Jump to content

Pop, Dance, Latino, R&B, Rap & Hip-Hop, K-Pop, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 1 час, stereoto_ каза:

Мръсен топ!
Най-накрая се върна към звученето, което я направи каквато е!

Чакаме видеото, макар че мислих, че ще излезне днес.

Харесва ми.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

Харесва ми.

Нямам търпение за видеото, защи не го пусна днес? Малко ми е странна тази практика с лирик видеата и после целият проект с клип.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, stereoto_ каза:

Нямам търпение за видеото, защи не го пусна днес? Малко ми е странна тази практика с лирик видеата и после целият проект с клип.

Въртя я цял ден. На слушалки звучи перфектно. Смесена е като песните в ARTPOP. Само заради това й прощавам рециклирания текст:

За клипа предполагам иска да изпипа нещата на 100%. Тийзъра изглежда много обещаващо. 

Сподели в други сайтове

Страхотна песен от Гага, изобщо не очаквах, ама то така е най- сладко. Най- добрата и след албума Борн дис уей според мен, да вкдим ще се хареса ли на хората .

Сподели в други сайтове

Аз този път го очаквах. Жестока песен и връщане към корените. Промото също е на ниво. Имам високи очаквания за успеха, но да видим как ще се приеме от Gen Z и Alpha, които до голяма степен диктуват днешните насоки и могат лесно да я превърнат в хит.

Този сингъл Гага явно го издава послучай 40-тият рожден ден на Катя... 😆 Сега ако не е най-идеалният момент монстърчетата да си получат дълго жадуваното възтържествувание с един, най-накрая, брутален соло хит...

Сподели в други сайтове

Топ 10 звезди на 21-ви век от Билборд:

10 - Adele
9 -  Ariana Grande
8 -  Justin Bieber
7 -  Kanye West

Остава да видим позициите на Гага, Дрейк, Бионсе, Риана, Тейлър и Бритни.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Топ 10 звезди на 21-ви век от Билборд:

10 - Adele
9 -  Ariana Grande
8 -  Justin Bieber
7 -  Kanye West

Остава да видим позициите на Гага, Дрейк, Бионсе, Риана, Тейлър и Бритни.

Сериозно ли?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fast каза:

Сериозно ли?

11 номер едно песни, 24 грамита, 20 години активна хитова кариера с доста импакт. Къде да е?

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Willy каза:

11 номер едно песни, 24 грамита, 20 години активна хитова кариера с доста импакт. Къде да е?

Последно/предпоследно място, заради изцепките.

Сподели в други сайтове

От 25.10.2024 г. от 11:48, Willy каза:

Карлуково или 4ти километър, поради липсата на клинични пътеки за психиатрични лечения у Щатско.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , swiftiebe каза:

Това че Бионсе дебютира с повече стрийм с Break My Soul през 2022 от Гага сега е … брутално .

И факта че стриймовете на Гага идват от позиция на жена която държи най-големия хит в момента, както и месечни слушатели за жена. 

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Willy каза:

И факта че стриймовете на Гага идват от позиция на жена която държи най-големия хит в момента, както и месечни слушатели за жена. 

Няколко ретро хита + няколко дуетни хита + нов дуетен хит = чудеса

Резултатът е доста добър, точно каквото може да се очаква от певица, която не е актуална сред новите генерации. Но монстърчетата е време най-накрая да се укротят. Добро промо, харесвана песен, boost от хита с Бруно и липса на бойкот заради даден продуцент - и накрая едва два пъти колкото старта на WW...

Сподели в други сайтове

Мен продължава мн да ме кефи Дизийс, обаче май е мъртвородена, не виждам място да расте . Проблема според мен е че и тя и Кейти пуснаха песни които са пускали и през 2013, а очакванията на хората вече са други . После нека пак някой каже че успеха на песента с Бруно бил 50/50 …

Дизийс има над 120 милиона плейлистинг само В спотифай, яко радио и като цяло интересна маркетинг стратегия и резултата е никакъв . Като цяло джен зи харесват Гага обаче не я слушат, единствената песен дето слушат е Джудас . По- скоро в харесват като личност, като образ и поведени, към музиката и интерес нямат. Втори сингул сигурно ще е дует, тсм поне и се получава ако тя не работи над тях а се довери на другия човек .

