swiftiebe Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 58 минути, FikLena каза: Американската Преслава.... Тоя албум никой не го помни че съществува даже, смешници 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 16 часа Author Report Share Публикувано преди 16 часа Нова тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа Бионсе е най-прехваленият артист в историята! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа Бионсе е мега противна, почти колкото Туца, радвам се,че този път я отрязаха от незаслужени награди.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа Така я намразих вече тая Бионсе, че само като и видя физиономията, когато взима поредното нагласено и купено Грами, ми се драйфа. Толкова много негативни коментари прочетох за нея отново, че се чудя, какъв кеф изпитва да и се дават незаслужени награди... От харесвана стана мразена. А някога, дори и аз бях от онези, които я харесват... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа Затова и никога няма да е като големите преди нея - Шер, Барбра, Уитни, Селин и т.н. Само с фейк истерия не става. Но на този етап дори не си заслужава да се коментира Бионсе след Грамита, не че самите Грамита са много за коментиране. Не съм гледал изцяло, но си е имало някой и друг момент. Чапъл кефи, Сабрина не съвсем. Бенсън може да бъде голяма звезда ако се заемат с него, а Тейлър следващия път я искаме още по-гола.😛 Парчето на Гага се забива, но лично на мен не ми харесва като Disease, малко като за Евровизия е. Клипът е банален като за 2025. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа @Andrew Cunanan. клипа на Гага е бруталеннн хореографията е оргазъм за песента ми трябва още време не ми кликва веднага като Дизийс и в частност припева- мн по-слаб ми идва от куплетите . 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа преди 26 минути, SG каза: Затова и никога няма да е като големите преди нея - Шер, Барбра, Уитни, Селин и т.н. Само с фейк истерия не става. Но на този етап дори не си заслужава да се коментира Бионсе след Грамита, не че самите Грамита са много за коментиране. Не съм гледал изцяло, но си е имало някой и друг момент. Чапъл кефи, Сабрина не съвсем. Бенсън може да бъде голяма звезда ако се заемат с него, а Тейлър следващия път я искаме още по-гола.😛 Парчето на Гага се забива, но лично на мен не ми харесва като Disease, малко като за Евровизия е. Клипът е банален като за 2025. Прав си наистина напомня на песен за Евровизия хаха . Но за клипа не мога да се съглася мн е як. Смисъл не е нещо ново а напомня на Алехандро и Борн ама то това искат от нея феновете и си личи виж колко гледания има. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа преди 6 минути, swiftiebe каза: @Andrew Cunanan. клипа на Гага е бруталеннн хореографията е оргазъм за песента ми трябва още време не ми кликва веднага като Дизийс и в частност припева- мн по-слаб ми идва от куплетите . Клипът е много як, искам да засили вещерската тематика със следващия. Отива ѝ. Песента хем ме кефи, хем ми е странна. Вокалната продукция обаче е топ. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа Току що, Andrew Cunanan. каза: Клипът е много як, искам да засили вещерската тематика със следващия. Отива ѝ. Песента хем ме кефи, хем ми е странна. Вокалната продукция обаче е топ. Отлично те разбирам , да. Това е точно европоп, който дори ние сме отвикнали да слушаме. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа Първият път като гледах клипа ми изглеждаше, все едно сме февруари 2013-та, тя не си наранява бедрото и пуска първи сингъл от АРТПОП. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа Албум, ама в истинския смисъл на думата, през 2024 беше BRAT!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 10 минути, Willy каза: Албум, ама в истинския смисъл на думата, през 2024 беше BRAT!!! Къде ? В гей света на стан туитър . Реало = няма хит, нито продажби. Но виж, най-добрата ти приятелка си сложила профилна снимка на името си в зелен фон- the impact. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 22 минути, swiftiebe каза: Прав си наистина напомня на песен за Евровизия хаха . Но за клипа не мога да се съглася мн е як. Смисъл не е нещо ново а напомня на Алехандро и Борн ама то това искат от нея феновете и си личи виж колко гледания има. Песен от дясната половина на класирането в Евровизия, ма с вещици от Тему и толкова и е много. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа Току що, Lelqtian каза: Песен от дясната половина на класирането в Евровизия, ма с вещици от Тему и толкова и е много. Тя толкова си може . Напомня леко на Дорем-дем- дем на Софи Маринова като се замислиш 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа Току що, swiftiebe каза: Тя толкова си може . Напомня леко на Дорем-дем- дем на Софи Маринова като се замислиш Софка е топ. Гарга не е лоша песента, даже приятна, но дори старата и врагиня Катя направи по-добро евродископоп миналата година. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа поне този топ трак получи заслужения си recognize с Грами. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа Змия !! 971 хил. гледания · 10 хил. реакции | Beyoncé Makes History: Wins... WWW.FACEBOOK.COM #Beyoncé is making history once again! The singer took home Best Country Album at the 2025 #Grammys. #awardseason Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 11 минути, swiftiebe каза: Къде ? В гей света на стан туитър . Реало = няма хит, нито продажби. Но виж, най-добрата ти приятелка си сложила профилна снимка на името си в зелен фон- the impact. то не щото албумът на Бионсе е много, много продаван. Даже Брат май има повече продажби в глобален мащаб. Да не говорим, че някаква си Грейси Адамс с албум от есента е продала с над милион копия повече от Каубой картър. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 24 минути, Willy каза: Албум, ама в истинския смисъл на думата, през 2024 беше BRAT!!! Аман от еднодневки ! Стига вече. Какво стана с тая което пееше за Water ли незнам си кво. Къде и сега? 10 та глуха? Оливия Родриго също. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: то не щото албумът на Бионсе е много, много продаван. Даже Брат май има повече продажби в глобален мащаб. Да не говорим, че някаква си Грейси Адамс с албум от есента е продала с над милион копия повече от Каубой картър. Точно така си е, аз не защитавам Бионсе. Обективно победител трябваше да бъде Били. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа XX на Галош беше snubbed за албум на годината, но "Улицата" ще спечели тази награда идната година, а това ще е SOTY & ROTY 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа След като години пренебрегване спрямо Малой Цитрус резултираха в 3 нгаради Грами за 2 години, силно се надявам А нал догодина да обере всичко що е възможно 😘 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 52 минути, swiftiebe каза: Прав си наистина напомня на песен за Евровизия хаха . Но за клипа не мога да се съглася мн е як. Смисъл не е нещо ново а напомня на Алехандро и Борн ама то това искат от нея феновете и си личи виж колко гледания има. Аз дори без да съм й фен също исках завръщане към ранната чудовищна Гага, но тя преди всичко беше експериментатор. Новият клип не е аболютно нищо експериментално, баш същото хореографско премятане с някаква woke идея, като от преди 15 години, и то в тон с твърде познатото музикално звучене, с каквото и Ейва Макс я заместваше има-няма една петилетка докато Гага се правеше на рок и джаз дива. Не знам, Disease за мен беше по-силен. А Гага, ако ще се връща към стария си имидж, може мнооого повече и от двата проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа Така се прави, поздравления. Върна ме назад във времето. С удоволствие ще слушам песента. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.