Jump to content

Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Sunlight каза:

И аз тъй викам. На един дъх се слуша. Няма песен, която да не ми хареса  

Зайке, един път да сме на едно мнение :rolleyes: Паметен ден!

Сподели в други сайтове

Оказах се прав, че албумът на Кейти е далеч по-ефектен като се слуша в цялостност. Като критика мислех да отбележа, че единствено ми липсва вдъхновението в него, но после се замислих, че с тази ера тя главно цели да покаже колко е щастлива в личен план и затова подобни неангажиращи песнички може би действително представят нейното личностно вдъхновение. Постигнала е някаква форма на ребранда, който се искаше от нея, макар и с цената на остатъка от кариерата.

Сподели в други сайтове

Явно слушаме различен албум. Всяка песен е напълно еднаква и то гадна . Ужасно слаб и тотално soul less албум . По - добре да не беше пускала абсолютно нищо след Уитнес . Това не става за нищо . Кроматика е мн по- добър

Сподели в други сайтове

От 19.09.2024 г. от 11:03, SG каза:

Ти сам зачеркна безсмислената тема Гага vs Тейлър. Безсмислена, защото едната изгърмя още на третия си албум, а другата дори само с 10 песни от албумите си мачка и на 11тия.

На мен Тейлър далеч не ми е такава любимка вече и общо взето не ме кефи колко силна фигура я правят, главно защото съм сигурен, че искат да я използват по политически причини. Кейти още си ми е главната от тяхната генерация и нямам проблем да призная, че колкото и очаквания да сме имали феновете й за последните 10 години, толкова и разочарования сме получили. В дългосрочен план тя не завършва на нивото на Гага, но пък Тейлър завършва на светлинни години над тях, като може би най-дълготрайния продукт в поп музиката на 21ви век (Бритни и Куин Би ги зачитам стартирали в предния век, а Риана и Адел като гледам няма и да се опитат да са по-дълготрайни).

Риана е по-дълготрайна от всички тези само с безбройните си златни хитове, нещо което липсва при всички други. Две позиции ги делят с Тeйлър на месечни, едната е спамила здраво, след последният на Рих.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Willy каза:

Риана е по-дълготрайна от всички тези само с безбройните си златни хитове, нещо което липсва при всички други. Две позиции ги делят с Тeйлър на месечни, едната е спамила здраво, след последният на Рих.

Ок, Тейлър е с най-дълготрайна активна кариера.

Сподели в други сайтове

Риана можеше да бъде в много по-лошо положение сега ако  беше продължила да издава музика . Нещо което Кейти не усети и не успя да прецени . Поне щяха да я запомнят като ТОП хитмейкърка и най- вероятно да се слуша и продава повече . 

Ама фактите са факти няма друг изпълнител като цяло с повече бройка хитове от Риана .

Сподели в други сайтове

Е, поне послучай излизането на албума Кейти потвърди теорията ми, че цялата ера е просто една е*авка с публиката.

"My heart is so full up with love from all of the joy, light and confidence the record is bringing to everyone..."🤪

WWW.INSTAGRAM.COM

903K likes, 20K comments - katyperry on September 20, 2024: "Went to see the Sanctuary of Christ the Redeemer (@cristoredentoroficial) in the...
Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Е, поне послучай излизането на албума Кейти потвърди теорията ми, че цялата ера е просто една е*авка с публиката.

"My heart is so full up with love from all of the joy, light and confidence the record is bringing to everyone..."🤪

WWW.INSTAGRAM.COM

903K likes, 20K comments - katyperry on September 20, 2024: "Went to see the Sanctuary of Christ the Redeemer (@cristoredentoroficial) in the...

Когато пуснеш най- слабо оценения от критиците албум тази година нямаш друг ход .

и да наистина албума е на 548мо място от 548 места .

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , swiftiebe каза:

Когато пуснеш най- слабо оценения от критиците албум тази година нямаш друг ход .

и да наистина албума е на 548мо място от 548 места .

6.6M spotify debut  😭😭😭

Сподели в други сайтове

Има скандал около албума на Парис Хилтън (който е доста скучен като за 18 години чакане). Дисковете и плочите й били с напечатани автографи, въпреки че в сайта е упоменато че са лично подписани. Иначе по някакво чудо е стигнал в топ 40 на Billboard 200. Представяте ли си 143 да дебютира на сходна позиция? Streaming figures не изглеждат много добре.

Тази песен е топ. Липсва ми Sia в чартовете.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

Има скандал около албума на Парис Хилтън (който е доста скучен като за 18 години чакане). Дисковете и плочите й били с напечатани автографи, въпреки че в сайта е упоменато че са лично подписани. Иначе по някакво чудо е стигнал в топ 40 на Billboard 200. Представяте ли си 143 да дебютира на сходна позиция? Streaming figures не изглеждат много добре.

Тази песен е топ. Липсва ми Sia в чартовете.

Тази седмица ще е на 8мо албума на Парис с 42к продажби(май сама си купува), Кейти се очаква да е 10та с около 37к продажби.

Сподели в други сайтове

Новото на Шакира излезе:

MUSIC.YOUTUBE.COM

A new music service with official albums, singles, videos, remixes, live performances and more for Android, iOS and desktop. It's all here.

Шакира пее колко хубаво е да си необвързана и че може да прави каквото си иска и да си прекарва добре

Сподели в други сайтове

VM.TIKTOK.COM

когато драпаш да се качиш на сцената и се поовъргаляш на нея, докато Енрике ти дава пространство да почистиш пода по-добре. 

Сподели в други сайтове

Кристина изглеждаше толкова добре последните месеци, но явно на оземпик не може да задържи едни килограми.

Сега ѝ е останала само главата.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...