Jump to content

Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали

Препоръчани коментари

FAKTI.BG

Американската певица Ники Минаж е била арестувана от полицията на летище Schiphol в Амстердам в събота, потвърди източник от холандската национална полиция пред ABC News, предаде NOVA.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

топ 10 хит в 18 страни вкл. Америка и Англия. 💅 при все, че беше пуснат точно преди локдауна и изтече месец преди официалното пускане. 

Завръщане ефект. Задържане 0

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Balkandji1 каза:
FAKTI.BG

Американската певица Ники Минаж е била арестувана от полицията на летище Schiphol в Амстердам в събота, потвърди източник от холандската национална полиция пред ABC News, предаде NOVA.

Мъж - изнасилвач и престъпник, брат педофил, тя - проблематична до костите на мозъка си. С две думи - семейство за пример ❤️ 

Сподели в други сайтове

Хванали са Николетка с трева в амстердам, където мисля, че пушенето е озаконено. Не виждам проблем! Дано пусне нов хит, че пак е зациклила.

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза:

Хванали са Николетка с трева в амстердам, където мисля, че пушенето е озаконено. Не виждам проблем! Дано пусне нов хит, че пак е зациклила.

Хваната е на летището в опит да изнесе тревата за Англия, за където се е отправяла за концерт. Контрабанда - в Англия законите не са същите като в Холандия.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

Хваната е на летището в опит да изнесе тревата за Англия, за където се е отправяла за концерт. Контрабанда - в Англия законите не са същите като в Холандия.

Каква скръндза!!! Не ни е поканила да се напушим заедно с нея :( 

Сподели в други сайтове

Цитат

In front of 52,000 people, Lady Gaga delivers a career-defining performance at Dodger Stadium in Los Angeles during her 2022 Chromatica Ball Tour.

Май Софийския концерт имаше г/д толкова хора, или бяха повече? Забравил съм.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Blueberry каза:

Щото феновете на Гага, също като тези на Селена Гомез, броят само каквото им е удобно.

За Селена наистина ми е забавно като някъде срещна коментари за SG2 или 3 може би беше хаха, то почти като никнейма ми. :D Но при Гага наистина не знам кое би могло да се изключи - ако не брояха тези с Тони Бенет трябваше да е LG6, но ако тях ги зачитат не виждам причина и Joanne да не е в списъка при все, че е много повече поп.

Аз пък освен да си чакам KP4, тази жена бива ли да не е издавала албум от 2013? :D

Сподели в други сайтове

Ама тази Тейлър е някакво чудо, аз защо не мога да я усетя..? Има цели седем албума, които са продали над един милион копия за една седмица, тя държи рекорда в тази графа. Последният й албум е продал над 2.6 млн за първата седмица.

Я, ми пуснете моля някакъв голям нейн сингичър световен хит, може и два да видим с какво толкова е впечатлила света.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Balkandji1 каза:

Ама тази Тейлър е някакво чудо, аз защо не мога да я усетя..? Има цели седем албума, които са продали над един милион копия за една седмица, тя държи рекорда в тази графа. Последният й албум е продал над 2.6 млн за първата седмица.

Я, ми пуснете моля някакъв голям нейн сингичър световен хит, може и два да видим с какво толкова е впечатлила света.

Сподели в други сайтове

От 26.05.2024 г. от 20:35, Fast каза:

Май Софийския концерт имаше г/д толкова хора, или бяха повече? Забравил съм.

Към 8 700 бяха, най-слабо продаваният концерт от цялото турне, затова повече кракът й няма да стъпи в Бг.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Balkandji1 каза:

тя няма такъв :roll1:просто пуска по 50 версии от албум и феновете й си купуват всяка, стриймвайки ден и нощ бозите й в спотифай. Музиката й само създава въглероден отпечатък и убива планетата. 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Към 8 700 бяха, най-слабо продаваният концерт от цялото турне, затова повече кракът й няма да стъпи в Бг.

Колко струваха билетите и къде се проведе този концерт? Ти беше ли?

Сподели в други сайтове

преди 23 часа , SG каза:

За Селена наистина ми е забавно като някъде срещна коментари за SG2 или 3 може би беше хаха, то почти като никнейма ми. :D Но при Гага наистина не знам кое би могло да се изключи - ако не брояха тези с Тони Бенет трябваше да е LG6, но ако тях ги зачитат не виждам причина и Joanne да не е в списъка при все, че е много повече поп.

