Emanuela.Carey Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Интервю на Гло с Венета Райкова от 98ма - наричали я “интелектуалката на чалгата” “Двора ми е 700 квадрата, няма да садя картофи, ще си построя басейн!” - най-истинските думи които е казвала, жена на народа! V R (@veneta_raikova) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 70 likes, 8 comments - veneta_raikova on September 17, 2023 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Петя Киронова не успя да присисътва на последното участие на Преслава... FB.WATCH Петя Киронова не успя да присисътва на последното участие на Преслава 😮🫣 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Галена и Азис с нов дует. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 6 часа , xroflx9 каза: Ама наистина тази година двете приятелки нямат ни един хит в топ 5 засега😆. Дори “сдобряването” им предизвика по-голям интерес от песните им. Новата кралица Джуджи ги мачка като валяк! А кои са топ 5 според теб? Смисъл наистина питам, че аз едва топ 5 трудно бих изнамерил. "Къв съм як, Драскай клечката, Обичам те, ти мене не. Не са ли там някъде и Спомени и Горчиво/Ергенът? За други песни тази година мега гига хитове честно не се сещам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час, Гальо каза: А кои са топ 5 според теб? Смисъл наистина питам, че аз едва топ 5 трудно бих изнамерил. "Къв съм як, Драскай клечката, Обичам те, ти мене не. Не са ли там някъде и Спомени и Горчиво/Ергенът? За други песни тази година мега гига хитове честно не се сещам Къв съм як, Малката беля, Драскай клечката, Живей мило мое, Обичам те ти мене не - според мен са най-въртяните чалги тази година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Галена и Азис с нов дует. В дует ли ще правят тази песен или друго ще пускат? @Just_Me Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Интервю на Гло с Венета Райкова от 98ма - наричали я “интелектуалката на чалгата” “Двора ми е 700 квадрата, няма да садя картофи, ще си построя басейн!” - най-истинските думи които е казвала, жена на народа! V R (@veneta_raikova) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 70 likes, 8 comments - veneta_raikova on September 17, 2023 После така и не отиде никога в Горещо. Сега Гюра не е дори на 1/3 толкова адекватна в интервютата си, а Райкова е откачалка тип Андреа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 11 минути, DarkChild каза: После така и не отиде никога в Горещо. Сега Гюра не е дори на 1/3 толкова адекватна в интервютата си, а Райкова е откачалка тип Андреа. Райкова се чатна заради немалко фактори - развода, после като я осъди Юксел Кадриев и щеше да ѝ вземе всичко, спряха ѝ предаването, имаше някаква сериозна операция на краката. И все пак не е толкова неадекватна като Анди, която реве за един Кубрат. Просто от време на време я удря астрологията между очите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 3 часа , Гальо каза: А кои са топ 5 според теб? Смисъл наистина питам, че аз едва топ 5 трудно бих изнамерил. "Къв съм як, Драскай клечката, Обичам те, ти мене не. Не са ли там някъде и Спомени и Горчиво/Ергенът? За други песни тази година мега гига хитове честно не се сещам @Emanuela.Carey ги е изброил. Дуетът на Галин и Лидия от началото на годината също се оказа стабилен хит. Гледам че все още държи позиции в нейбъла,а не ми се вярва Галин да го помпа с още манипулирани гледания при положение,че са минали 7 месеца от примиерата му. Дуетът на Торино и Пашата с онзи грък също беше голям хит,но не знам дали го броим за чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 4 часа , DarkChild каза: После така и не отиде никога в Горещо. Сега Гюра не е дори на 1/3 толкова адекватна в интервютата си, а Райкова е откачалка тип Андреа. Тя не отиде в Горещо, но Горещо отиде при нея: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Райкова се чатна заради немалко фактори - развода, после като я осъди Юксел Кадриев и щеше да ѝ вземе всичко, спряха ѝ предаването, имаше някаква сериозна операция на краката. И все пак не е толкова неадекватна като Анди, която реве за един Кубрат. Просто от време на време я удря астрологията между очите. Райкова винаги е била на нивото на една селска клюкарка. Никога не е блестяла с речник или остра мисъл. Предаването й бе на махленското ниво на жълтите парцали, дето гърмяха с тираж, затова имаше и зрители. И колкото малоумно да го водеше - имаше успех и се запомни. Последните години обаче започна да издъхва и затова му сложиха по 2 госта и нови рубрики. После имаше някакво по ТВ 7 тип "Споделено с Камелия"/"Искрено и лично", даже 1:1 беше, което не си