swiftiebe Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 1 час, Fast каза: Овладя ситуацията като ПРО, браво. Ако беше някоя друга щеше да направи цяла документалка как реве . Billboard 200: #194(-174) Lady Gaga (@ladygaga) Harlequin Нека видим в петък какво ще направи само накрая да не е подобно като резултат . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 When we drive in your car, I'm your baby 💖 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 21 часа , swiftiebe каза: Овладя ситуацията като ПРО, браво. Ако беше някоя друга щеше да направи цяла документалка как реве . Billboard 200: #194(-174) Lady Gaga (@ladygaga) Harlequin Нека видим в петък какво ще направи само накрая да не е подобно като резултат . Не само, че Harlequin не е на 194 място (където е кралят на рокендрола, половин век след като си е отишъл), а изобщо не е в класацията. 143 също. Сори ама няма как да не ги сравнява човек докато копаят под дъното хванати за ръчичка, това са две брутални флопаджийки. Все още има нещо много съмнително в цялата тази работа tho. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 44 минути, SG каза: Не само, че Harlequin не е на 194 място (където е кралят на рокендрола, половин век след като си е отишъл), а изобщо не е в класацията. 143 също. Сори ама няма как да не ги сравнява човек докато копаят под дъното хванати за ръчичка, това са две брутални флопаджийки. Все още има нещо много съмнително в цялата тази работа tho. Коментирай че от Билборд сложиха Ката чак на 25то място в класацията която пускат за greatest pop star of the century, по случай изминал 1/4 от новия век. Предстои да видим позициите на: Kanye, Ariana, Gaga, Rihanna, Taylor, Beyonce, Drake, Justin, Britney. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 14 часа , Sunlight каза: Малко рано са я размразили Мара да пее никому неизвестна песен ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 25 минути, Lelqtian каза: Малко рано са я размразили Мара да пее никому неизвестна песен ... Известна е песента и това беше сега на Американските музикални награди 50-годишнината им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 4 часа , Willy каза: Коментирай че от Билборд сложиха Ката чак на 25то място в класацията която пускат за greatest pop star of the century, по случай изминал 1/4 от новия век. Предстои да видим позициите на: Kanye, Ariana, Gaga, Rihanna, Taylor, Beyonce, Drake, Justin, Britney. На Билборд тежестта им вече натежава към никаква, та явно затова постоянно правят някакви странни статии и класации, в които със сетни сили да си налагат каквото пожелаят. Катя за жалост никога няма да може да се надигне отново, че да им припомни защо трябва да я приемат сериозно, но поне класиките и оставената следа си говорят сами по себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 6 часа , SG каза: Не само, че Harlequin не е на 194 място (където е кралят на рокендрола, половин век след като си е отишъл), а изобщо не е в класацията. 143 също. Сори ама няма как да не ги сравнява човек докато копаят под дъното хванати за ръчичка, това са две брутални флопаджийки. Все още има нещо много съмнително в цялата тази работа tho. И все пак на едната албума е къмбек поп рекърд, а на другата транзитен 6.5 преди новата ера . Нека сравним отново през февруари защото това в момента изобщо не е равно . Определено е брутален флоп и се очаква и от двете да се задържат поне няколко седмици но в този конкретен случай по-големия срам бере Кейти , харесвам я повече ама нека има малко обективност . Мисля иначе че е невъзможно Гага да има подобен чарт рън с ЛГ7 искам или не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 (редактирано) Класацията на ББ не знам защо изобщо бива коментирана смисъл сериозно ли някой би си направил каквито и да било изводи по повод на нея ? Дори американци не го правят. Напомня на тази с албумите на Епъл дето също не значеше нищо реално. Просто някакъв спам на хората в днешн време не можеш да им наложиш абсолютно нищо нито чрез каквито и да било награди нито чрез класации . Или кликват с теб или не . Не сме 1980 да слушаме и харесваме само онова което пускат по МТВ в праймтайм . Редактирано Октомври 16 от swiftiebe 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 И коя друга национална класация е по-интересна от американската Билборд? Най-голяма тежест има техния пазар за това кои песни ще са световни хитове. Най-следената, най-влиятелна и най-голяма компания за класации в световен мащаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 4 минути, Balkandji1 каза: И коя друга национална класация е по-интересна от американската Билборд? Най-голяма тежест има техния пазар за това кои песни ще са световни хитове. Най-следената, най-влиятелна и най-голяма компания за класации в световен мащаб. Аз говорех за тази с артист дето пускат сега иначе за песни и албуми е най-влиятелна в световен мащаб определено. Въпреки че мн хора писнаха и креснаха че била манипулируема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 2 минути, swiftiebe каза: Аз говорех за тази с артист дето пускат сега иначе за песни и албуми е най-влиятелна в световен мащаб определено. Въпреки че мн хора писнаха и креснаха че била манипулируема. Да ходят Кейти Пери и Лейди Гага да манипулират тогава! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Аз съм в Англия в момента. Знаете ли, че най-продаваният сингъл на жена в страната е "All I Want For Christmas Is You" на Марая Кери. Бях потресен да го разбера, по принцип тук не я харесват и е далеч от успехите си в САЩ. И изведнъж песента е станала най-продаваната женска песен в историята им. Голямо постижение. Марая има само 3 номер 1 сингъла във Великобритания. