Jump to content

Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали

Препоръчани коментари

Така я намразих вече тая Бионсе, че само като и видя физиономията, когато взима поредното нагласено и купено Грами, ми се драйфа. Толкова много негативни коментари прочетох за нея отново, че се чудя, какъв кеф изпитва да и се дават незаслужени награди... От харесвана стана мразена. А някога, дори и аз бях от онези, които я харесват...

Сподели в други сайтове

Затова и никога няма да е като големите преди нея - Шер, Барбра, Уитни, Селин и т.н. Само с фейк истерия не става.

Но на този етап дори не си заслужава да се коментира Бионсе след Грамита, не че самите Грамита са много за коментиране. Не съм гледал изцяло, но си е имало някой и друг момент. Чапъл кефи, Сабрина не съвсем. Бенсън може да бъде голяма звезда ако се заемат с него, а Тейлър следващия път я искаме още по-гола.😛 Парчето на Гага се забива, но лично на мен не ми харесва като Disease, малко като за Евровизия е. Клипът е банален като за 2025.

Сподели в други сайтове

@Andrew Cunanan. клипа на Гага е бруталеннн хореографията е оргазъм за песента ми трябва още време не ми кликва веднага като Дизийс и в частност припева- мн по-слаб ми идва от куплетите . 

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, SG каза:

Затова и никога няма да е като големите преди нея - Шер, Барбра, Уитни, Селин и т.н. Само с фейк истерия не става.

Но на този етап дори не си заслужава да се коментира Бионсе след Грамита, не че самите Грамита са много за коментиране. Не съм гледал изцяло, но си е имало някой и друг момент. Чапъл кефи, Сабрина не съвсем. Бенсън може да бъде голяма звезда ако се заемат с него, а Тейлър следващия път я искаме още по-гола.😛 Парчето на Гага се забива, но лично на мен не ми харесва като Disease, малко като за Евровизия е. Клипът е банален като за 2025.

Прав си наистина напомня на песен за Евровизия хаха . Но за клипа не мога да се съглася мн е як. Смисъл не е нещо ново а напомня на Алехандро и Борн ама то това искат от нея феновете и си личи виж колко гледания има. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, swiftiebe каза:

@Andrew Cunanan. клипа на Гага е бруталеннн хореографията е оргазъм за песента ми трябва още време не ми кликва веднага като Дизийс и в частност припева- мн по-слаб ми идва от куплетите . 

Клипът е много як, искам да засили вещерската тематика със следващия. Отива ѝ.

Песента хем ме кефи, хем ми е странна. Вокалната продукция обаче е топ.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Клипът е много як, искам да засили вещерската тематика със следващия. Отива ѝ.

Песента хем ме кефи, хем ми е странна. Вокалната продукция обаче е топ.

Отлично те разбирам , да. Това е точно европоп, който дори ние сме отвикнали да слушаме.

Сподели в други сайтове

Първият път като гледах клипа ми изглеждаше, все едно сме февруари 2013-та, тя не си наранява бедрото и пуска първи сингъл от АРТПОП.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Willy каза:

Албум, ама в истинския смисъл на думата, през 2024 беше BRAT!!!

Къде ? В гей света на стан туитър . Реало = няма хит, нито продажби. Но виж, най-добрата ти приятелка си сложила профилна снимка на името си в зелен фон- the impact. 

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, swiftiebe каза:

Прав си наистина напомня на песен за Евровизия хаха . Но за клипа не мога да се съглася мн е як. Смисъл не е нещо ново а напомня на Алехандро и Борн ама то това искат от нея феновете и си личи виж колко гледания има. 

Песен от дясната половина на класирането в Евровизия, ма с вещици от Тему и толкова и е много. 

Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

Песен от дясната половина на класирането в Евровизия, ма с вещици от Тему и толкова и е много. 

Тя толкова си може . Напомня леко на Дорем-дем- дем на Софи Маринова като се замислиш

Сподели в други сайтове

Току що, swiftiebe каза:

Тя толкова си може . Напомня леко на Дорем-дем- дем на Софи Маринова като се замислиш

Софка е топ. Гарга не е лоша песента, даже приятна, но дори старата и врагиня Катя направи по-добро евродископоп миналата година. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, swiftiebe каза:

Къде ? В гей света на стан туитър . Реало = няма хит, нито продажби. Но виж, най-добрата ти приятелка си сложила профилна снимка на името си в зелен фон- the impact. 

то не щото албумът на Бионсе е много, много продаван. Даже Брат май има повече продажби в глобален мащаб. Да не говорим, че някаква си Грейси Адамс с албум от есента е продала с над милион копия повече от Каубой картър.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Willy каза:

Албум, ама в истинския смисъл на думата, през 2024 беше BRAT!!!

Аман от еднодневки ! Стига вече. Какво стана с тая което пееше за Water ли незнам си кво. Къде и сега? 10 та глуха?

Оливия Родриго също. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

то не щото албумът на Бионсе е много, много продаван. Даже Брат май има повече продажби в глобален мащаб. Да не говорим, че някаква си Грейси Адамс с албум от есента е продала с над милион копия повече от Каубой картър.

Точно така си е, аз не защитавам Бионсе. Обективно победител трябваше да бъде Били.

Сподели в други сайтове

XX на Галош беше snubbed за албум на годината, но "Улицата" ще спечели тази награда идната година, а това ще е SOTY & ROTY

Сподели в други сайтове

След като години пренебрегване спрямо Малой Цитрус резултираха в 3 нгаради Грами за 2 години, силно се надявам А нал догодина да обере всичко що е възможно 😘

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, swiftiebe каза:

Аз дори без да съм й фен също исках завръщане към ранната чудовищна Гага, но тя преди всичко беше експериментатор. Новият клип не е аболютно нищо експериментално, баш същото хореографско премятане с някаква woke идея, като от преди 15 години, и то в тон с твърде познатото музикално звучене, с каквото и Ейва Макс я заместваше има-няма една петилетка докато Гага се правеше на рок и джаз дива. Не знам, Disease за мен беше по-силен. А Гага, ако ще се връща към стария си имидж, може мнооого повече и от двата проекта.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...