Andrew Cunanan. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 2 минути, FikLena каза: @Andrew Cunanan. Стягам си мускулите докато е вътре. Плюй ми в устата, погледни ме в очите - тази путка е влажна - ела да се гмурнеш. искам да паркираш големия си камион в малкия ми гараж. Накарай ме да пусна каймак, накарай ме да викам. Любимото ми! Къпкейк 100% е била вдъхновение за Карди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 30 минути, FikLena каза: майкоо милааа вижте текста на WAP ?!?!😲 Курви в тоя дом Има няколко курви в тоя дом Да, да, да, да, Да, чукаш една много влажна путка Донеси кофа и парцал за тази толкова влажна путка Сложи тази путка на лицето си и си плъзни носа като кредитна карта. 😲 Cardi B - Текст на „WAP“ + превод на български LYRICSTRANSLATE.COM Превод на „WAP“ на Cardi B (Belcalis Marlenis Almánzar) от английски на българ Радвам се че интернет експлорър най-накрая ти е заредил тоя превод. Но тия двете няма как да ги видя, екрана ми не е достатъно голям да ги събере и двете. преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: А с толкова плат щяхме да облечем толкова деца пак в Африка ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: Любимото ми! Къпкейк 100% е била вдъхновение за Карди. Аз явно съм твърде олдскуул 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 За феновете на естетическите, пропорционални и добре поддържани тела: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Началото на септември този трак от дебютния албум беше под 50к, сега е тренд в тик ток. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 2 часа , Lelqtian каза: Радвам се че интернет експлорър най-накрая ти е заредил тоя превод. Но тия двете няма как да ги видя, екрана ми не е достатъно голям да ги събере и двете. А с толкова плат щяхме да облечем толкова деца пак в Африка ... Не знам за челядта у африката, ама виждам матриал за поне едно 10-15 шатри и още толкова палатки и тенти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 минута, Willy каза: Началото на септември този трак от дебютния албум беше под 50к, сега е тренд в тик ток. Рейхана няма такъв хит: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза: Не знам за челядта у африката, ама виждам матриал за поне едно 10-15 шатри и още толкова палатки и тенти. И за един диван за Гюрга 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 TейБъл презаписва цели албуми за да има права върху песните си, Рири си откупи правата над каталога си и притежава всички мастъри...meanwhile Ката: @SG broke bi1ch??!😭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Джъстин за 200 милиона, Кейти за малко повече, а на Тейлър се продаде за над 400 милиона преди години. Като тя няма такива масови хитове като тях и се слуша главно в USA. Но може би и двамата вече не правят особени печалби от старата си музика щом са се съгласили на такива суми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 45 минути, Emanuela.Carey каза: Джъстин за 200 милиона, Кейти за малко повече, а на Тейлър се продаде за над 400 милиона преди години. Като тя няма такива масови хитове като тях и се слуша главно в USA. Но може би и двамата вече не правят особени печалби от старата си музика щом са се съгласили на такива суми. То Скутър е толкова навътре в индустрия, че сигурно е направил страшни сделки само и само да покаже позиция пред ТС. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Надувате ли хита? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Кейти Пери си е продала муз. каталог за $225 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Решението на Кейти е много добро и в никакъв случай не се базира на недостиг на средства заради последните няколко флоп години. Каквото и да си говорим, на нея само Smile ерата може би й е докарала паричен минус, от всички други и турнетата към тях е повече на печалба. Отделно и от American Idol получаваше ако си спомням правилно по 20-30 милиона на сезон. А сега едни 225М наготово, без да прави нищо. Бъдещето на нея и семейството й е подсигурено, което не я спира по никакъв начин да инвестира и в потенциално успешна бъдеща музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Не, просто Тейлър продава повече и повече. Нейните стари хитове стават по - големи с времето. При Тейлър самата тя е хит. Погледнете какво става с турнето й в Европа, ние с @-A. не можахме да си намерим билети за Мадрид. А бяхме от първите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 16 часа , xroflx9 каза: Надувате ли хита? За жалост за момента е флоп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Не, просто Тейлър продава повече и повече. Нейните стари хитове стават по - големи с времето. При Тейлър самата тя е хит. Погледнете какво става с турнето й в Европа, ние с @-A. не можахме да си намерим билети за Мадрид. А бяхме от първите. Мила, мислех, че имаш повече вкус от това да ходиш на концерт на Тейхое. :Д Иначе си права, че с времето вещицата става по-голяма и успява да наложи много от нейните кошмарни песньовки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Мила, мислех, че имаш повече вкус от това да ходиш на концерт на Тейхое. :Д Иначе си права, че с времето вещицата става по-голяма и успява да наложи много от нейните кошмарни песньовки. Много е готина. А и като клипове винаги е топ, като музика е нива над останалите. Не прибягва до цинизми, единствената бтв, която не пее за кучки, курви, путки. Има метафори и символика и прави бати хитовете. Само да погледнем, че Cruel summer години след излизането си е топ 5 хит и единствената рпичина да не стане номер 1 е ясна: Туца не му снима клип. Ако тя беше ударила едно рамо на песента щеше да е топ. Отделно има Bad blood, която сега с Ники ще стане отново гигахит, не че не е. Style отново, ако наистина включи Хари и не знам още си кво. Всичко й се върти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 На мен чисто музикално новата ера на Дожа изобщо не ми харесва, иначе визуално е интересна. Просто Hot Pink и Planet Her ми бяха 10/10 албуми и нищо от новите песни не ги надгражда. Теорията че бълва за да си запълни договорните условия и да напусне лейбъла може и да са верни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Това било счупило рекрода за най-бързо стигнати 300М в Spotify за саундтрак. Биляна Айлишова мачка със знаков момент в поп културата. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Една от най-популярните Kpop групи в момента - NewJeans снимат нещо в България. Искаме колаборация с Алфа Мюзик! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Една от най-популярните Kpop групи в момента - NewJeans снимат нещо в България. Искаме колаборация с Алфа Мюзик! Ама @meleto как ни надраска милион реакции, но не и тази най-известната 💀 с която исках да реагирам на този пост. Личи че е олд мен ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 6 часа , SG каза: Това било счупило рекрода за най-бързо стигнати 300М в Spotify за саундтрак. Биляна Айлишова мачка със знаков момент в поп културата. Преди две-три седмици беше доста напред в Споти с по 4-5М на ден, сега нещо угасна заедно с песента на Ники и Айс. На Дуа още държи и е топ 10 на хот 100. Има и повече стриймове, но явно е реализирана малко по-рано и затова Били държи рекорда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 12 часа , SG каза: Това било счупило рекрода за най-бързо стигнати 300М в Spotify за саундтрак. Биляна Айлишова мачка със знаков момент в поп културата. Аз като ви казах преди месеци, че тази песньовка е по-голям хит от онуй на транса Липа. Не ми вярвахте! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари