SG Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 час , Blueberry каза: Не знаем и при Селена какво е положението, всеки втори blind item е за това как тя си е зависима към кокаин от много години и никакъв rehab не ѝ е повлиявал. Откъде излезе тая информация - от същите източници, които фотошопваха снимки на Кайли и Хейли как уж са ѝ се подигравали на веждите или тези, които бяха убедени, че The Idol е за нея? Така е за жалост, и нейната отвеяност може да се дължи на дрога. Тук съм съгласен, че това безумие е масово в Холивуд и не мисля, че някой тук го използва като оръжие. Просто е факт, че Селена и да има някакви такива проблеми, тяхната форма при нея не е толкова агресивна и кариерно разрушаваща като при Деми. Но при Деми и психическите проблеми са отговорни - факт. И все пак аз лично дори сега не бих я отписал, просто си зависи тя самата до колко ще е стабилна в бъдеще. Както се вижда напоследък канселирането на публични личности се преекспонира и вече не се приема толкова сериозно. А нейните причини хората да я хейтят дори не са били сред най-известните скандали тип Харви, Джони и Амбър и т.н. С добра песен и силен мениджмънт може и да постигне нещо някой ден. Дотогава имам наблюдения, че феновете й се радват и на рок версиите, а в крайна сметка изпълнителите точно за тази публика трябва да работят. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Деметра е тотално дъно и би си завряла междукрачието в обектива на камерите за малко внимание - факт, но.... не виждам нещо да я върне в играта. Ако предните години поне лийд сингъла беше някакъв хит при нея, къде топ 20, къде топ 10, то последните й два албума бяха абсолютни non-event-и, и дори дуета й с Ариана пикира някъде около 60-то място и след 2-3 седмици беше аут от класацията. А от последния албум май нищо и не влезе в Билборд. Дори фючерингите й са флопове. Имаше един период около 2017-та, когато беше започнала да има успешна кариера и тя съсипа всичко с поредното си предозиране. Ужасно противна е като образ и личност. Нещо като Американската Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Тотално се заби в последните няколко години, това е факт. Но то само като й погледне човек двете ери може ли да остане изненадан? Първият албум заради пандемията го забави с една година след първия сингъл, като междувременно издаде и някакви други рандъм песни. Вторият дори не е за коментар, там потреса е пълен още като му погледнеш обложката и му видиш заглавията на някои от песните. Жалко, че и някои добри парчета си заминаха ей така в тези ери. Но в историята но музиката е имало и по-неочаквани завръщания. Деми поначало никога не е виждала върха на баш големите звезди и дори върха на такива като Майли и Селена. Подобни изпълнители дето са някъде там винаги може да изненадат както никой не го очаква, особено ако имат глас, с който да впечатлят. Нали, това да не изглежда като надежда от моя страна, не мисля да имам каквито и да е очаквания към Деметрия, мога да се надявам за нея единствено да успее да си намери мястото поне в личен план. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 час, SG каза: Тотално се заби в последните няколко години, това е факт. Но то само като й погледне човек двете ери може ли да остане изненадан? Първият албум заради пандемията го забави с една година след първия сингъл, като междувременно издаде и някакви други рандъм песни. Вторият дори не е за коментар, там потреса е пълен още като му погледнеш обложката и му видиш заглавията на някои от песните. Жалко, че и някои добри парчета си заминаха ей така в тези ери. Но в историята но музиката е имало и по-неочаквани завръщания. Деми поначало никога не е виждала върха на баш големите звезди и дори върха на такива като Майли и Селена. Подобни изпълнители дето са някъде там винаги може да изненадат както никой не го очаква, особено ако имат глас, с който да впечатлят. Нали, това да не изглежда като надежда от моя страна, не мисля да имам каквито и да е очаквания към Деметрия, мога да се надявам за нея единствено да успее да си намери мястото поне в личен план. Тези, които стигат до върха не винаги са най-талантливите, просто няма никаква връзка. Или трябва да имаш желязна дисциплина и да си гониш кариерата до дупка или да имаш добър екип, който да слушаш и да те бута напред. Деми няма нито едното, нито другото, проблемите й с наркотиците пречат да е последователна и няма как да се получат нещата. Да не говорим, че към нейната персона интересът е нищожен, Селена, която даваш за пример покрай скандандалите с Хейли и Кайли беше супер вайръл, въпреки че нямаше актуална музика, преди това се събираше и разделяше с Джъстин и като цяло си подържа някакво ниво на медиен интерес, който е много важен. При Деметра този фактор тотално отсъства. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 9 часа , fearless` каза: Тези, които стигат до върха не винаги са най-талантливите, просто няма никаква връзка. Или трябва да имаш желязна дисциплина и да си гониш кариерата до дупка или да имаш добър екип, който да слушаш и да те бута напред. Деми няма нито едното, нито другото, проблемите й с наркотиците пречат да е последователна и няма как да се получат нещата. Да не говорим, че към нейната персона интересът е нищожен, Селена, която даваш за пример покрай скандандалите с Хейли и Кайли беше супер вайръл, въпреки че нямаше актуална музика, преди това се събираше и разделяше с Джъстин и като цяло си подържа някакво ниво на медиен интерес, който е много важен. При Деметра този фактор тотално отсъства. Факторът отсъства най-вече в последните години, но преди това си го имаше, макар и не на нивото на Селена. Винаги си е била плътно след нея и Майли. Голяма сензация си беше и тя в Дисни ерата, а в последствие се задържа именно благодарение на страхотното изпълнение в песни като Skyscraper, Give Your Heart a Break и т.н, което доказа на хората, че е добра певица. Съгласен съм, че трябва дисциплина или поне да остави на някой можещ мениджър да движи нещата вместо нея. Но както казах в преден пост - дори и само в рока да си остане и да не види вече комерсиален успех, важното е тя и феновете да са доволни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Resale билетите за концерта на Бионсе на 4ти септември (рожденият ѝ ден) достигат почти 20 хиляди долара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Докато си приказваме за Деми гледам, че в US Рамания я коментират как преди време е опитала да се свали на Хенри Кавил. Това съм го пропуснал, но сега като го видях кралицата направо ми се издигна в очите с този похват! Selena who? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Нека сме досадни и да повторим, че Майли е достигала 3 пика за които СелИна може само да мечтае. Първо с Hannah Montana, второ с Wrecking Ball и трето сега с Flowers. Мачкала е сензационно през 3 различни десетилетия. Малко могат да се похвалят с това. Да не говорим че дори и неща които не са били толкова успешни по класациите в Америка, са минавали доста добре комерсиално и в други държави. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 4 часа , SG каза: Докато си приказваме за Деми гледам, че в US Рамания я коментират как преди време е опитала да се свали на Хенри Кавил. Това съм го пропуснал, но сега като го видях кралицата направо ми се издигна в очите с този похват! Selena who? Ами това? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 31 минути, Willy каза: Ами това? Да, и това го бях гледал тези дни, Andrew го беше постнал. Деметрия е кралица на скандалите по социалните мрежи! Но мисля, че най-големият й хит в това отношение си беше, когато се скара на онази фенка Сара задето наричаше сестра й своя приятелка. Велика е (Деметрия, но и Хуанита също, де ). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, SG каза: Да, и това го бях гледал тези дни, Andrew го беше постнал. Деметрия е кралица на скандалите по социалните мрежи! Но мисля, че най-големият й хит в това отношение си беше, когато се скара на онази фенка Сара задето наричаше сестра й своя приятелка. Велика е (Деметрия, но и Хуанита също, де ). /Това също е хитово! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 А това е още по-хитово 😍 Толкова е Karen-coded - истинска SJW snowflake кралица. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Ако това е кариерен “пик” тогава наистина пожелавам на Селена да няма такъв в кариерата си Когато Ники Минаж ѝ каза че прилича на сурово пиле >>>>>>>> Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Визуално й беше гаден този кариерен пик, но нали знаеш, че на една Мадона е бил дори по-гаден и то в не толкова разкрепостени времена? Въпреки които тя си остава кралицата на попа дори днес, когато никой не иска да я слуша. Но пикът на Хана Монтана и този от тази година са по-прилични и както виждаме също недостижими за Селена. Само се надявам Цирус да е искрена, че гадориите са се дължали 'на младостта й' и да не тръгне след някоя и друга година пак по тази линия и да се оправдава с криза на средната възраст примерно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Интересно ми е защо всички дуети на Селена стават хитове заради нея (според селинджърите), а когато тя пусне соло песен, няма никакъв интерес? Фактът, че има 1 една самостоятелна песен с 1 млрд е достатъчно красноречив - помага на всички, но не може на себе си. Charity queen. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Няма нищо интересно в това, че ти не я харесваш и затова си пренареждаш мнението в зависимост от обстоятелствата. Ако трябва 1 милион пъти ще повторя че има достатъчно солови хитове - вие ако искайте изпишете още 10 страници да ме оборвате, това не променя фактите. Нито Rema, нито Kygo, нито Marshmello са хипер звезди, за да я “спасяват”. Да кажем че Чарли Пут ѝ е направил хит, но тя пак пее половината песен въпреки че е писана като feature. При колаборацията с BLACKPINK също по всички източно азиатски телевизии беше тиражирана като “световна звезда”. След като в географска ширина с напълно различно измерение от техни си звезди я признават това говори само по себе си. Ако всеки друг изпълнител имаше успеха на нейните солови парчета щяхте да ги признаете като хитове. И именно заради този bias и необективно мнение срещу нея няма как да ви приема насериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 В една колаборация обикновено и двамата (или повече) артисти подпомагат интереса малко или много, дори и единият да не е толкова голям, колкото другия - започвайки от самата идея, че песента е представяна като обща и стигайки дотам, че в промото често и двете страни влагат еднакви усилия. Не се бях заглеждал колко слабо успешни са всъщност соло парчетата на Селена след LYTLM. Ако толкова държите да зачитаме като някакъв фактор любимата неактуална класация Hot 100, според която Calm Down e голям хит: Look at Her Now - 29, Rare - 30, Boyfriend- 59, De Una Vez - 92, My Mind and Me - 83 (понеже при Майли нали филмът й беше помогнал да е ТОП 10, та на Селена явно и това не може да й помогне да е ТОП 80). Но истинския шок за мен дойде когато взех, че погледнах статистиките за ранните години на трите Дисни момичета в доста по-адекватните времена за Hot 100 и осъзнах в каква заблуда съм бил дори аз, че Селена тогава е била над Деми в музикален план. Та през 2008 и 2009 Деметрия има хит с Джонас и още няколко чартнати и в световен мащаб песни. 2011 има соло ТОП 10, а на Селена единствения ТОП 20 хит изобщо преди 2013 й е триото с Майли и Деми. Първите албуми на Деми също са стартирали с по-добри позиции и продажби от тези на Селена. Представете си за какво насилствено налагане на продукт говорим още от тогава. Пак уточнявам, че говоря за музиката, а не за Дисни канала. Да не говорим, че нито соло, нито в дует, трио или квартет никога не е виждала световна доминация каквато Майли видя тази година след 16 години кариера и без скандал: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Преди 2013 Селена най-малкото има Love You Like a Love Song, което е по-голям световен хит от всичко солово на Димчето. Така че явно още си заблуден. С Билборд или без Билборд това е факт. Flowers кой го успорва че е хит? Но нека погледнем дали има нещо толкова хитово