Сподели в други сайтове

преди 1 час, swiftiebe каза:

Мен продължава мн да ме кефи Дизийс, обаче май е мъртвородена, не виждам място да расте . Проблема според мен е че и тя и Кейти пуснаха песни които са пускали и през 2013, а очакванията на хората вече са други . После нека пак някой каже че успеха на песента с Бруно бил 50/50 …

Дизийс има над 120 милиона плейлистинг само В спотифай, яко радио и като цяло интересна маркетинг стратегия и резултата е никакъв . Като цяло джен зи харесват Гага обаче не я слушат, единствената песен дето слушат е Джудас . По- скоро в харесват като личност, като образ и поведени, към музиката и интерес нямат. Втори сингул сигурно ще е дует, тсм поне и се получава ако тя не работи над тях а се довери на другия човек .

При Кейти вайбът като от пиковите години беше голям автогол 1. Заради Люк 2. Защото хората искаха нещо по-различно за лийд. При Гага е точно обратното - звученето от първите ери липсваше на публиката и затова парчето веднага се превърна в любимо на хората, които изпитваме носталгия спрямо онази Гага. Но действително, напълно възможно е ефектът да се окаже такъв само в началото и песента да не отиде наникъде.

Слаба година за тази генерация на попа, очаквах успехи.

Сподели в други сайтове

Официално дебютира с 5.4 милиона филтрирани в Spotify. Близо 400к повече от дуета с Бруно.

Дебюта като за Гага е доста добър. Stupid love с корица в TTH, официално видео и повече промо дебютира с милион по-малко (но тогава имаше и по-малко потребители). Лично аз съм изненадан от САЩ, очаквах там по-силно.

За самата песен - това е най-добрия лийд на Гага от Applause/Born this way. От много време хората искат точно това от нея и тя най-сетне се реши да го предложи. Ще видим дали ще се наложи или не, но лично аз като сингъл съм много доволен. Мислех, че и клипа ще излезе същия ден, но явно ще го пази за Halloween. 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, -A. каза:

Официално дебютира с 5.4 милиона филтрирани в Spotify. Близо 400к повече от дуета с Бруно.

Дебюта като за Гага е доста добър. Stupid love с корица в TTH, официално видео и повече промо дебютира с милион по-малко (но тогава имаше и по-малко потребители). Лично аз съм изненадан от САЩ, очаквах там по-силно.

За самата песен - това е най-добрия лийд на Гага от Applause/Born this way. От много време хората искат точно това от нея и тя най-сетне се реши да го предложи. Ще видим дали ще се наложи или не, но лично аз като сингъл съм много доволен. Мислех, че и клипа ще излезе същия ден, но явно ще го пази за Halloween. 

Stupid Love е с 5.6 милиона филтрирани, къде е тоя милион повече не знам. И като цяло се е представяла по- добре от Дизийс за същото време. Дали си на корица или не няма голямо значение последен пример АПТ дето беше в средата. 

Просто не се харесва засега и точка няма нужда от 50 оправдания защо и как . 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, swiftiebe каза:

Stupid Love е с 5.6 милиона филтрирани, къде е тоя милион повече не знам. И като цяло се е представяла по- добре от Дизийс за същото време. Дали си на корица или не няма голямо значение последен пример АПТ дето беше в средата. 

Просто не се харесва засега и точка няма нужда от 50 оправдания защо и как . 

Ами като цяло не се е представяла по-добре.

Още на първия ден е почнала да пада в apple music докато тази се изкачва или задържа и т.н.

Иначе кой казва, че не се харесва ? Ти ли ? Първите дни пирувахте и за уж слабото представяне на DWAS а накрая ще се окаже една отнай-успешните песни за 2024.

Гледам, че тенденциозно се опитваш постоянно да омаловажиш Гага и проектите дето издава. Много по-добре е да започнеш с по-слаб дебют и да се задържиш във времето а не да избухнеш с 25 милиона първия ден и няколко месеца след премиерата вече да си аут от топ 100 на спотифай като твоята любимка. :)

@SG, ти какво мислиш за случая с Тейлър ? Аз вече усещам някакво отдръпване от нея. Последния албум върви доста по-слабо в сравнение с предния. Не успя да извади масов хит. Много силни номера първата седмица, но сега албума тъне в забрава. Време беше да се случи това. На повечето хора им писна от Aaron & Jack. Последната част от турнето също не успя да boost-не каталога и за разлика от предните пъти. Има и много по-големи хитове от нейните тази година и освен на VMA където си е абонирана за награди не виждам къде другаде ще изпъкне. Предполагам скоро ще издаде нещо ново. 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, -A. каза:

Ами като цяло не се е представяла по-добре.