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 час, swiftiebe каза: И все пак на едната албума е къмбек поп рекърд, а на другата транзитен 6.5 преди новата ера . Нека сравним отново през февруари защото това в момента изобщо не е равно . Определено е брутален флоп и се очаква и от двете да се задържат поне няколко седмици но в този конкретен случай по-големия срам бере Кейти , харесвам я повече ама нека има малко обективност . Мисля иначе че е невъзможно Гага да има подобен чарт рън с ЛГ7 искам или не. Ясно е, че албумът на Гага не се води основен, но и за него и промотирането му са хвърлени сумати пари и очаквания. Промото даже е сто пъти по-адекватно от това на Катя, към което включвам и липсата на анти-рекламата да е продуциран от ненавиждан в средите предполагаем изнасилвач. Класациите на Билборд още се водят с тежест, но това е по инерция. Номерата, които се въртят покрай стрийминга и стотиците версии на един и същи албум прецакаха целият престиж. Не че винаги не е имало разни трикове, но това вече е абсурдно. А класации като тази за поп звездите пък са тотално пристрастни и необосновани. Не само спрямо Кейти btw. Лил Уейн, Джей Зи, Еминем и т.н. дори не са поп изпълнители, а рап. Някои имена са стартирали миналия век, а не този. Адел на 10 място? В класацията дори не се очертава да присъства основната ми западна любимка, Аврил, разцепила стереотипа за звучене и визия на поп момиче и вдъхновила куп следващи звезди, включително онази, която вероятно ще е на първо място, Тейлър Суифт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 12 минути, SG каза: Ясно е, че албумът на Гага не се води основен, но и за него и промотирането му са хвърлени сумати пари и очаквания. Промото даже е сто пъти по-адекватно от това на Катя, към което включвам и липсата на анти-рекламата да е продуциран от ненавиждан в средите предполагаем изнасилвач. Класациите на Билборд още се водят с тежест, но това е по инерция. Номерата, които се въртят покрай стрийминга и стотиците версии на един и същи албум прецакаха целият престиж. Не че винаги не е имало разни трикове, но това вече е абсурдно. А класации като тази за поп звездите пък са тотално пристрастни и необосновани. Не само спрямо Кейти btw. Лил Уейн, Джей Зи, Еминем и т.н. дори не са поп изпълнители, а рап. Някои имена са стартирали миналия век, а не този. Адел на 10 място? В класацията дори не се очертава да присъства основната ми западна любимка, Аврил, разцепила стереотипа за звучене и визия на поп момиче и вдъхновила куп следващи звезди, включително онази, която вероятно ще е на първо място, Тейлър Суифт. Те пуснаха екстеншън лист с още 25 honorable mentions и Аврил не намери място и там. Чак сега забелязах и аз това, потрес! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Liam Payne, former One Direction member, dead at 31 | CNN EDITION.CNN.COM Liam Payne, a former member of boyband One Direction, has died after falling from the third floor of a hotel in Costa Rica, according to police in Buenos Aires. He was 31. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 8 часа , FikLena каза: Liam Payne, former One Direction member, dead at 31 | CNN EDITION.CNN.COM Liam Payne, a former member of boyband One Direction, has died after falling from the third floor of a hotel in Costa Rica, according to police in Buenos Aires. He was 31. Не мога да повярвам като го видях първо от инстаграма на Билборд днес. В шок съм. Имаше толкова хубави песни и изпълнения на сцената. Имало е скандал в хотела, бил е агресивен доколкото разбрах. Какво се е случило до този край? Същото като при Денис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 минута, Sunlight каза: Не мога да повярвам като го видях първо от инстаграма на Билборд днес. В шок съм. Имаше толкова хубави песни и изпълнения на сцената. Имало е скандал в хотела, бил е агресивен доколкото разбрах. Какво се е случило до този край? Същото като при Денис един наркоман по малко 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час , Sunlight каза: Не мога да повярвам като го видях първо от инстаграма на Билборд днес. В шок съм. Имаше толкова хубави песни и изпълнения на сцената. Имало е скандал в хотела, бил е агресивен доколкото разбрах. Какво се е случило до този край? Същото като при Денис Пък аз си мислех че наркоманиите ги разпознаваш одма и отдалече ... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Гадни наркомани аре бай бай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 И все пак има 7 -годишен син. Много трагична смърт. Не съм очаквала, че така ще си отиде. Дано Зейн не го последва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не знам какво да кажа. Също като при Денис, до последно се надявах, че ще успее да се справи с проблемите си. Още един талант си отиде заради влиянието на гадния Холивуд... Да почива в мир, много хора ще го помнят и слушат и след години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 11 минути, SG каза: Не знам какво да кажа. Също като при Денис, до последно се надявах, че ще успее да се справи с проблемите си. Още един талант си отиде заради влиянието на гадния Холивуд... Да почива в мир, много хора ще го помнят и слушат и след години. Аз не мога да повярвам, че е истина. Изведнъж се появи той в Тик Ток. Бил е щастлив в последните си дни в Аржентина сред феновете, снимал се е с тях, но по погледа му си личи, че е бил и тогава дрогиран. Смятал е да се погрижи повече за сина си след като Черил тръгнала на турне. Не знаех, че има такива проблеми. Поредният, на който славата не му понесе и остави малко дете и си отиде толкова млад. И си отиде на 16.10, когато и Тоше Проески загина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час , Sunlight каза: Аз не мога да повярвам, че е истина. Изведнъж се появи той в Тик Ток. Бил е щастлив в последните си дни в Аржентина сред феновете, снимал се е с тях, но по погледа му си личи, че е бил и тогава дрогиран. Смятал е да се погрижи повече за сина си след като Черил тръгнала на турне. Не знаех, че има такива проблеми. Поредният, на който славата не му понесе и остави малко дете и си отиде толкова млад. И си отиде на 16.10, когато и Тоше Проески загина. Личеше си му, за жалост. И то много. А в 1D годините беше един от най-веселите и усмихнатите. Малко или много си остана такъв до последно, макар и да се забелязваше, че му е трудно да се измъкне от бездната, в която го бяха пратили последните няколко години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.