между Wrecking Ball и Flowers - 10 години разлика. Това не е някаква консистентна кариера която да ми флексвате. Селена през тези 10 години си се е отчела с хитове - дори и да са били колаборации. И Майли имаше възможност за голяма колаборация - с Лана и Ариана, но кой е виновен че флопна? Нека видим колко скоро след Flowers ще изкара пак такъв глобален хит и дали ще ѝ трябва още едно десетилетие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Преди 2013 Селена най-малкото има Love You Like a Love Song, което е по-голям световен хит от всичко солово на Димчето. Така че явно още си заблуден. С Билборд или без Билборд това е факт. Flowers кой го успорва че е хит? Но нека погледнем дали има нещо толкова хитово между Wrecking Ball и Flowers - 10 години разлика. Това не е някаква консистентна кариера която да ми флексвате. Селена през тези 10 години си се е отчела с хитове - дори и да са били колаборации. И Майли имаше възможност за голяма колаборация - с Лана и Ариана, но кой е виновен че флопна? Нека видим колко скоро след Flowers ще изкара пак такъв глобален хит и дали ще ѝ трябва още едно десетилетие. Дори и да изкарва на всяко десетилетие такъв голям хит, пак е по-добре от Деми и Селена, които явно на половин век ще изкарат такъв, евентуално. И с какви хитове точно се отчете Селена за тези 10 години? Ако трябва да сме честни, нито една от Дисни звездите не е прокопсала да се състезава с Бионсе, например. Но колкото и да не ви се иска - Майли, дори и с хит на всяко десетилетие, пак е по-хитова от наркоманката и модела-певица-актриса-медийна звезда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Кой изобщо говори за Бионсе? Вие има няма и започвате от нищото да вкарвате някакви имена Майкъл Джексън, Мадона, Бионсе - нулева корелация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 (редактирано) преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Кой изобщо говори за Бионсе? Вие има няма и започвате от нищото да вкарвате някакви имена Майкъл Джексън, Мадона, Бионсе - нулева корелация. ? Давам пример, че в обобщение и трите не са някакво кой знае какво ниво. Имат успех, къде с песни, къде с медийни изяви и скандали, но до там. Ако трябва да сравняваме с големите имена - ами за 10 години не са направили нещо кой знае какво. Риана за 10 години имаше пик в индустрията, стотици награди, че се и отказа от музиката, за 10 години! В сравнение: Майли - за 10 години има 2-3 големи хита и няколко скандални години, които много повлияха на кариерата й. Селена - за 10 години има само един пиар около Джъстин и Хейли, както и заболяванията й, изобщо не предизвиква интерес с музика и кино. Деми - за 10 години има свръхдоза, може и да са две, не помня вече. Има и някакви малки скандалчета с това как да се обръщат към нея. Сега вече как е корелацията, още ли е нулева? Редактирано Септември 4 от Yamall 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Съвсем на място си е намесването на истинските големи звезди и доколкото се сещам напоследък тук Кейти Пери неведнъж беше намесвана с присмех, за да се изтъкне колко била над нея Селена. Наясно съм, че Селена има успехи и преди 2013, но в много отношения класациите показват, че за нейното създаване като музикален продукт са се изисквали доста средства, които не са били толкова наложителни при двете й колежки, които поне могат да пеят. Дори се чувствам нелепо, че вече толкова време обясняваме защо една напълно не-пееща медийна звезда в много отношения не успява да надскочи peer-ките си дори днес. И преди да се изтъкне, че пеенето невинаги е най-важното в този бизнес - така е, но аз междувременно не виждам Селена да е постигнала и четвърт от успехите на най-големите спрягани за не-пеещи звезди като Мадона, Бритни, Джей Ло, Кейти и т.н. та въобще да си струва да й отделяме толкова време. Да, ще продължаваме да ги посочваме, защото нали основното ви желание е да признаем Селена за най-голямото Дисни евър т.е трябва малко или много върхът й поне да се доближава до този на големите звезди? