Balkandji1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза: флоп по времето на излизане, но вечен хит! Флоп само в Америка и в Азия. Топ 3 в Европа, култов хит по отношение на ротация в популярните тогава MTV и VH-1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 36 минути, Andrew Cunanan. каза: Публиката как вика на появата на Марая, знаят коя е по-голямата звезда. Гледал ли си изпълнението им на наградите Оскар? Хюстън отвява наща по качество на изпълнение, беше траурен ден във фен средите на Кери. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 6 минути, Balkandji1 каза: Гледал ли си изпълнението им на наградите Оскар? Хюстън отвява наща по качество на изпълнение, беше траурен ден във фен средите на Кери. Една все още е сред нас, изкачва се регулярно по върховете на Билборд и става все по-красива, от друга страна другата.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Молим се Лана някой ден да обърне внимание на този шедьовър и да го качи по всички платформи: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Айконик Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 SWIFTIE 🤍 (@taylor.verse.tunes) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 123K likes, 3,453 comments - taylor.verse.tunes on May 8, 2024: "name a better fanbase…i’m waiting 🎥: triciafowlin on tiktok #swifties #erastour #taylornation... @Andrew Cunanan. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 час , FikLena каза: SWIFTIE 🤍 (@taylor.verse.tunes) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 123K likes, 3,453 comments - taylor.verse.tunes on May 8, 2024: "name a better fanbase…i’m waiting 🎥: triciafowlin on tiktok #swifties #erastour #taylornation... @Andrew Cunanan. празно е. На концерта в Челопеч на Татяна имаше повече народ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 №1 8 седмици през 1993. Течеше от чешмата! Излъчваха я редовно за фон по тогавашното предаване по Канал 1 "ТВ справочник" и децата зяпахме коя е тая какичка-злато. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 От 3.06.2024 г. от 22:53, Andrew Cunanan. каза: празно е. На концерта в Челопеч на Татяна имаше повече народ. Maisie Lynn (@maisielynnie) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 114K likes, 2,495 comments - maisielynnie on May 24, 2024: "What is this move Reposting cuz people were thinking I put the writing on the first clip (I didn’t)... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Бременна ли е Лейди Гага? - Любопитно - Развлечение - Новините на NOVA NOVA.BG Слуховете тръгнаха след репетиционната вечеря за сватбата на сестра ѝ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 9 минути, Balkandji1 каза: Бременна ли е Лейди Гага? - Любопитно - Развлечение - Новините на NOVA NOVA.BG Слуховете тръгнаха след репетиционната вечеря за сватбата на сестра ѝ Аз също съм бременна, но от @Balkandji1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 25 минути, Balkandji1 каза: Бременна ли е Лейди Гага? - Любопитно - Развлечение - Новините на NOVA NOVA.BG Слуховете тръгнаха след репетиционната вечеря за сватбата на сестра ѝ Просто е дебела Lady Gaga shuts down pregnancy speculation with video at the gym PAGESIX.COM The rumors began when the "Bad Romance" singer appeared to be covering her stomach at her sister's wedding over the weekend. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 тейлър суифт е злокачествения тумор на днешната музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Утре Рики ще закрива Ел Ей прайда , ще пее в 21:45 тяхно време. Палм Роял ще има втори сезон. Още не се знае дали Рики ще у1аства пак след като героят му беше убит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза: тейлър суифт е злокачествения тумор на днешната музика. Не тя, а Лана е "троянския кон" в попа, защото с появата си измени цялостното звучене на жанра, слуша се масово, и се редят на опашка за плочите й, въпреки липсата на чарт и радио успехи. Истинската "Анти-Бритни" Ще трябва да изминат още много години, докато тази музика пак стане като хората, без толкова moody глупости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Книгата на Бритни е страхотна, сега я прочетох и съм изумен през какви неща е преминала. Не че не знаех основното, но липсваха детайлите, а с тях ме закова. Интересно ми е, @Balkandji1, какво ти се дава относно нейното състояние... защото я намирам за безвъзвратно изгубена душа. Да не казвам други думи, защото не сме лекари да поставяме диагнози. Отвратително е как са я контролирали и съсипали. Към момента вече е свободна, НО просто не е същата. Жалко, много я харесвам, а и дали някога ще пропее пак... 2 песни, които казват достатъчно за плана, който са имали към нея. Егати съдбата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 38 минути, adorable каза: Книгата на Бритни е страхотна, сега я прочетох и съм изумен през какви неща е преминала. Не че не знаех основното, но липсваха детайлите, а с тях ме закова. Интересно ми е, @Balkandji1, какво ти се дава относно нейното състояние... защото я намирам за безвъзвратно изгубена душа. Да не казвам други думи, защото не сме лекари да поставяме диагнози. Отвратително е как са я контролирали и съсипали. Към момента вече е свободна, НО просто не е същата. Жалко, много я харесвам, а и дали някога ще пропее пак... 2 песни, които казват достатъчно за плана, който са имали към нея. Егати съдбата. Мен ме разплака на моменти книгата. Тя беше казала,че никога повече няма да пее. А и като гледам клипчетата в инстаграма й, определено не е добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 43 минути, Sunlight каза: Мен ме разплака на моменти книгата. Тя беше казала,че никога повече няма да пее. А и като гледам клипчетата в инстаграма й, определено не е добре. И мен ме разплакваше на места, направо все едно с нея го преживявах... Баща ѝ е за разстрел, цялото семейството всъщност. Тимбърлейк също. Просто през цялото време е била абсолютно сама. Както и в момента, с разликата, че уж се е освободила, но тази свобода излезе прекалено скъпа. Виждам, че не е добре - няма друга световна звезда, която да споделя такова съдържание. А е толкова млада още... Доколкото разбрах от книгата, е и доста вярваща - дано Бог ѝ помогне, след като няма кой друг. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Аз наистина не знам кое от всичко беше най-шокиращо в биографията. Дали абортът... и как го е понесла... или затварянето 3 пъти в лудници... и тъпкането с литий. То и да не си луд, накрая полудяваш. Гарантирано е станало разминаване между дух, душа и тяло. Разум и съзнание са тотално в противоречие. Как може да има такава жестокост в този свят и бизнес... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 3 часа , adorable каза: Книгата на Бритни е страхотна, сега я прочетох и съм изумен през какви неща е преминала. Не че не знаех основното, но липсваха детайлите, а с тях ме закова. Интересно ми е, @Balkandji1, какво ти се дава относно нейното състояние... защото я намирам за безвъзвратно изгубена душа. Да не казвам други думи, защото не сме лекари да поставяме диагнози. Отвратително е как са я контролирали и съсипали. Към момента вече е свободна, НО просто не е същата. Жалко, много я харесвам, а и дали някога ще пропее пак... 2 песни, които казват достатъчно за плана, който са имали към нея. Егати съдбата. Казват, че не е добре. Психически смачкана. По-скоро са на мнение, че няма бъдеще в кариерата. Личното ми усещане за Спиърс още, откакто излезна на сцена е, че не е особено високо интелигентна, да си го кажем с друга дума - направо глупава. Кариерата й е мислена като за сладникава икона на тийновете и в началото всичко беше под ръководство, по сценарии, песни, клипове. За мен такива режисирани изпълнители не показват индивидуалност, превръщат се в кукли на конци. Да, оказа се, че и кариерата на моята любимка е била режисирана от дърт властимащ козел, но беше направено така, че да омагьоса цял свят с гласовите й заложби и изпипани до последен детайл номер 1 сингли. Спиърс се появява в началото на пика на консуматорството в обществото и кариерата й е режисирана по модел. Никога не ми е била особено интересна, като изключим бума около първият й сингъл, който предизвика фурор. Те вкарват, когото си пожелаят в лудница, ако им е неудобен и се държи свободолюбиво. И Марая стигна дотам в 2001. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 1 час, Balkandji1 каза: Казват, че не е добре. Психически смачкана. По-скоро са на мнение, че няма бъдеще в кариерата. Личното ми усещане за Спиърс още, откакто излезна на сцена е, че не е особено високо интелигентна, да си го кажем с друга дума - направо глупава. Кариерата й е мислена като за сладникава икона на тийновете и в началото всичко беше под ръководство, по сценарии, песни, клипове. За мен такива режисирани изпълнители не показват индивидуалност, превръщат се в кукли на конци. Да, оказа се, че и кариерата на моята любимка е била режисирана от дърт властимащ козел, но беше направено така, че да омагьоса цял свят с гласовите й заложби и изпипани до последен детайл номер 1 сингли. Спиърс се появява в началото на пика на консуматорството в обществото и кариерата й е режисирана по модел. Никога не ми е била особено интересна, като изключим бума около първият й сингъл, който предизвика фурор. Те вкарват, когото си пожелаят в лудница, ако им е неудобен и се държи свободолюбиво. И Марая стигна дотам в 2001. Какъв е случаят на Марая от 2001? Вижте тука как пее: И после я изфабрикуват да е повече тийн продукт... що не деформираха и Агилера така, хем са от една генерация с нея и онзи гадняр Джъстин? Въпросът е това нямане на бъдеще в кариерата какво друго би означавало... как ще си прекара остатъка от живота в такъв случай, като е толкова млада още? Тя сама си признава много неща в книгата. Не бих я определил точно като глупава, а по-скоро жертва на обстоятелства на едни много по-коварни и манипулативни хора още докато е дете. Това може да се случи с всеки по-наивен човек като цяло. Книгата ѝ е доста смислено написана. Личи си, че е имала интереси и е била креативна, но не са ѝ дали свобода, главно баща ѝ. Аз мисля, че е прекалено добра за този бизнес. Може да направим разлика с казаното от нея за Мадона, която мачка и гази наред, макар че тя пък е била жертва на илюминати и т.н., но ето - Майкъл Джексън, Джордж Майкъл, Уитни... всички те са от това котило и не издържаха в един или друг смисъл. Възхищавам се на Селин за силата, както ме вдъхновяваше и силата на Тина, преди да почине. Тези жени имат уникално трудни съдби, но не са се предавали... Бритни е друг случай и ако се вгледаш в песните - онези горе, които постнах, плюс Everytime, I am not a girl и др., разбираш много неща за нейния живот. Само не разбрах от книгата дали са я накарали да ги изпее и впоследствие нещо като самореализиращо се пророчество... или ги е изпяла, защото вече са се случвали, но това е малко като казуса със съдбата и кармата - кое в какви проценти е, не може да се изчисли и разреже като с нож. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 20 минути, lucellent каза: мега съм сляп 💀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 Бритни, за разлика от много в тия среди, не е емоционално лабилна, с наркомански проблеми и тн.. Просто е крайна в действията си, а баща й извъртя недостатъка й негова полза, като я зомбира с лекарства и превърна в робот. П.С. тя не се е отказала съвсем. Пише за други изпълнители под псевдоним. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.