Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 2 часа , i810 каза: Черпя с новата великолепна колаборация на Ариана Гранде и Марая Кери. Вариантът с Ариана не ме грабна особено, но с Марая е друго нещо. Има нещо, което ме привлича да я слушам на repeat. Адски много ми наподобява на песен на Мадона... Кефи!!! Има интерполация на: ЖЕСТОКА версия на Ари и Мими, молим се за номер 1 в Америка, както и новият албум на Джейл О да е извън топ 5 😘 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 3 часа , Wild_Style каза: Песента е брутална, видеото обаче въпреки много статисти е едно голямо нищо и пълна скука. Малко напомня на ТВ версиите на ТВ Планета отпреди години. Да стане по-голям хит от Худини (която също заслужаваше повече). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Има интерполация на: ЖЕСТОКА версия на Ари и Мими, молим се за номер 1 в Америка, както и новият албум на Джейл О да е извън топ 5 😘 Това за Джей Ло искрено ме засмя. 🤣 Не знам дали ще имаме шанс за номер 1, но за популярна песен, може би... Стискаме палци, пък каквото стане. Иначе, наистина прилича на Мадона и Vogue. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Това роботик версия ли е или? Нито гласовете им пасват, нито нищо. Прехвалената баба с незаслужени и забравени номер едно хитове за нищо не става. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Think Later(албум) вече е по-стриймван от Pig Pork 2 на Никита. Сега почнаха да налагат Exes по радиата, след това идва ред на Run for the hills която също набира голяма скорост и накрая надявам се да на зарежат този готов топ хит! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 20 минути, Willy каза: Think Later(албум) вече е по-стриймван от Pig Pork 2 на Никита. Сега почнаха да налагат Exes по радиата, след това идва ред на Run for the hills която също набира голяма скорост и накрая надявам се да на зарежат този готов топ хит! Коя коя? Тати Макри? Коя пък е тая анонимка? Амaн от еднодневки ( Camilla Cabello,Olivia Rodrigo и др) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Току що, FikLena каза: Коя коя? Тати Макри? Коя пък е тая анонимка? Амaн от еднодневки Новата лидерка! С повече месечни слушатели от Бионсе! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Новата ми любимка!. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Току що, Willy каза: Новата лидерка! С повече месечни слушатели от Бионсе! Така говорихте и за Оливия Родриго. подариха я куп Грамита. Къде е сега? И Camila Cabello остана само с Havana. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 1 минута, FikLena каза: Така говорихте и за Оливия Родриго. подариха я куп Грамита. Къде е сега? И Camila Cabello остана само с Havana. И двете никога не са ми били интересни. От новите станвам само Doja(4-та поредна година реди огромни хитове) и Тейт, която вкарва толкова много 00s елементи в целия си имидж, че няма как! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Забравих и Дуа, ама тя не е точно нова. От 2015 си я следвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 1 час , Willy каза: Think Later(албум) вече е по-стриймван от Pig Pork 2 на Никита. Сега почнаха да налагат Exes по радиата, след това идва ред на Run for the hills която също набира голяма скорост и накрая надявам се да на зарежат този готов топ хит! Не мисля, че ще има повече сингли от албума, вече се вадят по 2 максимум. Иначе има доста материал. Май е работила с Макс Мартин по нов проект, видях някакво интервю? Сигурно ще пусне нов албум лятото, в началото трябва да се спами като за световно, за да се наложиш. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 1 час , FikLena каза: И Camila Cabello остана само с Havana. Камила ако нямаше расисткия скандал и връзката с Шон Мендес в момента щеше да е глобална лидерка. Хавана и Сеньорита бяха с такъв успех, какъвто и до днес много не са видели. И това го казвам като човек който не понася Камила. Но сама се прецака. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 4 часа , FikLena каза: Така говорихте и за Оливия Родриго. подариха я куп Грамита. Къде е сега? И Camila Cabello остана само с Havana. това има 800 милиона слушания в спотифай и беше международен хит. това също й беше голям хит в международен план. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Камил Кабейо има и доста на брой средни хитове ( с около 500 милиона в Спотифай) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Какъв е бил расисткия скандал, пропуснала съм го? Иначе тя хитове си има, ама май не могат да я наложат като main pop girlie. При Тейт се получава по-естествено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 18 часа , Sunlight каза: Какви текстове в песните в новия албум на Дженифър Лопез. Усеща се колко много обича Бен Афлек. Този албум е трагедия. Тази жена никога не е имала цялостно добър албум. Като теми се повтаря от няколко десетилетия между блока и тривиалните текстове за любовта. Звезда я направиха дуетите с рапъри и кражбите на Puffy за On the 6. Новият албум е трагичен. Нищо с нормална мелодия, нищо, което да е различно от флоп. Дори пилотният сингъл се опитва да повтори със семпли Jenny from the block. Голямата звезда да си го беше спестила това напрежение 🤮 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 7 минути, Klaus каза: Този албум е трагедия. Тази жена никога не е имала цялостно добър албум. Като теми се повтаря от няколко десетилетия между блока и тривиалните текстове за любовта. Звезда я направиха дуетите с рапъри и кражбите на Puffy за On the 6. Новият албум е трагичен. Нищо с нормална мелодия, нищо, което да е различно от флоп. Дори пилотният сингъл се опитва да повтори със семпли Jenny from the block. Голямата звезда да си го беше спестила това напрежение 🤮 Преди малко го изслушах, но What Is ... Love ми остава любимият албум. На първо слушане не ми се откроиха песните, може би само Rebound. Според мен това трябва да е следващия клипиран сингъл. За другите още не мога да кажа мнение. Трябва ми повече слушания например на 2-ра и 3-та песен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 21 минути, Blueberry каза: Какъв е бил расисткия скандал, пропуснала съм го? Старият ѝ Tumblr преди да стане популярна беше пълен с n word изрази, расистки карикатури и тн Освен това има доказателства че е наричала Нормани с n word и е харесвала снимки където нейни фенове са фотошопирали Нормани обесена на дърво от Kuklux Klan. Това са само няколко скрийншота, целият ѝ Tumblr беше пълен с такива преди да го изтрие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 3 минути, DevilWish каза: Преди малко го изслушах, но What Is ... Love ми остава любимият албум. На първо слушане не ми се откроиха песните, може би само Rebound. Според мен това трябва да е следващия клипиран сингъл. За другите още не мога да кажа мнение. Трябва ми повече слушания например на 2-ра и 3-та песен. Жената има много сполучливи сингли, които няма как да отрека, но цялостно никога не е имала добър албум. Може би on the 6 с някои уговорки 😀 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Това беше много успешна германска ирония с Jenny from the block, което създаде Sido като голямо име тогава: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 16 минути, Klaus каза: Жената има много сполучливи сингли, които няма как да отрека, но цялостно никога не е имала добър албум. Може би on the 6 с някои уговорки 😀 Аз я обожавам като актриса и певица ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Точно продължение на албума, който от топ име я превърна в посредственица, ли трябваше да направи?! Жей Ло, Жей ло... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тейлър обяви още една версия на новия албум с нова бонус песен,умницата ми тя. ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Taylor Swift Е ФЕНОМЕН!!!! НАЙ УСПЕШНОТО ТУРНЕ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА .ЦЯЛ ЕДИН КОНТИНЕНТ ГОВОРИ САМО СА ТЕЙЛЪР ,дори Michael Jackson не е пял пред толкова много публика 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.