спомням да е имало някакви успехи или рейтинг. После по БИТ за няколко месеца - пак твърде посредствено и като рейтинг, и като водене. И после "Папараци", което беше софт версия на "Сигнално жълто".... И какво направи тя в живота си - цял живот е яла от клюките, дето ги разправяше и създаваше за по-успешните от нея, към днешна дата едвали някой доброволно я помни. Че и няколко "книги" надраска с нещата, дето й бяха споделяни лично - пълна головодница и лузърка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Тя не отиде в Горещо, но Горещо отиде при нея: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Къв съм як, Малката беля, Драскай клечката, Живей мило мое, Обичам те ти мене не - според мен са най-въртяните чалги тази година. Малката беля да, бях я забравил. Ама това Живей мило мое какъв хит е. Напомпано изцяло с много фалшив трафик, а като никакъв хит не се усеща 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 11 минути, Гальо каза: Малката беля да, бях я забравил. Ама това Живей мило мое какъв хит е. Напомпано изцяло с много фалшив трафик, а като никакъв хит не се усеща Не знам за трафика в Ютуб, но беше навсякъде в Тикток и Инстаграм + дори Фейсбук където е рядкост чалга в днешно време да се хареса. Казвам го като човек, който не понася и избягва Меди, а от тази песен нямаше спасение. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 5 часа , xroflx9 каза: @Emanuela.Carey ги е изброил. Дуетът на Галин и Лидия от началото на годината също се оказа стабилен хит. Гледам че все още държи позиции в нейбъла,а не ми се вярва Галин да го помпа с още манипулирани гледания при положение,че са минали 7 месеца от примиерата му. Дуетът на Торино и Пашата с онзи грък също беше голям хит,но не знам дали го броим за чалгата. Всъщност да. Галин все още помпа този изкуствен дует с купени гледания. На 14-ти септ е направила 15к и от 15-ти досега всеки ден пак по 40к. Единствената им песен която помириса топ 10 на спотифай от тази година е ''От кеф да умирам''. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Дъщерята на Мария прави лайв по време на час, говори си и пее чалга. Как така ДАМА като Мария да е дала такова възпитание? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Великова я кани ли в Пайнер 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 6 минути, THE IIconic каза: Великова я кани ли в Пайнер Тя отдавна изпя тази покана, но явни ние сме с албански реотани и ни метна с историята за Яша Данчо сотажията 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Дъщерята на Мария прави лайв по време на час, говори си и пее чалга. Как така ДАМА като Мария да е дала такова възпитание? Мара е дама само на думи. Тя самата няма възпитание, какво остава да дава на други. А щерката сигурно е в някое частно училище, в което им мълчат, за да не се лишат от таксата. Знам, че не си сериозен за "дамата", реагирам с "лайно", защото разглезената щерка не заслужава друго. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Дъщерята на Мария прави лайв по време на час, говори си и пее чалга. Как така ДАМА като Мария да е дала такова възпитание? А нужно ли е да учи изобщо? По-добре да върви по стъпките на майка си, повече ще прокопса... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 14 часа , Emanuela.Carey каза: Интервю на Гло с Венета Райкова от 98ма - наричали я “интелектуалката на чалгата” “Двора ми е 700 квадрата, няма да садя картофи, ще си построя басейн!” - най-истинските думи които е казвала, жена на народа! V R (@veneta_raikova) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 70 likes, 8 comments - veneta_raikova on September 17, 2023 - Вашата ... - Преслава! - Нашата ... - Преслава! - Коооооя? - Преслава! - ... Глория, разбира се! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 40 минути, Gerganafen каза: Мара е дама само на думи. Тя самата няма възпитание, какво остава да дава на други. А щерката сигурно е в някое частно училище, в което им мълчат, за да не се лишат от таксата. Знам, че не си сериозен за "дамата", реагирам с "лайно", защото разглезената щерка не заслужава друго. Май е в американския колеж защото им преподаваха на английски На Счети децата също са там 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 На Джия кавъра бил същия хит като оригинала на Милица Павлович 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 UcmuHcka /\ugepka! @SG 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 18 часа , Emanuela.Carey каза: В дует ли ще правят тази песен или друго ще пускат? @Just_Me Йес, тази песен като дует. Тази седмица снимат клип. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари