерт от цялото турне, затова повече кракът й няма да стъпи в Бг. Не ми се вярва да са били чак толкова малко. Тогава още беше в топ 10, имаше много хайп дори тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 34 минути, SG каза: На мен точно това, че и самите Гага и лейбълът не броят дуетните ми е странно. Тези наименования на албумите обикновено идват от стан културата, а не от самите компании. При Monster въпроса не е, че е с малко песни, а че е по-късно излязла добавка към The Fame. Както казах, при Кейти беше същото като преиздаде TD с нова обложка, 3 нови песни и няколко миксове и ремикси. Доколкото виждам на Гага и в Уикипедия, където при западните артисти обикновено се следят изкъсо нещата, The Fame и Monster си се водят един албум, а цифрата на общата й бройка албуми си е баш написана 7. Това някой албум да се води самостоятелен само ако продаде еди-колко си звучи безумно. Тези неща произлизат от типа на албумите, а не от успеха. В някои държави Чудовището е пуснат като отделен албум, а в други като Добавка към Славата. И като говорим за Уикипедия и колко изкъсо се следят нещата там, виж последното изречение тук: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: В някои държави Чудовището е пуснат като отделен албум, а в други като Добавка към Славата. И като говорим за Уикипедия и колко изкъсо се следят нещата там, виж последното изречение тук: Както казах - запада не е България. Както и да е, просто ми беше странна цифрата и както се вижда нещата при албумите на Гага са доста оплетени. Важното е самата продукция да е Ок, надявам се да няма поредни опити за преповтаряне на монстър звученето. То навява носталгия у хората - факт, а изпълнители като Ейва Макс даже направо си градят средно успешни кариери с него, но за изпълнителка като Стефани с близо 20-годишна кариера е добре да е прогресивна и иновативна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 17 минути, SG каза: Както казах - запада не е България. Както и да е, просто ми беше странна цифрата и както се вижда нещата при албумите на Гага са доста оплетени. Важното е самата продукция да е Ок, надявам се да няма поредни опити за преповтаряне на монстър звученето. То навява носталгия у хората - факт, а изпълнители като Ейва Макс даже направо си градят средно успешни кариери с него, но за изпълнителка като Стефани с близо 20-годишна кариера е добре да е прогресивна и иновативна. Абсолютно е вярно това и от този снипет пак чуваме електропоп,дори текста е танц в нощта, все типични и вече пяти и 50 пъти чути неща. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, swiftiebe каза: Абсолютно е вярно това и от този снипет пак чуваме електропоп,дори текста е танц в нощта, все типични и вече пяти и 50 пъти чути неща. Е това е нейния стил, както Суифт не пропуска да направи някоя песен за бившия примерно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, Fast каза: Е това е нейния стил, както Суифт не пропуска да направи някоя песен за бившия примерно. Сравнението е неуместно. Тейлър не спира да се развива откъм звуци, стилове, текстове, вижуалси, абсолюлтно всичко. Гага каквото е предлагала 2010, това предлага и днес. Това не е стил, а неадаптивност, тъпченен на едно място и просташтина. Артистите със собствен стил са малко.но това далеч не означава да си вървят само в тази линия, развитие винаги има и дори е задължително. При нея такова липсва от десетилетие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Какво различно предлага Тейлър от 2020 насам ? Тъпче на едно място с Dessner и Antonoff. Особено в последния албум много си пролича и заради това толкова бързо угасна всичко. Сериозно трябва да си преосмисли следващите стъпки. Дано поне за Репутация се постарае и песните от value не са пак от тези двамата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 12 минути, swiftiebe каза: Сравнението е неуместно. Тейлър не спира да се развива откъм звуци, стилове, текстове, вижуалси, абсолюлтно всичко. Гага каквото е предлагала 2010, това предлага и днес. Това не е стил, а неадаптивност, тъпченен на едно място и просташтина. Артистите със собствен стил са малко.но това далеч не означава да си вървят само в тази линия, развитие винаги има и дори е задължително. При нея такова липсва от десетилетие. Всеки си има бранд, на някои изпълнители са текстовете, на други звученето. Гага без електропоп не е Гага. Самите й фенове не харесват по-експерименталните й албуми. Помня колко хейт получи Joanne. