Jump to content

Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали

Препоръчани коментари

От 31.12.2024 г. от 12:44, Fast каза:

Wicked е излязъл за сваляне. @Blueberry

Аз го гледах на кино, страхотна продукция е, прощавам ѝ, че си заряза кариерата на певица :D

От 5.01.2025 г. от 14:23, Balkandji1 каза:

Излиза и пийква на №4 в Америка и Англия,  а към днешна дата има 2.2 милиарда гледания в тубата. Що за абсурд, че не е била на първо място? Това е един от най-големите хитове на предното десетилетие:

То и албумът не достигна до първо място и е единственият в кариерата ѝ, който не го прави. Незнайно защо го пуснаха едновременно с албума на Дрейк.

Допреди Thank u, next беше подценена в Билборд, сега е леко надценена, защото големи тъпотийки достигат до върха само заради хайпа (yes, and).

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Andrew Cunanan. каза:

След 20 седмици флунктуации в топ 10 на Билборд, може би най-масивният хит за 2024-та стъпва на върха на класацията:

6-ти номер 1 сингъл за Гагиш, което я превръща в първата, дебютирала през този век, с минимум 2 номер 1 хита в Америка в поне 3 десетилетия (00s - Just dance, Poker face; 10s - Shallow, Born this way; 20s - Rain on me, Smash with a smile) и 9-ти номер 1 хит за Бруно

image.jpeg.c549f7b03971e911fc7c26bb875342b2.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , swiftiebe каза:

image.jpeg.c549f7b03971e911fc7c26bb875342b2.jpeg

Гага си е натегачка. Ще изпълни нещо на Грамитата или някои други награди. В САЩ тези изпълнения вдигат доста позициите. Песента от Роди се звезда стана номер едно заради онзи момент на близост на Оскарите, когато пя с Брадли Купър. 

Едва ли ще има продажбите от периода 2008-2011, но студийните й албуми ще си дебютират на първо място и концертите ще са й разпродадени.

Сподели в други сайтове

Петима обвинени за смъртта ма Лиъм- служители в хотела и негов представител. Като един от тях, който го е снабфява с наркотици се е предал на полицията. Става интересно. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Sunlight каза:

Петима обвинени за смъртта ма Лиъм- служители в хотела и негов представител. Като един от тях, който го е снабфява с наркотици се е предал на полицията. Става интересно. 

Квото дреме, па и тоя беше никой. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , WindWalkerMonk каза:

Квото дреме, па и тоя беше никой. 

Интересува ме. Аз ми имам албума още като излезе свален и съм го следяла и слушала винаги, където е гостувал. 

Сподели в други сайтове

Тая Селена Гомез добре ли е с главата?????????

WWW.INSTAGRAM.COM

4,384 likes, 82 comments - culted on January 10, 2025: "@nailedbytav really be out here doing the craziest designs on @itsbennyblanco’s toenails 📸: @nailedbytav...

@-A.

Сподели в други сайтове

Лиъм се оказа невинен. Не е пращал той неприличните снимки на Мая и семейството й. Той не е имал достъп до телефона си. Едно от момичетата е потвърдило, че не е Лиъм. Мениджърът му Роджър е изпращал снимките , а уж му е бил много близък приятел. Заслужава затвор до живот. Убиха момчето. ;(

Сподели в други сайтове

Така... оказа се, че класацията, която коментирахме тук преди няколко седмици за топ изпълнителите в Америка на века до този момент, била класация, която отразява личните предпочитания на екипа на списание Билборд. Помните, че в нея Бийонсе беше номер 1 за века и всички се чудехме как така...

Преди няколко дни Билборд пусна класацията, от която всъщност се вълнуваме. За най-големите хитове, албуми и топ изпълнители на века на база представянето в класациите им за сингли и албуми. Големи размествания.

Най-успешният изпълнител за века до този момент е Тейлър Суифт. Риана е трета,  Бийонсе чак на №7.

TRIBUNE.COM.PK

The top 10 artists of the 21st century, based on chart performance and impact.