Нито е имала същия дебют в радио, още на първия ден е почнала да пада в apple music докато тази се изкачва или задържа и т.н.

Иначе кой казва, че не се харесва ? Ти ли ? Първите дни пирувахте и за уж слабото представяне на DWAS а накрая ще се окаже една отнай-успешните песни за 2024.

Гледам, че тенденциозно се опитваш постоянно да омаловажиш Гага и проектите дето издава. Много по-добре е да започнеш с по-слаб дебют и да се задържиш във времето а не да избухнеш с 25 милиона първия ден и няколко месеца след премиерата вече да си аут от топ 100 на спотифай като твоята любимка. :)

@SG, ти какво мислиш за случая с Тейлър ? Аз вече усещам някакво отдръпване от нея. Последния албум върви доста по-слабо в сравнение с предния. Не успя да извади масов хит. Много силни номера първата седмица, но сега албума тъне в забрава. Време беше да се случи това. На повечето хора им писна от Aaron & Jack. Последната част от турнето също не успя да boost-не каталога и за разлика от предните пъти. Има и много по-големи хитове от нейните тази година и освен на VMA където си е абонирана за награди не виждам къде другаде ще изпъкне. Предполагам скоро ще издаде нещо ново. 

Разликата не е голяма в представянето им определено, ама това не е позитив. Имайки предвид че Стюпид Лав е доста по-слаба песен, издадена в ковид период . Не бъркай обективността с омаловажаване . Когато направи нещо хубаво няма да кажа че е лошо. Можеш да провериш коментарите ми за тази песен, обаче обективно погледнато засега е греда. И не не го казвам аз а публиката . За дуета с Бруно не помня да имам изказвания за нейния старт, освен че е много силна песен и би имала същия успех независимо коя е дуетната половинка . Бруно и без Гага се справя много добре,което го потвръждава. 

Защо се намеси Тейлър не знам, явно от безсилие. Къде тъне в забрава албума й не знам, явно в твоя дом. Още се стриймва и купува световно, пожелавам на Гага такъв неуспешен албум в този случай . 

Сподели в други сайтове

Филм - флоп

6.5 албум за филма - флоп

саундтрак за филма - флоп

лийд сингъл към новия албум - флоп (за сега) 

Нещата стоят по този начин независимо дали феновете й искат или не. Бионсе с албум за Цар Лъв беше по успешна, а после нека е измислена звезда, а Гага истинската легенда.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, swiftiebe каза:

Разликата не е голяма в представянето им определено, ама това не е позитив. Имайки предвид че Стюпид Лав е доста по-слаба песен, издадена в ковид период . Не бъркай обективността с омаловажаване . Когато направи нещо хубаво няма да кажа че е лошо. Можеш да провериш коментарите ми за тази песен, обаче обективно погледнато засега е греда. И не не го казвам аз а публиката . За дуета с Бруно не помня да имам изказвания за нейния старт, освен че е много силна песен и би имала същия успех независимо коя е дуетната половинка . Бруно и без Гага се справя много добре,което го потвръждава. 

Защо се намеси Тейлър не знам, явно от безсилие. Къде тъне в забрава албума й не знам, явно в твоя дом. Още се стриймва и купува световно, пожелавам на Гага такъв неуспешен албум в този случай . 

'Stupid love' излиза след една от най-успешните ери и филми на Гага. Тогава интереса към нея е голям. Беше обхванала голям таргет от хора - и малки и големи. ''Шалоу'' е рядко явление и малко хора може да се похвалят с подобен хит в кариерата си. Нормално да има голям интерес към тогавашното ''завръщане'' на Гага. 

Аз не виждам обективност при теб защото говориш за слабо представяне с данните от първия ден. DWAM е вървяла почти еднакво с този проект и виждаме къде е 2 месеца след премиерата си. Съответно мисля, че обективни мнения спрямо как се развива песента може да се дават след около седмица.

Намесвам Тейлър защото е перфектния пример как може да започнеш с някакви брутални начални цифри, недостижими за никой друг, но няколко месеца по-късно албума да ти е забравен и да нямаш масов хит от него. В другата крайност е Били, която не разби никакви рекорди с последния си албум, но изпраска няколко истински хита които се задържаха във времето. И не, вече никой не стриймва албума и. Албум с 31 песни не може да направи и 13 милиона дневно в спотифай. А това, че се купува е факт защото Тейлър пуска по 80 версии и има силна фенска маса, евала за което. Но всички тези силни нейни продажби са един балон надут от феновете и.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...