Fast Публикувано Април 16 Author Report Share Публикувано Април 16 преди 8 часа , fearless` каза: Не мога да разбера защо по дефоут се смята, че демократите са добри, а републкликанците лоши?! И защо една от най-успешните певици на миналото десетилетие трябва да залезе, защото смята политиката на демократичната партия за грешна? Не е ли това цензора? И означава ли че ако не си демократка отиваш в коша? Нямах предвид това, а че подкрепата й е доста радикална (пусни си клипа от цитата), и може би заради това са я дръпнали от спотлайта. Към момента Демократите са по-приемливи, защото републиканците са фашинизирани. Не виждаш ли в какво са се превърнали от ерата на т.нар. чаена партия до сега? Установили са култ към личността около превратаджия, а ако спечели имат план за 2025 година, в който целят да смачкат Американски устои и преправят 200 годишно законодателство, за да му осигурят малко допълнителна власт, и отнемат секуларни права от населението. Бащите основатели се обръщат в гроба. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 17 часа , Fast каза: Нямах предвид това, а че подкрепата й е доста радикална (пусни си клипа от цитата), и може би заради това са я дръпнали от спотлайта. Към момента Демократите са по-приемливи, защото републиканците са фашинизирани. Не виждаш ли в какво са се превърнали от ерата на т.нар. чаена партия до сега? Установили са култ към личността около превратаджия, а ако спечели имат план за 2025 година, в който целят да смачкат Американски устои и преправят 200 годишно законодателство, за да му осигурят малко допълнителна власт, и отнемат секуларни права от населението. Бащите основатели се обръщат в гроба. Демократите защитават фалшиви идеали, докато правят каквото си искат и винаги имат демократично извинение за всичко. Имат медиина подкрепа от всякакви известни личности, тв предавания, сериали и т.н. Само си спомни колко беше нападан Тръмп (който не одобрявам) от къде ли не за да бъде изкаран най-лошия президент на САЩ. И темата е много дълга за да я разискваме тук. Конкретния случай (ако е верен) с Кейти е поредното доказателство че ако не си част от пропагандната машина на демократите отпадаш, а това не е много демократично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 16 Author Report Share Публикувано Април 16 преди 1 час, fearless` каза: Демократите защитават фалшиви идеали, докато правят каквото си искат и винаги имат демократично извинение за всичко. Имат медиина подкрепа от всякакви известни личности, тв предавания, сериали и т.н. Само си спомни колко беше нападан Тръмп (който не одобрявам) от къде ли не за да бъде изкаран най-лошия президент на САЩ. И темата е много дълга за да я разискваме тук. Конкретния случай (ако е верен) с Кейти е поредното доказателство че ако не си част от пропагандната машина на демократите отпадаш, а това не е много демократично. Преди години не е било толкова скандално да кажеш че си Републиканец в шоубизнес средите, но както казах, в момента нищо не сочи че са нормална партия. Там не са толкова политическо-идеолгочески неграмотни, и доста партизански настроени за разлика от тук и забелязват червените флагове. Ти не гледай толкова колко, а ЗАЩО го нападат. Липсва му елементарна етика, а действията му са безпрецедентни за щатски президент. Бях чел че има личностни разстройства. Другата голяма причина е колко тясно свързан е с евангелистки и крайно либертариански организации, разбирай религозни фанатаци и антисоциални финансисти. Научили са електората си да заглушават и отсяват по-умерените Републукаци, като ги наричат Демократи. Малко тъпо ми е за Ники Хейли, Крис Кристи и компания. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 От 15.04.2024 г. от 16:17, Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 @i810 Ама...Вярно ли е това?! 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Мм не...никакво завръщaне няма да има тази жена... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 We belong together на Мара, дето блокираше 3 седмици дебютната песен на Рири от първото място в момента има 591М стриймове, срещу 717М за Pon de replay. Rih always has the last laugh ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 час , Willy каза: Мм не...никакво завръщaне няма да има тази жена... Само не знам повечето от тези изредени работи от къде ги измислиха монстърчетата. Кейти сама си каза, че новата ера ще е весела и позитивна. Звучи доста като предните й, изкл. Witness, но си мисля, че ще е нещо по-различно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Какво пък е щяла да играе Кейти в Уикед, Елфаба ли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Албума на Тейбъл е лийкнал . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 20 часа , Willy каза: We belong together на Мара, дето блокираше 3 седмици дебютната песен на Рири от първото място в момента има 591М стриймове, срещу 717М за Pon de replay. Rih always has the last laugh ❤️ Марето поне пее нейната на живо, а Пон може да се чуе само в магазините на Сефора. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 💀💀💀💀💀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 5 часа , Willy каза: Албума на Тейбъл е лийкнал . @Fast? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 18 Author Report Share Публикувано Април 18 преди 4 часа , Willy каза: @Fast? Да, 128kbps. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 От 17.04.2024 г. от 16:49, Blueberry каза: Какво пък е щяла да играе Кейти в Уикед, Елфаба ли? Плашилото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много слаб албум от Тейлър, надявам се да се оттегли за няколко години поне,че втръсна от натрапване с тъпи песни… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 преди 1 минута, BaGaBoNtIn каза: Много слаб албум от Тейлър, надявам се да се оттегли за няколко години поне,че втръсна от натрапване с тъпи песни… Както съм казвал, време е да разкарва Антонов. Т'ва не е тя вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 И какво, Rolling Stones са й дали 10/10 и инстант класик статут, буквално за час. Това вече не е реално... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 в последният месец я спуквам от слушане 😘 може да е флоп по света, но у дома е тотален хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Training Season е най-добрата песен на Дуа от новата ера, всъщност единствената, която е реално добра. Не мога да изслушам Тейлър, много uninspired е тоя албум. Midnights ми хареса, но за този нямах никакви очаквания и пак съм разочарована. Наистина трябва да започне (отново) да работи с други автори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 НЕ! Дали мина и месец от cowboy flopter и вече е под Рири на дневни стриймове???😭😭😭 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 видеото е много яко, толкова успокояващо е да видиш Тейлър с вързани ръце, в невъзможност да пише тъпи и еднообразни песни ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Ники Минаж с хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 преди 14 часа , Blueberry каза: Training Season е най-добрата песен на Дуа от новата ера, всъщност единствената, която е реално добра. Не мога да изслушам Тейлър, много uninspired е тоя албум. Midnights ми хареса, но за този нямах никакви очаквания и пак съм разочарована. Наистина трябва да започне (отново) да работи с други автори. На мен Illusion ми харесва повече. Направо ме ме завладяла. Не си спомням да съм въртял Dua Lipa толкова от New Rules насам сигурно. Levitating идва най-близко. Цялостно доста качествена продукция изкара последните месеци. Дано остатъка на албума също да е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.