Jump to content

Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 52 минути, SG каза:

Личеше си му, за жалост. И то много. А в 1D годините беше един от най-веселите и усмихнатите. Малко или много си остана такъв до последно, макар и да се забелязваше, че му е трудно да се измъкне от бездната, в която го бяха пратили последните няколко години.

Сегашната му приятелка му е била изневерила, скарали се и той е изпотрошил всичко в стаята казват. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Sunlight каза:

Сегашната му приятелка му е била изневерила, скарали се и той е изпотрошил всичко в стаята казват. 

Това тая, която терориризарал едва ли не всеки ден че ще се самоубие ли? 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Lelqtian каза:

Това тая, която терориризарал едва ли не всеки ден че ще се самоубие ли? 

Не. Сегашната, която е. Тик Ток лудна с Лиъм. Досега не е имало клипчета с него, а сега изведнъж толкова много клипчета. 

Сподели в други сайтове

NOVA.BG

Луис Томлинсън, Зейн Малик, Найл Хоран и Хари Стайлс публикуваха съвместно изявление

Колко ли неща ще излязат още, когато се отърсят от случиилото се. .

Сподели в други сайтове

Луи и Зейн също са писали за загубата.

Наистина отвратителен начин да си тръгне - мразен от публиката, дрогиран и буйстващ... и то по такъв болезнен начин. TMZ даже бяха публикували снимка на тялото, добре, че веднага реагира публиката. 

Не си и представям какво е да станеш мегаизвестен в държавата си на 16, на 18 - в цял свят и на 25 вече да си захвърлен и подиграван. Изглежда не е имал правилните хора до себе си, които да го подкрепят. Много жалко, дано близките му намерят сила да продължат.

За мен той имаше огромен потенциал и определено музикално беше най-качественият поне в първите години на групата. Изглежда мениджмънта му искаше да го превърне в новия Джъстин Тимбърлейк, а чисто музикално според мен той имаше потенциала да е нещо като Чарли Пут, но това не им е било достатъчно... 

Сподели в други сайтове

Един единствен албум имаше като самостоятелен изпълнител, който имам от 2019 г. Толкова хубав албум направи- и пееше на живо, и танцуваше., толкова талантлив беше.Винаги го следях като пееше в предавания или на големи концерти..:.Особено на Capital FM редовно участваше. Последният му сингъл беше Teardrops от март. Мислих, че ще пусне още нова музика.

Зейн сега качи много сърцераздирателен пост за Лиъм, кара ме да рева. 😪 Защо не му го каза по-рано? Бяха като братя. :(

Данна сравнява падането на Лиъм и аз не знам как да го нарека вече с това на Денис. :(

Много тъжно, много. ;(

Детето му не знам как ще го преживее, ако се преживява такова нещо. 

Сподели в други сайтове

Лиъм е искал да стане млад баща и се сбъдна. Но не е знаел колко трудно е да бъдеш родител и е осъзнал, че не е бил готов да бъде баща, но въпреки това се е опитвал да поддържа връзка със сина си Беър. Обвинява се за раздялата си с Черил Коул след раждането на сина им и казва, че тя е била най-важния човек в живота му.

А Черил казва за Лиъм, че е еьинствения мъж, който не й е изневерил.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Sunlight каза:

Лиъм е искал да стане млад баща и се сбъдна. Но не е знаел колко трудно е да бъдеш родител и е осъзнал, че не е бил готов да бъде баща, но въпреки това се е опитвал да поддържа връзка със сина си Беър. Обвинява се за раздялата си с Черил Коул след раждането на сина им и казва, че тя е била най-важния човек в живота му.

А Черил казва за Лиъм, че е еьинствения мъж, който не й е изневерил.

Грумърска история. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Willy каза:

#9 Ariana Grande

Топ 8 остават: Kanye West, Lady Gaga, Rihanna, Taylor Swift, Beyonce, Drake, Justin Bieber, Britney Spears.

Mariah Carey споменаха ли я в тая класация на новия век? Има 5 номер 1 сингъла през това столетие. И два номер 1 албума. Постиженията на синглите й са забележителни, We Belong Together с 14 седмици на първо място, All I Want For Christmas също с горе долу толкова!

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Balkandji1 каза:

Mariah Carey споменаха ли я в тая класация на новия век? Има 5 номер 1 сингъла през това столетие. И два номер 1 албума. Постиженията на синглите й са забележителни, We Belong Together с 14 седмици на първо място, All I Want For Christmas също с горе долу толкова!

От 16.10.2024 г. от 17:15, Willy каза:

Те пуснаха екстеншън лист с още 25 honorable mentions и Аврил не намери място и там. Чак сега забелязах и аз това, потрес!

image.png.e070ba82ad13149b82b126ed85f49835.png

От 16.10.2024 г. от 10:07, Willy каза:

Коментирай че от Билборд сложиха Ката чак на 25то място в класацията която пускат за greatest pop star of the century, по случай изминал 1/4 от новия век.

Предстои да видим позициите на:

Kanye, Ariana, Gaga, Rihanna, Taylor, Beyonce, Drake, Justin, Britney.

Не, първата снимка са honorable mentions за топ 50, докато класацията с топ 25 засега не включва MC. Само Бритни от стартиралите през 90те се очертава да е топ 8(останалите места).

Сподели в други сайтове

На Гага лийд сингъла, под името "Disease" излиза на 25ти срещу 26ти. 

