SG Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 О лол Кейти е изтрила снипета от Тик-ток 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 часа , SG каза: Точно за Адел ми беше мисълта. И за Бритни, която реално е в този списък заради 3-4 легендарни ери за има-няма 10 години. Тейлър наистина се преекспонира страшно много в последните години, но не може да се отрече, че е шокиращо до каква степен не се спира. Направо не я знам кога намира време да диша, дано след Reputation и Taylor Swift (ако въобще се сеща за съществуването на втория) да си даде почивка вече. Ghost writers, тъпо шоу на турнето. Почива си достат според мен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 час , Willy каза: Ghost writers, тъпо шоу на турнето. Почива си достат според мен! Е най-малкото за записването на 30+ песни годишно, презаписването на още 49837 от различни албуми и обиколката от щат на щат и държава на държава (и мач на мач ) отнема страшно много време... ПП: Катя официално работи с Др Люк за новия албум. Толкова ли не можеха да го представят с фейк име поне? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 часа , SG каза: О лол Кейти е изтрила снипета от Тик-ток Демек разбрала е мнението на феновете, че песента е тъпа и дава заден ход ли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Катерина може да се измъкне от ситуацията като пусне по-рано " официален" първи сингъл, а Женски свят да си излезе на 11 юли като "промо" сингъл . 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 19 минути, Balkandji1 каза: Демек разбрала е мнението на феновете, че песента е тъпа и дава заден ход ли? преди 10 минути, swiftiebe каза: Катерина може да се измъкне от ситуацията като пусне по-рано " официален" първи сингъл, а Женски свят да си излезе на 11 юли като "промо" сингъл . Аз имам три теории за това какво точно се случва при нея: 1.Никога не е планувала да се завърне наистина, но в последните години нарочно е вдигнала очакванията на феновете, за да се изгаври накрая в трета поредна ера с тях. 2.Тъй като американския шоубизнес е в хипер спад в последните години, онези които дърпат конците са решили да съживят и излъскат имиджа на някои големи стари имена - та покрай Кейти ще завърнат ударно и Люк. 3.Катя изобщо не е в час и наистина си мисли, че с тази посредствена детска песничка ще разбие и хората веднага ще й простят, че работи с Люк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, SG каза: Аз имам три теории за това какво точно се случва при нея: 1.Никога не е планувала да се завърне наистина, но в последните години нарочно е вдигнала очакванията на феновете, за да се изгаври накрая в трета поредна ера с тях. 2.Тъй като американския шоубизнес е в хипер спад в последните години, онези които дърпат конците са решили да съживят и излъскат имиджа на някои големи стари имена - та покрай Кейти ще завърнат ударно и Люк. 3.Катя изобщо не е в час и наистина си мисли, че с тази посредствена детска песничка ще разбие и хората веднага ще й простят, че работи с Люк. Защо й е да се гаври със собствените си фенове? Не ги ли уважава? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Защо й е да се гаври със собствените си фенове? Не ги ли уважава? Това е един дългогодишен процес, според мои наблюдения. До 2017 й пукаше страшно много за мнението на хората, за класациите, за наградите и т.н, даже беше влизала по форумите да чете и да попива мнения. Но когато видя какъв хейт си отнесе от публиката и от феновете заради новата визия и woke идеята, нещо й прищрака и реши да дава на контра. Последваха тонове маумунджулъци и грозни сцени. А тематиката на следващия албум буквално си беше за 'жалкия клоун', от където и феновете автоматично започнаха да се водят Katy Clowns. Тази година ни нарече и Katy Rats и все повече се вижда, че жаждата й за успехи е в миналото и хич не й пука за хитове или за фенове. И все пак уж беше решила като за тази ера да се върне във форма. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Откакто от Rolling Stone обявиха, че Кейти е работила с Dr. Luke за албума, навсякъде я пържат на шиш. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 №1 в Европейския Хот 100 от 2000: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 6 часа , Balkandji1 каза: №1 в Европейския Хот 100 от 2000: Когато Енрике ставаше за нещо... злите езици шушукат, че има много сериозен проблем с дрогата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 KATY PERRY (@katyperry) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 315K likes, 11K comments - katyperry on June 21, 2024: "IT’S A WOMAN’S WORLD AND YOU’RE LUCKY TO BE LIVING IN IT". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 От 20.06.2024 г. от 19:32, Blueberry каза: Когато Енрике ставаше за нещо... злите езици шушукат, че има много сериозен проблем с дрогата. Той пък все едно някога е ставал за нещо. Не е като Рики, нищо че имаха заедно турне. Дори на стари години и вече като леля Ракел още колко се раздава. И в Турция, и в Испания, и в Маями колко концерта ще има. Нали @Sunlight ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Новия снипет на Кейти ми харесва. Радвам се, че не звучи зле като предполагаемите лийк версии. Тя все пак не е чак толкова неадекватна, а умишлено е обявила сингъла за много време напред, за да подготви постепенно публиката за звученето и за завръщането към Люк. Остава да видим крайния резултат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Да пееш за женски свят, в песен, написана от мъж, доказано насилвал психически, ментално и сексуално жени, е ново дъно, което Катрин изкопа. Съвсем заслужено светът й би шута преди години и спря да я слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 2 часа , Lelqtian каза: Той пък все едно някога е ставал за нещо. Не е като Рики, нищо че имаха заедно турне. Дори на стари години и вече като леля Ракел още колко се раздава. И в Турция, и в Испания, и в Маями колко концерта ще има. Нали @Sunlight ? Ама Рики пее от известно време със Симфоничен оркестър. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Аз не знам нещо да е категорично доказано, но да, имало си е според мен причина за обвиненията и на този етап не е много Ок Катя да опира до него точно когато уж иска да се завръща ударно. Ироничното е, че други изпълнителки направиха добре приети и хитови песни от Люк, но само Кейти е толкова критикувана. Лесно е, когато някой е на дъното да бъде нападан най-много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Според мен и фейк лийкът, и слухът за Люк са само начини да се зашуми покрай нея и като крайният резултат е по-добър, да се създаде повече хайп. Дано съм права. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 преди 5 минути, Blueberry каза: Според мен и фейк лийкът, и слухът за Люк са само начини да се зашуми покрай нея и като крайният резултат е по-добър, да се създаде повече хайп. Дано съм права. Песента изтече още когато излезе първия снипет. Във втория, който беше качен днес, текста на припева съвпада, а Luke е вписан като продуцент. Spoiler Producer: Aaron Joseph Producer: Dr. Luke Producer: Rocco Did It Again! Associated Performer, Vocal Producer, Studio Personnel, Recording Engineer: Kalani Thompson Associated Performer, Vocal Producer: Ryan Ogren Producer: Vaughn Oliver Studio Personnel, Assistant Mixer: Bryce Bordone Studio Personnel, Mixer: Serban Ghenea Associated Performer, Vocalist: Katy Perry Associated Performer, Background Vocalist: Chloe Angelides Associated Performer, Background Vocalist: Lukasz Gottwald A& R: Chris Anokute A& R Admin: Liz Isik Studio Personnel, Production Coordinator: Ashlee Gibbs Studio Personnel, Recording Engineer: Clint Gibbs Studio Personnel, Production Coordinator: Cynthia De La O Studio Personnel, Asst. Recording Engineer: Grant Horton Studio Personnel, Asst. Recording Engineer: Rachel Findlen Studio Personnel, Recording Engineer: Tyler Sheppard Studio Personnel, Mastering Engineer: Dale Becker Studio Personnel, Assistant Mastering Engineer: Katie Harvey Studio Personnel, Assistant Mastering Engineer: Noah McCorkle Composer Lyricist: Aaron Joseph Composer Lyricist: Chloe Angelides Composer Lyricist: Katy Perry Composer Lyricist: Lukasz Gottwald Composer Lyricist: Rocco Valdes Composer Lyricist: Vaughn Oliver 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 43 минути, SG каза: Аз не знам нещо да е категорично доказано, но да, имало си е според мен причина за обвиненията и на този етап не е много Ок Катя да опира до него точно когато уж иска да се завръща ударно. Ироничното е, че други изпълнителки направиха добре приети и хитови песни от Люк, но само Кейти е толкова критикувана. Лесно е, когато някой е на дъното да бъде нападан най-много. това й единственият ѝ начин да види хит. кейти никога не е била певица или артист, а винаги медиен продукт. Когато дойде Тейлър Суифт и й заграби аудиторията, Катрин просто пропадна. Всичко след това бяха проява на истинските й възможности без да играе sexual appeal, и видяхме къде стигнаха - до топ 90 в ББ с 300 клизми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: това й единственият ѝ начин да види хит. кейти никога не е била певица или артист, а винаги медиен продукт. Когато дойде Тейлър Суифт и й заграби аудиторията, Катрин просто пропадна. Всичко след това бяха проява на истинските й възможности без да играе sexual appeal, и видяхме къде стигнаха - до топ 90 в ББ с 300 клизми. Кейти е далеч по-смислен продукт от това, което хората си мислят за нея на пръв поглед заради визията и бонбоненото излъчване. Доказа го и в двете ери без Люк, но публиката попринцип чака нещо да е обявено за успешно, за да го признае. Хубавото е, че някои първоначално зле приети неща естествено си изпъкват във времето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 9 минути, SG каза: Кейти е далеч по-смислен продукт от това, което хората си мислят за нея на пръв поглед заради визията и бонбоненото излъчване. Доказа го и в двете ери без Люк, но публиката попринцип чака нещо да е обявено за успешно, за да го признае. Хубавото е, че някои първоначално зле приети неща естествено си изпъкват във времето. по какъв начин го е доказала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: по какъв начин го е доказала? Как го е доказала в Witness и Smile? Това е реторичен въпрос, предполагам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Поредно американско лицемерие. Кълчиха се на дожините need to know и you right без да имат проблем, а за Катерина смъртна присъда 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.