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Току що, Fast каза: Всеки си има бранд, на някои изпълнители са текстовете, на други самото звучене. Гага без електропоп не е Гага. Самите й фенове не харесват по-експерименталните й албуми. Помня колко хейт получи Joanne. Значи сме на едно мнение,точно това казвам и аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 15 минути, swiftiebe каза: Абсолютно е вярно това и от този снипет пак чуваме електропоп,дори текста е танц в нощта, все типични и вече пяти и 50 пъти чути неща. И на мен ми звучи баш като старите, но да се надяваме, че ще си остане само в снипета. За мен Тейлър беше разнообразна до folklore + evermore. После като видя успеха им реши само това да прави и новия албум съответно е върха на тази еднотипност. Иска ми се отново да експериментира, да я видим и чуем в някаква нетипична светлина примерно, в друг стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Рики започва работа по нов албум, йееее. В началото на следващата година планира да снима някакъв мащабен проект, в който ще има и музика. Смята и да даде нов живот на някои от хитовете си с нови аранжименти и колаборации. Евентуално, ако има сезон 2 на Палм Роял, смятат да съживят героя на Рики, който беше убит в сезон 1. На 8 юни Рики ще пее на Прайда в Ел Ей. Предстои му турне в Испания през юли, концерт в Турция, Мексико и Коста Рика през август. Изобщо година пълна с концерти отново за Рики. „Преминах през толкова много миналата година – минах през развод, смених мениджъри, минах през семейни проблеми. В момента съм на толкова страхотно място и просто искам да е просто и да се забавлявам с децата си, да се наслаждавам на това, че съм необвързан и всички тези хубави неща“, казва той. „Предполагам, че сега всичко е свързано с входа, за да мога да отида в студиото и да работя върху продукцията.“ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 5 часа , Sunlight каза: „Преминах през толкова много миналата година – минах през развод, смених мениджъри, минах през семейни проблеми. В момента съм на толкова страхотно място и просто искам да е просто и да се забавлявам с децата си, да се наслаждавам на това, че съм необвързан и всички тези хубави неща“, казва той. „Предполагам, че сега всичко е свързано с входа, за да мога да отида в студиото и да работя върху продукцията.“ Демек да го е бат различни всяка вечер. Аман от тази вечно гладна за пиш ки надценена ку рва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Ариана има свеж албум от март. Мина я буквално за два месеца, без нова продукция. 💀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Изгледах Chromatica Ball. Изпипана сценография, добър подбор на песни (като изключим липсата на You and I/Speechless) и невероятен вокал. Някои песни направо бяха 1/1 със студийните записи. Единствената ми забележка е че сякаш много се застоя на пианото. Обаче си личи колко мрази ARTPOP. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Новият сингъл на Блу излезе. Утре и клипа: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nvH2TC34Cj05PNb97GpJl4Cjo9w9QNI34 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Забележете Марая колко добре изглежда, като 25-27 годишна слабичка, а Риана вече е дебютирала на голяма сцена: Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Интересно, новият албум на Зейн влиза на номер 15 в Билборд 200 тази седмица и влиза и на номер 3 сред най-продаваните албуми в САЩ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Сантяго Бернабеу се готви за концерта на Тейлър Суифт утре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 "По силно може ме ли?" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От 27.05.2024 г. от 23:28, -A. каза: Какво различно предлага Тейлър от 2020 насам ? Тъпче на едно място с Dessner и Antonoff. Особено в последния албум много си пролича и заради това толкова бързо угасна всичко. Сериозно трябва да си преосмисли следващите стъпки. Дано поне за Репутация се постарае и песните от value не са пак от тези двамата. тя никога не е предлагала нищо различно. Абсолютна безличница и простакеса. От 27.05.2024 г. от 23:21, swiftiebe каза: Сравнението е неуместно. Тейлър не спира да се развива откъм звуци, стилове, текстове, вижуалси, абсолюлтно всичко. Гага каквото е предлагала 2010, това предлага и днес. Това не е стил, а неадаптивност, тъпченен на едно място и просташтина. Артистите със собствен стил са малко.но това далеч не означава да си вървят само в тази линия, развитие винаги има и дори е задължително. При нея такова липсва от десетилетие. Развива на майка си п у т к а т а. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Лейди Гага предлага един и същ звук през цялата си кариера.... Лейди Гага- поп: джаз: рок: тук гласът й звучи най-добре метъл: традиционна музика: аренд би: 90-тарски балади ала Уитни Хюстън и Селин Дилдон: кънтри: акустик: EDM: rap: диско: една от най-добрите й песни евър, макар и кавър. polka 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Парис Хилтън с албум през септември. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 4 часа , Fast каза: Парис Хилтън с албум през септември. Има да си мечтае за такъв хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.