П.С. жалко за Лиам. Да почива в мир. Не съм много в час, защото не съм directioner, но разбрах че го плюели от всички страни, а лейбъла му го е дропнал само дни преди инцидента.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Fast каза:

На Гага лийд сингъла, под името "Disease" излиза на 25ти срещу 26ти. 

П.С. жалко за Лиам. Да почива в мир. Не съм много в час, защото не съм directioner, но разбрах че го плюели от всички страни, а лейбъла му го е дропнал само дни преди инцидента.

Ще видим ли най-накрая соло хит, 13 години по-късно?!

Сподели в други сайтове

Данна пак е качила за Лиъм. В Тик Ток казват в коментарите, че преди да почине е дарил много пари за благотворителност за болни деца.

Как никой не му е помогнал от близките му като се е нуждаел толкова много от помощ през всичките тези години? Сегашната му приятелка не го ли е виждала, че му има нещо да го посъветва? 

И защо са го мразили толкова хората?

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Sunlight каза:

Данна пак е качила за Лиъм. В Тик Ток казват в коментарите, че преди да почине е дарил много пари за благотворителност за болни деца.

Как никой не му е помогнал от близките му като се е нуждаел толкова много от помощ през всичките тези години? Сегашната му приятелка не го ли е виждала, че му има нещо да го посъветва? 

И защо са го мразили толкова хората?

Защото е тормозел и тероризирал бившата и други гърли. 

Сподели в други сайтове

Току-що чух последния му сингъл и песента е топ. Напомня ми на песен която Швеция биха изпратили на Евровизия.

Доста неща се изписаха, но само като видиш последните снимки и клипове с фенове си личи колко зле е. Жалко, че не е искал или просто не е получил помощ. 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

И Черил излезе със сърцераздирателен пост, че освен поп звезда и знаменитост, Лиъм е човешко същество и че сина й трябва да се изправи пред реалноста, че никога човече няма да види баща си. 😪

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Willy каза:

Ще видим ли най-накрая соло хит, 13 години по-късно?!

Говори се че ще е по-така dark албум с BTW вайбове. Малко й е странен тайминга, защото сега ще завалят коледни песни по чартовете, и не пасва. Според мен трябваше да изчака до началото на яунари за лийда. Не съм сигурен дали ще има силен run.

Сподели в други сайтове

Това за последните 24 часа е направило над 4 милиона само в Youtube и откакто е излезнала не е падала под 3 милиона!!

Нямам търпение да видим как ще се развие новия трак на Брусно Марс с Rose. @swiftiebe предполагам, че и ти си така. :)

Аз не мисля, че тайминга е лош. Ясно е, че първата седмица ще дебютира високо и после ще почва да пада. Гага е отхвърлена от американското радио. Щом тази песен върви слабо, не ми се мисли как ще е с лийда. Между другото предимно заради слабото радио не е номер 1 в Билборд. Същото се получи с Експресо и на Били хита.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Доста се говори за неправилна концепция и ужасно заглавие при Гага, но за мен всичко е точно такова, каквото се очаква от нея. Завръщане към корените от първите албуми, потенциален крийпи вайб точно като за Хелоуин, и неприятно заглавие баш в стил старата Гага, на която не й пукаше дали ще е противна на хората и точно с това мачкаше. Според мен това е последният й голям шанс да смачка соло, после ако наистина се отдаде на брака и семейството като се завърне вероятно съвсем ще е отишла в графата на легендите, които получават хвалби и награди, имат някакви продажби, но хитове - не.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SG каза:

Доста се говори за неправилна концепция и ужасно заглавие при Гага, но за мен всичко е точно такова, каквото се очаква от нея. Завръщане към корените от първите албуми, потенциален крийпи вайб точно като за Хелоуин, и неприятно заглавие баш в стил старата Гага, на която не й пукаше дали ще е противна на хората и точно с това мачкаше. Според мен това е последният й голям шанс да смачка соло, после ако наистина се отдаде на брака и семейството като се завърне вероятно съвсем ще е отишла в графата на легендите, които получават хвалби и награди, имат някакви продажби, но хитове - не.

Още от сега съм сигурен, че следващата година е изпратила до две Harlequin и Happy mistake във всички възможни джаз категории на грамитата и не би ме изненадало дори да ги спечели. Ще продължава да си помпа имиджа.

Какво му е противното на Disease като заглавие ? Може да е метафора към страха да изпаднеш от върха (''болест'') или нещо подобно. Нека първо чуем песента и после коментираме. Да видим също така дали наистина излиза следващата седмица или не.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Не следя развитието на песента на Бруно далеч съм от това да нямам търпение . Не я харесвам, прекалено е дисни и чайлдиш за моя вкус . А рипетитив припева е неслушаем.

Да защитаваш заглавие на песен е по-чайлдиш обаче . 

И аз мислч като СГ че това е точно което хората очакват от нея, ако и самата песен е добре направена и е добра то тогава наистина ще сме се върнали 13 години назад, когато последно е правила нещата правилно . Тайминга не е от най-добрите, ама ако е добра песента няма да има драма . 

Иначе е неадекватно песни като DWAS, ЕКСпресо и BOAF да не са били 1 не е само заради радио, усеща се силна вълна на кънтри отново в САЩ . Новата на Морган от първия ден се прогнозира да бъде първа. 

Редактирано от swiftiebe
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...