FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 От 19.12.2023 г. от 12:01, Fast каза: Марая все пак има #1 и тази година. Спете спокойно. Глупости! Незнам даже коя е! Товa ca хитовете на 2023! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 https://x.com/talkofthecharts/status/1738321196956192912?s=20 GB B5 Jra IAAd OAe — Postimages POSTIMG.CC Втора седмица под номер 1 в Хот 100 за Кралицата на Коледа тази година. Дами и господа, нейно величество, мис Марая Кери!!! Разбира се, отново ще се чупят поредните рекорди. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 ^много благодаря за списъка с песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 @-A. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Миналата Коледа Майкъл Джексън ме изненада с тая песен: Е това е коледна песен. Текстът е малко глупав, но така пее М. Дж като дете, че направо настръхнах в колата на високите тонове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 😘 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Марая се превръща в единственият Американски изпълнител с три песни престояли минимум 14 седмици на върха на Билборд - One Sweet Day (1995-1996, 16 weeks), We belong together(2005, 14 weeks), All i want for xmas is ur big black cock(2019-2023, 14 weeks). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Това истинско ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 ?? queen $hit 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 7 часа , Willy каза: ?? queen $hit Самата Риана в момента е на 9то място по стрийминг в spotify, което е впечатляващо в предвид, че няма актуална музика от години. На моменти през миналата година беше дори на по горни места. От кариерна гледна точка, изобщо няма нужда от нови песни, при такива цифри, може да се бави колкото си иска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 1 час , fearless` каза: Самата Риана в момента е на 9то място по стрийминг в spotify, което е впечатляващо в предвид, че няма актуална музика от години. На моменти през миналата година беше дори на по горни места. От кариерна гледна точка, изобщо няма нужда от нови песни, при такива цифри, може да се бави колкото си иска. И втора сред жените, само под мис massive releases. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Кефи ме албума на Tate McRae, малко е Dangerous woman coded. Липсва ми този поп! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 17 часа , Willy каза: И втора сред жените, само под мис massive releases. Тайлър Суифт ли имаш в предвид? Освен нея, мисля че и Ариана Гранде е пред Риана не знам кой още. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 47 минути, fearless` каза: Тайлър Суифт ли имаш в предвид? Освен нея, мисля че и Ариана Гранде е пред Риана не знам кой още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 18 часа , Willy каза: И втора сред жените, само под мис massive releases. *massive useless spam kween. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Омг кога отслабна толкова много бе?! TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 2.01.2024 г. от 19:47, Willy каза: Това е само за Нова година, иначе за Декември Ариана е пред Риана (#3 overall). Кристина изглежда страхотно - освен килограмите, в лице също е супер свежарка. Сега ѝ е времето да се завърне. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Току що, Blueberry каза: Това е само за Нова година, иначе за Декември Ариана е пред Риана (#3 overall). Кристина изглежда страхотно - освен килограмите, в лице също е супер свежарка. Сега ѝ е времето да се завърне. Декември имаше Santa tell me, за годината е под Риана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 4 минути, Willy каза: Декември имаше Santa tell me, за годината е под Риана. Даа, заради Санта тел ми е, но много хубаво си подлага за новата ера, която почва още този месец. А къде видя статистиките за цялата година? Аз намерих само един сайт, ама той слага The Weeknd пред Парцалана Суифт, което е невъзможно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 1 час , Blueberry каза: Даа, заради Санта тел ми е, но много хубаво си подлага за новата ера, която почва още този месец. А къде видя статистиките за цялата година? Аз намерих само един сайт, ама той слага The Weeknd пред Парцалана Суифт, което е невъзможно. Ти си гледала за месечни слушатели, а това е колко различни акаунти са те слушали в последните 30 дни и са направили цялостните гледания. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 @Blueberry 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Да, объpквам се в хилядите статистики Вяpно, че месечните слушатели са едно, бpой слушания дpуго, т.е. The Weeknd го слушат повече хоpа, а Туца - по-откачени... така де, отдадени. Пpеди в Туитъp ми излизаха статистики от соpта на "Селена Гомез е най-слушаната жена от латиноамеpикански пpоизход, участвала в повече от два филма на Дисни" и гоpe-долу тогава се отказах да следя. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Как ще коментирате циганката Ариана Гранде е на 10-та глуха ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 3 минути, FikLena каза: Как ще коментирате циганката Ариана Гранде е на 10-та глуха ! Не ме ядосвай! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.