Аз пък освен да си чакам KP4, тази жена бива ли да не е издавала албум от 2013? :D

LG1 - The Fame
LG2 - The Fame monster
LG3 - Born this way
LG4 - Artpop
LG5 - Joanne
LG6 - Chromatica

A star is born е саундтрак албум, а албумите с Бенет не се броят към самостоятелните й.

Току що, Balkandji1 каза:

Колко струваха билетите и къде се проведе този концерт? Ти беше ли?

Трябваше да е на стадион Васил Левски, но го преместиха в Арената. Не бях, за съжаление. Надявам се някой ден да я видя на живо ❤️ 

Сподели в други сайтове

Shake It Off й е най-големия смаш, после Blank Space. А Look What You Made Me Do й е най-епичния момент в кариерата.

За останалото съм кажи-речи съгласен, Тейлър действително е грабнала страшно вниманието на лесните за манипулация американци ама по тоя начин с нейните номера лека-полека се разбива и без това поразбития бизнес. И то само за да може след някой година евентуално да я бутнат за президент.

Сподели в други сайтове

От 26.05.2024 г. от 21:31, Blueberry каза:

Щото феновете на Гага, също като тези на Селена Гомез, броят само каквото им е удобно.

Еми, на феновете на Гага и Селена, не им е нужно любимката им да разтури къща, за да бележи първият си сингъл, нито да го направи на гърба на мъртвия си бивш. 🤭

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

LG1 - The Fame
LG2 - The Fame monster
LG3 - Born this way
LG4 - Artpop
LG5 - Joanne
LG6 - Chromatica

A star is born е саундтрак албум, а албумите с Бенет не се броят към самостоятелните й.

Трябваше да е на стадион Васил Левски, но го преместиха в Арената. Не бях, за съжаление. Надявам се някой ден да я видя на живо ❤️ 

Е и дуетните албуми трябва да се броят, пак са си нейни и не са обвързани към филм. А Monster ако се води отделен албум е все едно на Кейти да й се зачита The Complete Confection за такъв или сега на Тейлър Антологията да й се води два.

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Е и дуетните албуми трябва да се броят, пак са си нейни и не са обвързани към филм. А Monster ако се води отделен албум е все едно на Кейти да й се зачита The Complete Confection за такъв или сега на Тейлър Антологията да й се води два.

Тук не става въпрос кой фен като теб какво брои, а какво официално лейбълът брой като самостоятелен албум. Албумите с Тони не се броят, защото са колаборативни и продуцирани от неговия лейбъл и Интерскоуп.

Първият договор на Гага беше за ШЕСТ самостоятелни албума с Интерскоуп и изтече с излизането на Джоан. Известното чудовище се брои за самостоятелен албум, защото ima 8 песни и 34 минути продължителност, по твоята логика Трилър на Майкъл и Трю Блу на Мадоня не трябва да се броят като самостоятелни албуми, само защото са с по-малко от 10 песни.

Доколкото съм запознат Интерскоуп са заявили на Гага, че ще го броят като самостоятелен албум, ако продаде над 500 000, а в момента само в Америка е на 6 милиона SPS (последно актуализиран 2020, сега са 7 милиона).

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тук не става въпрос кой фен като теб какво брои, а какво официално лейбълът брой като самостоятелен албум. Албумите с Тони не се броят, защото са колаборативни и продуцирани от неговия лейбъл и Интерскоуп.

Първият договор на Гага беше за ШЕСТ самостоятелни албума с Интерскоуп и изтече с излизането на Джоан. Известното чудовище се брои за самостоятелен албум, защото ima 8 песни и 34 минути продължителност, по твоята логика Трилър на Майкъл и Трю Блу на Мадоня не трябва да се броят като самостоятелни албуми, само защото са с по-малко от 10 песни.

Доколкото съм запознат Интерскоуп са заявили на Гага, че ще го броят като самостоятелен албум, ако продаде над 500 000, а в момента само в Америка е на 6 милиона SPS (последно актуализиран 2020, сега са 7 милиона).

На мен точно това, че и самите Гага и лейбълът не броят дуетните ми е странно. Тези наименования на албумите обикновено идват от стан културата, а не от самите компании.

При Monster въпроса не е, че е с малко песни, а че е по-късно излязла добавка към The Fame. Както казах, при Кейти беше същото като преиздаде TD с нова обложка, 3 нови песни и няколко миксове и ремикси.

Доколкото виждам на Гага и в Уикипедия, където при западните артисти обикновено се следят изкъсо нещата, The Fame и Monster си се водят един албум, а цифрата на общата й бройка албуми си е баш написана 7. Това някой албум да се води самостоятелен само ако продаде еди-колко си звучи безумно. Тези неща произлизат от типа на албумите, а не от успеха.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...