Сподели в други сайтове

От 7.01.2025 г. от 20:20, Blueberry каза:

Аз го гледах на кино, страхотна продукция е, прощавам ѝ, че си заряза кариерата на певица :D

Ариана каза, че ще има ре-рилийз на Eternal Sunshine тази година.

Видя ли колко е остлабнала? Пълна анорексичка, а твърди, че предната й визия била продукт на антидепресанти и алкохол. Ми тя беше по-добра бе, Ариана! На всичкото отгоре има драстична промяна и в поведението й. Няколко дни гледах интервютата й отскоро и изглежда хиперемоционална, притеснителна и напрегната. Също така много невинна. Сякаш друг човек е бил главно действащо лице в кариерата й до преди Wicked.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

Така... оказа се, че класацията, която коментирахме тук преди няколко седмици за топ изпълнителите в Америка на века до този момент, била класация, която отразява личните предпочитания на екипа на списание Билборд. Помните, че в нея Бийонсе беше номер 1 за века и всички се чудехме как така...

Преди няколко дни Билборд пусна класацията, от която всъщност се вълнуваме. За най-големите хитове, албуми и топ изпълнители на века на база представянето в класациите им за сингли и албуми. Големи размествания.

Най-успешният изпълнител за века до този момент е Тейлър Суифт. Риана е трета,  Бийонсе чак на №7.

TRIBUNE.COM.PK

The top 10 artists of the 21st century, based on chart performance and impact.

Ми тя хитове няма, поне не толкова масови, но има много голямо влияние и много феновете. И нали като име е най - голяма, масово обикновения човек не се сеща за една нейна песен (макар да знаят тук там нещо), но ходят за да видят каква е тая сензация. 

Винаги и където и да ходя, като хората чуят за нея се изказват, че какви пък хитове има, като не й знаят нито 1. Аз има песни дето й харесвам, така че не мога да съм пример. Но най - пресния пример беше фризьора ми, нещо я споменаха по радиото и той - тая е толкова голяма, па кви хитове има. И дори не позна, че пее тя.  

Сподели в други сайтове

Гага и Бруно запазват първата си позиция в Америка тази седмица. Конкуренцията в музиката е толкова ниска, че песен излезнала преди половин година и била през цялото време в класациите тепърва е номер 1.

GhMTpG3W0AAzTG-.png.454e38b9845ae488ed7b0611c7869fea.png

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Balkandji1 каза:

Гага и Бруно запазват първата си позиция в Америка тази седмица. Конкуренцията в музиката е толкова ниска, че песен излезнала преди половин година и била през цялото време в класациите тепърва е номер 1.

GhMTpG3W0AAzTG-.png.454e38b9845ae488ed7b0611c7869fea.png

Вече песни си седят по година в класацията. Преди седяха за по 4-5 месеца макс.

Сподели в други сайтове

преди 22 часа , Balkandji1 каза:

Ариана каза, че ще има ре-рилийз на Eternal Sunshine тази година.

Видя ли колко е остлабнала? Пълна анорексичка, а твърди, че предната й визия била продукт на антидепресанти и алкохол. Ми тя беше по-добра бе, Ариана! На всичкото отгоре има драстична промяна и в поведението й. Няколко дни гледах интервютата й отскоро и изглежда хиперемоционална, притеснителна и напрегната. Също така много невинна. Сякаш друг човек е бил главно действащо лице в кариерата й до преди Wicked.

На антидепресанти и алкохол е тази визия, тук си е видимо по-пухкава, но е изглеждала така за много кратък период

image.png.69d9384b94f233f81c66a5fed3091cb2.png

в първите години на кариерата си е много по-слаба от това, без да е толкова фрапиращо като в момента.

Според мен това с отслабването е нещо като coping механизъм, но се надявам да е добре здравословно. 

Сподели в други сайтове

От 13.01.2025 г. от 17:39, Balkandji1 каза:

Ариана е в състояние на превърне гей в хетеро. :3fdb8960598fa63e: Искам да я разкъсам.

Странно, но харесах повече Синтия във филма. Чак ми стана любима актриса. Не съм имал от Анджелина Джоли.

Сподели в други сайтове

WWW.DNES.BG

Роджър Норес твърди, че Джеф Пейн е направил клеветнически изказвания

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...