Jump to content

Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 2 минути, swiftiebe каза:

Били и Дрейк не са минавали 110 милиона, Били е със 108, а Дрейк с 86. Само Бруно, Дъ Уикенд, Тейлър и Гага са.

Wow, останал съм с вечатлението, че Дрейк е супер хитов и успешен... и че троши рекорди наред. Явно съм се заблудил.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Wow, останал съм с вечатлението, че Дрейк е супер хитов и успешен... и че троши рекорди наред. Явно съм се заблудил.

До Скорпион вкл го правеше, после се разми доста, остана си силен само в Сащ. А сега вече тотално умря с Кендрик. Особено че през февруари ще чуем “Дрейк е потвърден педофил” с публика над 100 млн души на живо. :helpsmilie:

Редактирано от swiftiebe
Сподели в други сайтове

Всеки ден все ноеи неща за Лиъм излизат. Сега пък излезе,че Лиъм е пращал неприлични снимки и клипове на бившата си годеница. Получик е и ограничитена запове.д. Как е възможно?

Отделно е трябвало да избира между наркотиците и приятелката си Касиди. Тя му е казала- тя или наркотиците, той е избрал наркотиците и тя затова си е тръгнала от Аржентина. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, SG каза:

Коментирай титаничното флопаджийство на двете ни кралици. Глория и Ивана 2010s teas!

Screenshot_20241113_235632_Chrome.jpg.40f428986851145f4b6c0e79cfc7ac94.jpg

Дори дори за трактористки не стават, къде ги сравняваш с нашта Гюрултия! Да се редят чинно на опашката за шЪмари като другите закъсали с остеопорозата! 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Sunlight каза:

за Лиъм излизат. Сега пък излезе,че Лиъм е пращал неприлични снимки и клипове на бившата си годеница. Получик е и ограничитена запове.д. Как е възможно?

Отделно е трябвало да избира между наркотиците и приятелката си Касиди. Тя му е казала- тя или наркотиците, той е избрал наркотиците и тя затова си е тръгнала от Аржентина. 

Задаваш въпроси, отговаряш си сама и продължаваш да се занимаш с нарко боклуци. Леля Рики с какво прешмърква? 

Сподели в други сайтове

@Andrew Cunanan. Виж какво се случва в Българския Спотифай. България стриймва:

image.png.c36a219af2428d11992d9ffddf7c6f32.png

5000 стрийма за хита, а сме едва преди средата на ноември. На път към топ 20. България е сред държавите, където тази песен се представя най-добре. Поредно свидетелство за това какъв хит беше през 1994. Марая Кери тогава беше household name. Считаше за нормално семеството да притежава албум на Марая.

Много се радвам, че това се очертава като най-големи8те хитове евър. В дългосрочен план ще трупа стриймове и след двайсетина години ще е най-успешната песен на музикалната индустрия. Вече има 14 седмици номер 1 в Хот 100. Тази година се очаква да бъдат добавени нови седмици.

Рекорда за песен, стояла най-много седмици в Хот 100 е бил подобряван няколко пъти през последните 20 години и вече е 19 седмици. Марая често се бори за тази титла и я държеше сигурно над 10-15 години. Песента й с Бойз Ту Мен беше седяла 16 седмици на първо място, което я направи най-дълго седялата песен на първо място.

Рекордът на Марая и Бойз Ту Мен два пъти беше подобрен, но коледната песен на Марая има шанса всяка Коледа да регистрира седмици на първо място, което в дългосрочен план ще направи песента най-дълго седялата песен на първо място. Ще бъде на първо място повече от 20 седмици след няколко години. Тази година се очаквало да стане 9 пъти платинена във Великобритания. В Щатите е 16 пъти платинен тоя сингъл.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...