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ами като се чувстваш нелепо защо продължаваш да отваряш и развиваш темата? Естествено че ще продължавам да отговарям докато повтаряте едно и също, за да се самоубеждавате че сте прави. Защо няма корелация между Дисни звездите и утвърдените музиканти е повече от ясно - винаги е имало публична стигма срещу тях. Затова и Майли се острига и изложи публично с цел да се измие от имиджа на “детска певица”. И не, Бритни и Кристина не са примери за Дисни звезди защото техния франчайз е бил далеч по ниско мащабен от Hannah Montana, Camp Rock, Wizards и тн които бяха глобални хитове. Освен това в Дисни не са играли роли които да оформят публичната перспектива за техните характери. В същото време има вграден образ и характер за Майли, Деми и Селена, които не отговарят на реалните им личности. Прибавено със стигмата че те са “за деца” това ги поставя на различно ниво от стандартните певици. Майли и Деми са по-талантливи певици от повечето големи поп звезди в момента, но защо не правят световни турнета като Тейлър? Защо Деми е била вадена от проекти като Bang Bang (Jessie J)? Защото дори за лейбълите е “дисни певица”. И това доведе и двете до масови истерии и наркотици. Чак сега Майли тепърва ще си въстановява имиджа ако не последва нова излагация. Та в крайна сметка това прословуто пеене, което искате да признаем как точно ги е вдигнало над Селена? Мъчим едни Flowers като някакво доказателство за музикален статут при положение че и двете песни които пусна след това нямаха дори 25% от същия успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Бритни, Кристина, Джъстин, Раян и т.н. си бяха баш тийн звезди в началото. Просто The Mickey Mouse Club е било сензация главно в Щатите. Но техния имидж при започването на световните им кариери си беше тясно свързан с младежката аудитория, въпреки което всичките във времето успяха да се наложат и като сериозни големи имена, на които мега успехите им далеч не остават само около 2000. Та Раян буквално сега участва в към момента ТОП филма на 20те - а някои, които сме родени достатъчно отдавна го помним и в нашумели тийн сериалчета от края на 90те. Че на звездите от ерата на Селена, Майли и Деми им беше трудно да се откъснат от детския си имидж е факт. Но с подходяща стратегия това се получава във времето - както виждаме в последните години вече не ги свързват само с тийн успехите и им дават шанс да правят и големи хитове като Flowers без да са към Дисни и без да са скандални. Междувременно една Оливия Родриго, макар и никога да не е била сензация от техния някогашен ранг, достига успехи в попа, каквито те в ранните си години нямаха. За Ариана да не говорим. Ще кажеш, че нейното име не е било толкова тясно свързано с Victorious - и това е факт, но в началото хората си я приемаха баш за детска и тийн звезда и затова примерно първият албум нямаше успеха на следващите, когато с добри ходове и глас се разви в по-успешен изпълнител от Диснитата. Добре спомена и Тейлър - та тя е един от най-ярките примери как от младежка звезда, която е приемана повече за кънтри можеш да се превърнеш в дългогодишна поп сензация с плашещи пропорции. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Оливия беше част от Дисни ерата с най-нисък рейтинг и най-ниско глобално влияние. Когато излезе дебютният ѝ албум почти никой не знаеше, че идва от Дисни като например Хана Монтана. Можеш ли да назовеш как се казват Дисни персонажите ѝ без гугъл и какво точно е играла? Освен това тя е една от първите певици които станаха известни чрез Тикток тренд - Drivers License. Напълно нова вълна в поп културата която трудно може да се сравни с миналото. Victorious имаше някаква популярност, но отново не бих казал на нивото на Дисни пиковете. Много по-малко хора свързват Ариана Гранде с Кат, отколкото Майли с Хана, Деми с Мичи или Селена с Алекс. Дори като фен на Ариана от преди да стане певица, видях в реално време как хора за първи път откриват че е била актриса. Докато снимаше последни напъни в Никелодиън вече пееше на стадиони и МТВ награди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.